- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
tatlımm hoşgeldin ne var ne yokGünaydın kizlarr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlımm hoşgeldin ne var ne yokGünaydın kizlarr![]()
Bizimde var fındığımız ama başka bir ilin daha var :) sen yoksa o ilden misin :)
Precious sana kendi alyansımın resmını gondercektım tatlım ama bulamadım internette telefndan cekıp gonderıcm kablosu nısanlımda ben cok aramıstım ve cok begenmıstm halada cok severek takıyorum :)
![]()
![]()
evlenme teklifini bu yüzükle aldım :)
ama bugün aklıma 5 taşlar takıldı yarın nolur bilmiyorum :)
gülbeni sevmiyorum canım pek![]()
ben asıl findik yerinden yani giresun![]()
Herkese gunaydin
Dun pek verimli gecmedi, daha yapacak cok is var evde ve hava sogukken canim istemiyor hic![]()
Canım burdaki hamam temiz değil. O yüzden hamamdan vazgeçtimarkadaşlarınla gelin hamamı yapsan canım fazla kişiye gerek yok zaten...
evde giyersin bence bindallı tarlatan kullanmazsın
gülbeni sevmiyorum canım pek![]()
Dün kayınbabam dedi ne istiyosan yapılsın diye. Ben orda konuşmadım. Ama erkek arkadaşımla hala konuşmuyorum. Bana diyo ben zaman yok dedim. Almayalım demedim diyo. Bende dedim param yokta dedin dedim. Ama biz sana 1buçuk saat gezdik dedim. Sustu kaldıCanım durumlar nasıl
Selim gülgören aşıklar şehri yada seferad seni ne çok sevdiğimi:))kızlar ilk dans şarkısı yonca lodı 12 ay nasıl :) nişanda 3 dans şarkısı çalacaklarmış ilk dans yonca lodi 12 ay düşündüm 2. baha gülü susuz seni aşksız bırakmam 3. henüz karar vermedim
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın :)
fena degilim kizlar. Icimde bi mutsuzluk var niye anlamadimtatlımm hoşgeldin ne var ne yok
Canım peki Yalın olabilir mi? Onunda çok güzel romantik slow parçaları var herşey sensin,meleklerin sözü var olabilir mi bunlar ??
dinleyeceğim kızlar bakalım bulurum yakındaSelim gülgören aşıklar şehri yada seferad seni ne çok sevdiğimi:))
neden ki kuzum telefondan mı giriyosunBen göremiyorum hatun![]()
Günaydın yavrulaarrrr nasılsınızzz
günaydın kızlarrrr
günaydın kızlar nasılsınız :)Günaydın kizlarr![]()
yok canım bununla takmam...canim bu yuzukle bestasi tek parmaga takmican dimi?
noldu nieki öyle hissediyorsun tatlımmmfena degilim kizlar. Icimde bi mutsuzluk var niye anlamadim
@yektaaa kenan dogulu tencere kapak cok guzel
onun disinda yalinin sarkilari cok guzel.
meleklerin sozu var sevgilmle benim sarkimm![]()
Benimde içimde ni sıkıntı var. Dünkü yaşadıklarımdan mıdır bilmiyorum. Hevesim falanda kalmadı zatenfena degilim kizlar. Icimde bi mutsuzluk var niye anlamadim
@yektaaa kenan dogulu tencere kapak cok guzel
onun disinda yalinin sarkilari cok guzel.
meleklerin sozu var sevgilmle benim sarkimm![]()
ben asıl findik yerinden yani giresun
guzelmis canim alyansin guzel gunlerde tak insallahBende galiba bunun taslari duz bir sira halinde olanini alicam.
canim bu yuzukle bestasi tek parmaga takmican dimi?