2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar arkadaşım bana nerde görse indirim haber ediyo. Bimde çay pasta seti almış paşabahçe 25lira dedi ona bakıp alacam bugün. Tupperda aldım bu ay iflas etcem sanırım :)
greenandblue greenandblue kuzucuk banada çeyiz listesi lazım:) bi en son başladık çeyize hemende bitircez bu gidişle:)

math math tupperlardan hic anlamiyorum galiba almicam. Ben maydonoz dereotu gibi yesilliller icin alabilirdim ama onun da formulunu buldum, annem gibi saksida yetistiricem ordan kullanicam:KK48:

Bir de kurabiye borek corek yapip pisirip dolapta saklamak icin bir kabi var mi bu tupperin???

Günaydın kızlar :) okul tatil falan olmadı okula gidiyorum ben:KK43: ama neyse kuzucuklarıma kavuşcam çok özledim sıpaları :KK76:
bu arada kızlar granit tencere seti çıkmış. 3lü bi takıma 500lira dediler. Hiç çizilmiyomuş nasıl sizce. Seramikte 300lira civarı ama tavası da var:)
Granitleri çok övüyorlar kuzum annemde diyor granit al diye eğer iddia ettikleri gibi taş gibiyse ömürlük olur her türlü karda oluruz 500 tl falan az bile :)

math math tupperlardan hic anlamiyorum galiba almicam. Ben maydonoz dereotu gibi yesilliller icin alabilirdim ama onun da formulunu buldum, annem gibi saksida yetistiricem ordan kullanicam:KK48:

Bir de kurabiye borek corek yapip pisirip dolapta saklamak icin bir kabi var mi bu tupperin???​
canım onu tam bilmiyorum ama vardır illaki. Antartika seti var onda buzlanma olmuyomuş.

Kızlar arkadaşım bana nerde görse indirim haber ediyo. Bimde çay pasta seti almış paşabahçe 25lira dedi ona bakıp alacam bugün. Tupperda aldım bu ay iflas etcem sanırım :)
greenandblue greenandblue kuzucuk banada çeyiz listesi lazım:) bi en son başladık çeyize hemende bitircez bu gidişle:)

Sanırım öyle olacak :) Kim verecek bize çeyiz listesi :KK55::KK55::KK55::KK58:

Back
X