2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Anlıyorum canım seni..Olumsuz ne konuşabilirler ki canım boşver sen kendin sevdiğin ve ailen mutlu olsun yeter.Herkes neden ayrı kafada olsun ki sen isteklerini dile getirdikten sonra kimse kararına karşı çıkamaz yada yorum yapamaz.Birşey deseler bile sen kulaklarını tıkıyıp duymucaksın hiçbirini.Bunlar sıkılıcak değil mutlu olunucak şeyler.Bende en başlarda sıkılıyodum çünkü ayrı şehirler aileler yeni tanıştı ve herşeyi hemen herkese direk söyleyemiyosun zaman lazım herşey için üzülme :KK19:

Umarım canım herşey güzellikle olur, inan en korktuğum şey bu..

Kızlar birazdan sözlümün annesini arıcam Hayırlı cumalar demek için ayrıca ev meselesini konuşucam.Onlara gittiğimizde o akşam annesi ister benimle otursunlar ev alsınlar isterlersede ev tutsunlar karar çiftlerin dedi.Bende geldiğimizin ertesi günü sözlüme kararımın ayrı bir ev olduğunu açıkladım ama ev istemedim kira olsun sadece ikimiz olalım ben yeni gelin gelicem ev düzmek ne gerekiyosa hepsini yaşamak istiyorum dedim.Daha çok erken konuşuruz dedi 2 haftadır konusunu açmadım ben çünkü böyle şeyler konuşmayı sevmiyor sağolsun.Dün en son dedim ailene söyledinmi diye hayır dedi bende tmm o zaman ben annenle yarın konuşucam seninde haberin olsun,seninde cevabının bi önemi yok sonuçta ben ist dan gelicem çalışıcam yardım edicem sana eşin olarak aynı evde kalamam dedim (ailesi mükemmel bir aile ama yinede ev içinde ev olmaz diye düşünüyorum) sustu cevap vermedi.Birazdan cumalık arıcam ve anlatıcam güzelce dua edin bana kızlar

Kızlar birazdan sözlümün annesini arıcam Hayırlı cumalar demek için ayrıca ev meselesini konuşucam.Onlara gittiğimizde o akşam annesi ister benimle otursunlar ev alsınlar isterlersede ev tutsunlar karar çiftlerin dedi.Bende geldiğimizin ertesi günü sözlüme kararımın ayrı bir ev olduğunu açıkladım ama ev istemedim kira olsun sadece ikimiz olalım ben yeni gelin gelicem ev düzmek ne gerekiyosa hepsini yaşamak istiyorum dedim.Daha çok erken konuşuruz dedi 2 haftadır konusunu açmadım ben çünkü böyle şeyler konuşmayı sevmiyor sağolsun.Dün en son dedim ailene söyledinmi diye hayır dedi bende tmm o zaman ben annenle yarın konuşucam seninde haberin olsun,seninde cevabının bi önemi yok sonuçta ben ist dan gelicem çalışıcam yardım edicem sana eşin olarak aynı evde kalamam dedim (ailesi mükemmel bir aile ama yinede ev içinde ev olmaz diye düşünüyorum) sustu cevap vermedi.Birazdan cumalık arıcam ve anlatıcam güzelce dua edin bana kızlar
Bence sakin sakin anlatirsin anlar yani. Soncta araniz iyiyken kotu olmaya gerek yokk. Ama keske erkek arkadasin halletse daha rahat olurdu :KK67:

Bence sakin sakin anlatirsin anlar yani. Soncta araniz iyiyken kotu olmaya gerek yokk. Ama keske erkek arkadasin halletse daha rahat olurdu :KK67:

Onada söylüyorum artık evlilik yoluna girdik tmm henüz sözlü olabiliriz ama şehirlerarası bir durum var yani bunları ona da söyledim annene söyle diye söylemedi zamanı değilmiş yani ben kendimi sıkıyorum ve geriliyorum en iyisi ailesiyle konuşmam onlarla daha iyi anlaşırım eminim.Onlarda bilsinler ki ona göre hareket edelim haksız mıyım?

Onada söylüyorum artık evlilik yoluna girdik tmm henüz sözlü olabiliriz ama şehirlerarası bir durum var yani bunları ona da söyledim annene söyle diye söylemedi zamanı değilmiş yani ben kendimi sıkıyorum ve geriliyorum en iyisi ailesiyle konuşmam onlarla daha iyi anlaşırım eminim.Onlarda bilsinler ki ona göre hareket edelim haksız mıyım?
Bence haklisin canim simdiden konusmakta fayda var.. siz evlenince onun memleketnde yasayacaksiniz anladgm kadariyla. Zaten ailenden uzak olcaksn zorluklari olcak ama ben kesinlkle kv ile yasamaya karsiyim.

tanışma, isteme nasıl olsun diye konuşuyorduk da, şimdeden stres sardı beni :KK19:
Canım biz okadar çok zorluklardan geçtikki. Ama ailemde herkes söyledi sevginin karşısında duramadık die. Sevgimizden sevmekten vazgeçmedik hiç. Sevginizin arkasında durun Rabbimin izni ile herşey hallolur. Bizimde çok şükür en büyük korkum olan tanışma gerçekleşti. Şimdi sırada isteme ve nişan var. Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip eylesin

tanışma, isteme nasıl olsun diye konuşuyorduk da, şimdeden stres sardı beni :KK19:

Bunları düşünmek beni de strese sokuyor ya..

Keşke sözlün konuşsaydı ama yapacak bir şey yok, inşallah anlayışla karşılar kadın.. Karşılaması da lazım bence, zaten kendi de söylemiş ister ayrı ev tutsunlar diye..

Bence haklisin canim simdiden konusmakta fayda var.. siz evlenince onun memleketnde yasayacaksiniz anladgm kadariyla. Zaten ailenden uzak olcaksn zorluklari olcak ama ben kesinlkle kv ile yasamaya karsiyim.

Evet canım ben Bursaya gelin gidicem zaten uzak olucam dediğim gibi ve çalışmayıda düşünüyorum.Ama yinede kayınvalide ile olmaz ya olur tmm yaşayanlar yaşarlar belki ama ben çevremde de gördüm ailemle de konuştum ev içinde ev olmaz bende karşıyım bu duruma

Keşke sözlün konuşsaydı ama yapacak bir şey yok, inşallah anlayışla karşılar kadın.. Karşılaması da lazım bence, zaten kendi de söylemiş ister ayrı ev tutsunlar diye..

Konuşamadı işte canım bu konulara uzak.. İnşallah annesi anlayışlı benide anlayacağını düşünüyorum sonuçta herşeyi geride bırakıp gelicek olan benim,bir de gelinim

Canım biz okadar çok zorluklardan geçtikki. Ama ailemde herkes söyledi sevginin karşısında duramadık die. Sevgimizden sevmekten vazgeçmedik hiç. Sevginizin arkasında durun Rabbimin izni ile herşey hallolur. Bizimde çok şükür en büyük korkum olan tanışma gerçekleşti. Şimdi sırada isteme ve nişan var. Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip eylesin

Amin canım inşallah,Darısı benim başıma artık..Bakalım bende bugün konuşucam, ne diyecekler..Hakkımızda herşeyin hayırlısı olur inşallah..

Bunları düşünmek beni de strese sokuyor ya..

Başlı başına stres gerçekten ya, aileler kaynaşır mı, severler mi.o_O.Mırç mırç birbirlerini sevmelerine gerek yok tabi, saygı duyulması gerekli ama.

Bizde de aynı durum var maalesef, ama yapacak birşey yok, bir kerede benim için dönsünler diye direticem ,zaten iki ayrı yerde düğün olacak..İki düğün arası 1 hafta olacak mecbur..25 yaşındayım canım, sınırı geçtim yani :KK54::KK54::KK53::KK53:,Bana bakarız demiyolar @meantrees diyorlar.

Orya Orya sabırsızlık değil tatlım, benı bu süreç sıkıyo, nişan isteme söz her neyse onlar sıkıyo,herkes ayrı kafalardan olucak şimdi..Ağzı olan konuşacak, ben çıldırıcam, sabırlı değilim bu konularda, kimse karışmasın yeter..Olumsuz konuşmalar beni çok etkiliyo, :KK14:

ay ayni ben gibisin. Bende sıkılıyorum bir an once olsun bitsin istiyorum.

Bizim safak ayni demek:KK60:

canim sen guzel guzel konusursun bence anlayis gosterirler sıkılma hiç:KK19:

Yok kız yemek yedim stresim geçti şimdi, :kk77::kk77:sen naptın konuştun mu?
sigara içemedikçe bunu paylaşıyorum :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Afiyet şeker olsun canımm :) Aradımda annesi pazardaymış ses kesik kesik geliyordu zaten bende müsait olunca konuşuruz dedim tamam kızım ben eve gidince ararım seni dedi.
İçme zaten canım :KK12:

Evet canım ben Bursaya gelin gidicem zaten uzak olucam dediğim gibi ve çalışmayıda düşünüyorum.Ama yinede kayınvalide ile olmaz ya olur tmm yaşayanlar yaşarlar belki ama ben çevremde de gördüm ailemle de konuştum ev içinde ev olmaz bende karşıyım bu duruma
ben de karsiyim karsindaki mukemmel insan bile olsa olmaz. Ya en basiti ben evde pijamayla sortla dolasamayacak miyim?
Annene rahatca soyleyebildgn seyleri kayinvalidene soyleyemezsn bisey olsa hemen kotu olrsn vs

Afiyet şeker olsun canımm :) Aradımda annesi pazardaymış ses kesik kesik geliyordu zaten bende müsait olunca konuşuruz dedim tamam kızım ben eve gidince ararım seni dedi.
İçme zaten canım :KK12:

Teşekkür ederim canım,inşallah tatlılıkla halledersiniz ki bence halledersiniz , senin gibi tatlı gelini üzmez kayınvaliden :KK68:

Birden bırakmak zorladı kız, herkesin elinde sigara ben kasap kedisi gibi bakıyorum uzaktan :KK14: Tırsıyorum kendimden koşa koşa ellerinden kapıp bir köşede içicem diye:KK53::KK53: Daha kötüsü izmaritçi olurum kız:KK53::KK53::KK53::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X