2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aslında temiz iş de ya sonu kötü olursaa :KK17:
yani ben babamla bu konuyu konuşmadım hiç arada laf atıp ortaya kaçıyor ... ama çok da istekli değil sanki annem de öyle pek istekli değil gibi sürekli böyle işler belli olmaz dur bakalım hele bir okul bitsin aceleye gerek yok falan hep aynı şeyleri söylüyor üzülüyorum açıkçası :KK42:
sen herşeyi planlamışsın canım çok hoş dediğin gibiyse eylül ekim ayları iyi sizin için zaten yazın sıcakta da yapılmaz bence hiç sevmem baharda olmalı :KK66: inşallah güzel olur canım :KK60:

Bizde 25 yaş sınırı vardı tatlım,annem babam ayaklarımızın üstünde durmadan evlenmeyi yasakladı bize :KK14::KK14::KK53::KK53:
anneni anlıyabiliyorum yani, çok yabancı gelmedi o konular..inan onlarda haklı..Şimdi üzülüyorsun doğal olarak, ama hep senin iyiliğin için..Bizde sevmiyoruz sıcağı, en uygun da eylül başı gibi duruyo şimdilik,,bakalım kısmet..İnşallah hepimizin herşey istediği gibi olur canım :KK52:

Bizde 25 yaş sınırı vardı tatlım,annem babam ayaklarımızın üstünde durmadan evlenmeyi yasakladı bize :KK14::KK14::KK53::KK53:
anneni anlıyabiliyorum yani, çok yabancı gelmedi o konular..inan onlarda haklı..Şimdi üzülüyorsun doğal olarak, ama hep senin iyiliğin için..Bizde sevmiyoruz sıcağı, en uygun da eylül başı gibi duruyo şimdilik,,bakalım kısmet..İnşallah hepimizin herşey istediği gibi olur canım :KK52:
evet canım ben 22 yaşındayım :KK52:bizde hemen evlenelim demiyoruz yani 2 seneye ancak olur daha erkek arkadaşım askerlik yapacak biz iş bulacağız ama kaç yıldır da arkadaşız işin adı konsun diyoruz
inşallah canım çok sağol :KK68:

evet canım ben 22 yaşındayım :KK52:bizde hemen evlenelim demiyoruz yani 2 seneye ancak olur daha erkek arkadaşım askerlik yapacak biz iş bulacağız ama kaç yıldır da arkadaşız işin adı konsun diyoruz
Bence mezuniyette ailelet tanisir daha sonra siz ise girince gelirler soz yapilir ve erkek arkadasin gitmeden askere nisan olur sonra gelincede yuvanizi kurarsiniz :)
Canım o kadar zor ki her iki tarafı idare etmek bide ben çok alınganım saçmalamaya başladım :KK43:
Canim yaa bunlar en gergin surecler cok normal. Sen herkesi zaten mutlu edemezsn onemli olan senin mutlulugn. Muhakkak birileri mutsuz olcak kulaklarini kapat ve kendini dinle

Hoşnut mu değilmi inan kestiremiyorum..Hep diyorum kendini hazırla ben eylülde evlenicem diye..Ya garip bir durum var Annem ve babam paso gezinti halındeler, babam emekli oldu köye yerleşti..şimdi şöyle ki biz karadenizliyiz bilen bilir, fındık vs bahçeler var, ev yaptırdık senenin çoğunu orda geçiriyolar.babam ve annemde devamlı gidiş, geliş yapıyo ben tek kalıyorum bazen..Bu durumda bahar gelmeden nişan v.s yapmamız lazım, çünkü babamı istanbulda tutmak mümkün değil, direk köye kaçıyo adam :KK55::KK55::KK55: Ve düğün yapamayacağımız aylar belli, haziran, temmuz, ağustos,

ayy çok kafanı karıştırdım dimi, çok karışık oldu..derdimi bile anlatamadım:KK53::KK23:

canim bende eylul diyordum, ama soyle bi sorun var. Okullar acilinca ancak bizim akrabalar yazlktan koyden donuyor. Yani eylulun 3 yada 4. Haftasi olmasi lazim. O zaman da son haftasina kurban bayrami denk geliyor millet yine ortada olmaz. Ben galiba ekime kayicam.

Sen kac yasindasin ki baban annen bakariz diyoro_O

Bence mezuniyette ailelet tanisir daha sonra siz ise girince gelirler soz yapilir ve erkek arkadasin gitmeden askere nisan olur sonra gelincede yuvanizi kurarsiniz :)

Canim yaa bunlar en gergin surecler cok normal. Sen herkesi zaten mutlu edemezsn onemli olan senin mutlulugn. Muhakkak birileri mutsuz olcak kulaklarini kapat ve kendini dinle

yani daha çok uzun zaman var diyorsun kısaca :KK48:

Hımmm anladım şimdi, okul,askerlik, iş durumları var henüz..Sizde okul bittikten sonra, askere gitmeden önce adı konsun istiyorsunuz dimi ?

Hımmm anladım şimdi, okul,askerlik, iş durumları var henüz..Sizde okul bittikten sonra, askere gitmeden önce adı konsun istiyorsunuz dimi ?
aynen canım çünkü yaşadığım yer küçük akrabalar herkes çevrede ee okul bitince biz hangi sıfatla gezeceğiz artık zaten 4 yıldır çok sıkıntı çekiyoruz bu konuda :KK14:

canim bende eylul diyordum, ama soyle bi sorun var. Okullar acilinca ancak bizim akrabalar yazlktan koyden donuyor. Yani eylulun 3 yada 4. Haftasi olmasi lazim. O zaman da son haftasina kurban bayrami denk geliyor millet yine ortada olmaz. Ben galiba ekime kayicam.

Sen kac yasindasin ki baban annen bakariz diyoro_O

Bizde de aynı durum var maalesef, ama yapacak birşey yok, bir kerede benim için dönsünler diye direticem ,zaten iki ayrı yerde düğün olacak..İki düğün arası 1 hafta olacak mecbur..25 yaşındayım canım, sınırı geçtim yani :KK54::KK54::KK53::KK53:,Bana bakarız demiyolar meantrees meantrees diyorlar.

meantrees meantrees greenandblue greenandblue
Bende 4.5 yıldır birlikteydim kızlar daha 1 ay önce sözlendim sabredin bekleyin herşeyin en güzeli olsun inşallah :)

Orya Orya sabırsızlık değil tatlım, benı bu süreç sıkıyo, nişan isteme söz her neyse onlar sıkıyo,herkes ayrı kafalardan olucak şimdi..Ağzı olan konuşacak, ben çıldırıcam, sabırlı değilim bu konularda, kimse karışmasın yeter..Olumsuz konuşmalar beni çok etkiliyo, :KK14:

Orya Orya sabırsızlık değil tatlım, benı bu süreç sıkıyo, nişan isteme söz her neyse onlar sıkıyo,herkes ayrı kafalardan olucak şimdi..Ağzı olan konuşacak, ben çıldırıcam, sabırlı değilim bu konularda, kimse karışmasın yeter..Olumsuz konuşmalar beni çok etkiliyo, :KK14:

Anlıyorum canım seni..Olumsuz ne konuşabilirler ki canım boşver sen kendin sevdiğin ve ailen mutlu olsun yeter.Herkes neden ayrı kafada olsun ki sen isteklerini dile getirdikten sonra kimse kararına karşı çıkamaz yada yorum yapamaz.Birşey deseler bile sen kulaklarını tıkıyıp duymucaksın hiçbirini.Bunlar sıkılıcak değil mutlu olunucak şeyler.Bende en başlarda sıkılıyodum çünkü ayrı şehirler aileler yeni tanıştı ve herşeyi hemen herkese direk söyleyemiyosun zaman lazım herşey için üzülme :KK19:

Sende haklısın tabi, o zaman tanışılır söz olur kafalarınız rahat eder..:KK50:

oyle deme baslayinca hemen gecer
Bizim de oyle. 2 senedir birlikteyiz seneye veya sonraki sene olacak :)

biz de öyle diyoruz bir belli olsun bir şeyler artık ciddi olduğumuz anlaşılsın

bende öyleyim beklemek sorun değil de sürekli annem bir şekilde olumsuz konuşuyor ve canım gerçekten sıkılıyor tercihimi erkek arkadaşımın memleketine ya da oraya yakın bir şehre yaacağım o zaman ciddi olduğumuzu anlarlar artık umarım...

bakalım canım inşallah dediğin gibi olur nişan düğün için acele etmiyorum da en azından bir tanışma söz olsa iyi olur diyordum

Back
X