2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım karacadan var bi kaç nvresimim aynı marka olmasına ragmen markalarında kaliteleri kendi mallarıyla birbirini tutmuyo ama hele bi tanesi çok dandik çıktı battanıyelı set almıştım sevgılıler gununde hıc begenmedm nevresımını yıkanınca nolcak bakalım görüciiiz :)
o seti biliyorum bende istemiştim nasip olmamıştı:KK70:

o seti biliyorum bende istemiştim nasip olmamıştı:KK70:
İyikide almamışssn gecenlerde gıttıgmde soyledım degıstrelm ben kullanmadm ceyızdı dıye cok zaman gecmıs dedıler :) canım gercekten promosyonlu urun iyi olmuyo ya battanıye guzel ona lafım yokta nevresımın kumas kalıtesı ıyı degıl bence..

:D :D En önemli eksiklerim duruyo hala ütü gibi :D pahalı diye yanaşasım gelmiyo onada :KK70:
annem geçen gün philips kazanlıyı 300 e almış 700 den 300 e düşmüş:KK57::KK70::KK70:
İyikide almamışssn gecenlerde gıttıgmde soyledım degıstrelm ben kullanmadm ceyızdı dıye cok zaman gecmıs dedıler :) canım gercekten promosyonlu urun iyi olmuyo ya battanıye guzel ona lafım yokta nevresımın kumas kalıtesı ıyı degıl bence..
doğrudur canım artık bu sevgililer günündeki ürünü bekliyim ben belki kalitelidir :)

Nette cok ucuzlar denk gelebılıyo bazen tam nıyetlenıyorum limitim olmuyo limitim oluyo bulamıyorum yada cesaret edemiyorum o yüzden daha hiç netten alışveriş nasip olmadı bana:d

Bende kargo ücretine uyuz oluyorum , tam sepete ekliyorum 7 tl kargo ücreti gözüme batıyor. :) Pazar günü iik nevresim takımımı aldım Esse den 63 tl idi fiyatı keşke bir iki tane daha alsaydım.Annem kumaşını beğenmez diye almamıştım:KK53:

Bende kargo ücretine uyuz oluyorum , tam sepete ekliyorum 7 tl kargo ücreti gözüme batıyor. :) Pazar günü iik nevresim takımımı aldım Esse den 63 tl idi fiyatı keşke bir iki tane daha alsaydım.Annem kumaşını beğenmez diye almamıştım:KK53:
o kargo parası çok yaa 7 tl bende gıcık oluyorum :KK12:

Back
X