2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım babam evin içinde yapılsın istiyo işte. Evin içindede olmaz işte. Ne yapacam bilmiyorum :KK43:( nişanlım dedi siz karar verin diye. Burda düğün değil kına olsun dicem ama burda gelinlikte giymek istiyorum. Sonuçta ordaki düğüne gelemicekler burda gelinlikle görsünler istiyorum. Ama bilmiyorum ne yaparım :KK43:
kuzm baban madem mekan konusuna sıcak bakmıyo...
ev fikrini geliştir bence kınada gelinlik giymesende olur bence zaten az kişi resimlerni görüncede mutluluğunu paylaşır evde küçük bi kına organize edebilirsin bekarlığa veda gibi yakınların olur sıcak samimi bi ortam kuzenim evlendi kız tarafı kınayı evde yaptı şirin oldu kız bindallıda giymişti

Canım babam evin içinde yapılsın istiyo işte. Evin içindede olmaz işte. Ne yapacam bilmiyorum :KK43:( nişanlım dedi siz karar verin diye. Burda düğün değil kına olsun dicem ama burda gelinlikte giymek istiyorum. Sonuçta ordaki düğüne gelemicekler burda gelinlikle görsünler istiyorum. Ama bilmiyorum ne yaparım :KK43:

Baban evin içinde demişte ev içinde nasıl olur peki sorsana? Nişanlın karar verin der çünkü kınayı yapıcak olan kız tarafı.Benimde mesela kına ve nikah burada olucak burdakilerde görsün diye düğünde bursada olucak .Annen ne diyo peki bu konu hakkında? (bu arada ne zaman sizin düğün? )

kuzm baban madem mekan konusuna sıcak bakmıyo...
ev fikrini geliştir bence kınada gelinlik giymesende olur bence zaten az kişi resimlerni görüncede mutluluğunu paylaşır evde küçük bi kına organize edebilirsin bekarlığa veda gibi yakınların olur sıcak samimi bi ortam kuzenim evlendi kız tarafı kınayı evde yaptı şirin oldu kız bindallıda giymişti
Ya zaten evde olursa oynayacak yer bile yok çok küçük. Yaz olsa evin önü olurdu ama annem dedi yarın teyzemle gitcez tekar konuşulur dedi. Annemde kına istiyo.

Düğünde zaten kına olmaz kuzum. Nişanlıö ordaki düğünü iptal edip yerine kına yapalım diyolar

aaa bizde philips bakıyoruz..Mor olan var onu beğendim o_O Ama bilmiyorum ya şimdimi alsam daha sonra mı? Bir yandan başlayayım diyorum ama
indirimleri takip edip al bence canım magaza yetkilisiyle konuşunca garantiyide evlendiğin zaman başlatabiliyolar
700 den 300 e inince annem kaçırmamış:KK28:

Ya zaten evde olursa oynayacak yer bile yok çok küçük. Yaz olsa evin önü olurdu ama annem dedi yarın teyzemle gitcez tekar konuşulur dedi. Annemde kına istiyo.

Düğünde zaten kına olmaz kuzum. Nişanlıö ordaki düğünü iptal edip yerine kına yapalım diyolar
düğündende vazgeçilmez ki:KK51:

Düğünü iptal edip kına mı yapalım diyor :KK64: Allah Allah

Baban evin içinde demişte ev içinde nasıl olur peki sorsana? Nişanlın karar verin der çünkü kınayı yapıcak olan kız tarafı.Benimde mesela kına ve nikah burada olucak burdakilerde görsün diye düğünde bursada olucak .Annen ne diyo peki bu konu hakkında? (bu arada ne zaman sizin düğün? )
Annemde istiyo kuzum. Bu arada bizde kınayı da erkek tarafı yapar dedi annem. Bizim kına düğün olacaktı burda. Nikah düğünde orda olacak. İşte bende diyorum ki küçük ni kafe ayarlayalım yakın arkadaşlarım akrabalarım yine o taraftan yakınlar gelsin böyle 50 kişi falan kına öyle olsun istiyorum. Düğünde kime söylersek artık :)

Düğün olacak ya zaten baban öyle diyosa içinde kalmasın kınayı büyük yapalım diyo

Anladım canım düğün illa ki olucak ama kına da istiyorum diyosun,haklısın olmalıda zaten kına dediğin gibi yapın o zaman erkek tarafı yapıyorsa konuş nişanlınla böyle böyle istiyorum de halledin

Anladım canım düğün illa ki olucak ama kına da istiyorum diyosun,haklısın olmalıda zaten kına dediğin gibi yapın o zaman erkek tarafı yapıyorsa konuş nişanlınla böyle böyle istiyorum de halledin
Nişanlım sen nasıl istersen diyo. Kınayı istediğimi biliyo zaten. Kayınvalidem kaçıyo gibi geliyo. Dün gelinliğin parasına bile çok dedi.

Bizde annemle bugün çeyiz için bakacaktık ama maalesef annem izin alamadı. Şimdi gidip ben bakacam. Ama ne bakacam bilmiyorum.

Ben alıp erkek arkadaşımın evine göndermeyi düşünüyorum, evde bir yerlerde kutu kutu durursa gözüme batar onlar benim :KK45::KK45:
ben bazaların altına dolap içlerine filan koydum eve gelip baksan hiç çeyiz yok dersin annem geçen gün diyo ki nereye elimi atsan sen çıkıyosun önceden kıyafetin ayakkabın çantan bitmezdi bide bunlar çıktı:KK70:

Back
X