2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hadi bakalımm anlat :rolleyes::rolleyes:

Dün akşam babacıkla konuştum, bu hafta sonu erkek arkadaşım bize gelecek babamla tanışmak için.Duruma göre de aile tanışması ve isteme için gün konuşucaz :) Bugün de düğün için bir yere baktıki ama sadece baktık :) 9000 tl dedi mekan için.Sonra avm ye gittik, çeyiz seti, nevresim takımı aldım :)

Dün akşam babacıkla konuştum, bu hafta sonu erkek arkadaşım bize gelecek babamla tanışmak için.Duruma göre de aile tanışması ve isteme için gün konuşucaz :) Bugün de düğün için bir yere baktıki ama sadece baktık :) 9000 tl dedi mekan için.Sonra avm ye gittik, çeyiz seti, nevresim takımı aldım :)
Oooo baya bi gelişme varmış hayırlı olsun canım :) erkek arkadaşın size gelip gittikten sonra günün her dakikasını ayrıntılı istiyoruz haberin ola :KK76:

BAHAMA-SATEN-89-PRC-CKB-SETI-84-Parca-Fiyatina-89-Parca-Ckb-Takimi.html

Eklentiler

• 765_buyuk_zoom.webp
    765_buyuk_zoom.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 64

Ohh oh ne güzellll :) salonuda tutsaydınız barii :rolleyes::rolleyes:

Kizlar iyi aksamlar sevgilmle harika bi pazar gecirdik :)
Hepinizde guzel gelsmeler var cok guzel :)
biz sozumuzu de biraz ertelemeye karar verdik sevgilimle. Cunku arasi 2 sene olcak soz nisan dugun derken. Yaza dogru tekrar bakicaz durmlara. Bu surede kaba bir hesapla 50 bin tl para biriktiricez bi bicimde ev almak istiyoruz cunku :) boylesinin daha iyi olcagna karar verdik iste. Zaten aileler biliyor o yuzden bi skntimiz yok cok sukur :)
ben de gelismeler boyle yanii :)
çok sevindim canım gerçekten doğru bi karar vermişsiniz inşallah planladığınız gibi olur herşey :)
ayyy kendi tanıştırdığım günü hatırladımm çok sevindim canım yaa mekan içinde uygun fiyat vermişler :)

Kızlar merhaba, bir süre bu konuyu takibi bırakmaya karar verdim. En azından bir şeyler kesinleşene kadar.. İzlemeye aldığım kişilerin mesajları sayfama düşüyor zaten, onlarla idare edicem artık.. Hepinizi öpüyorum. :)

aaaa yeni gördüm yazdıklarını, üzüldüm gerçekten ben :KK43:

çok sevindim canım gerçekten doğru bi karar vermişsiniz inşallah planladığınız gibi olur herşey :)

ayyy kendi tanıştırdığım günü hatırladımm çok sevindim canım yaa mekan içinde uygun fiyat vermişler :)

Evet uygunmuş sonradan diğer yerlerle karşılaştırdım..Ama yemekli fiyatı bu değil, bu kokteyli fiyatı.

İyiyim canım bende, ilk çeyizimi aldım..:)
Oh ohh ne güzl artık devamı gelir :) Desene seninde masraflı günlerin başladı ama insan küçücük bişey bile alsa ceyızı için cok mutlu oluyo dimi :) Sevindim canım mutlu huzurlu günlerde kullanman dileğiyle :) Ne aldın bu arada ?

Back
X