2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

greenandblue greenandblue Canımsıınnn yokluğu bir sen fark ettin :)

Herkese mutlu günler kızlar..Bu sabah işe giderken annem çok rahatsılaştı bende işten izin aldım gitmedim hemşirelik yapıyorum ona bugün biraz üşüttü sanırım dünde dua vardı diyordum ya çok yorulmuş kıyamam :KK43: Bende ev işlerini yapıyorum ancak pc yi açabildim şimdide markete çıkıcam yemeklik alışveriş yapıcam gelicem yemek yapıcam sizleri özledim konuşmalarınızı okudum herkesler çok iyi maşallah öptüm hepinizi özellikle greenandblue greenandblue ve @tubbb sizi :KK15:
Kendinize iyi bakın kızlar :KK54:
Oryaaa farkedilmez mi yokluğun hiç ya:) özledim seni bendee

greenandblue greenandblue Canım benim çok teşekkür ederim sağol bende dikkat ederim kendime eve geldim şimdi biraz dinleneyim de yemeğe başlarım :KK19:Ben alırım şimdi Miss_bonn Miss_bonn in gönlünü :)
Miss_bonn Miss_bonn Canımm küsme sen olur mu hiç öyle şey neden ayrımcılık yapayım seni de çok seviyorum ben affet benii :KK60:bende konuştum özelden Tikkabilla Tikkabilla ile yakında gelir umarım ;)
fid fid Canım çok sağoll :)
math27 math27 Canım benim bende özledim seni sizlerii :KK36:

Herkese merhabalar kızlar bugün pek uğrayamadım topiğe sebebini yazdım hepinizi selamlıyorum :KK28:

greenandblue greenandblue Canım benim çok teşekkür ederim sağol bende dikkat ederim kendime eve geldim şimdi biraz dinleneyim de yemeğe başlarım :KK19:Ben alırım şimdi Miss_bonn Miss_bonn in gönlünü :)
Miss_bonn Miss_bonn Canımm küsme sen olur mu hiç öyle şey neden ayrımcılık yapayım seni de çok seviyorum ben affet benii :KK60:bende konuştum özelden Tikkabilla Tikkabilla ile yakında gelir umarım :KK66:
fid fid Canım çok sağoll :)
math27 math27 Canım benim bende özledim seni sizlerii :KK36:

Herkese merhabalar kızlar bugün pek uğrayamadım topiğe sebebini yazdım hepinizi selamlıyorum :KK28:
Estağfrullah tatlım olurmu öyle sey şaka yapıyorum ben :)

kızlar hepiniz toplanmışssınız ama ben cıkıyorum öpüyorum sizleri kayınvalıdeme gıdıcem kursu astım yıne bugun aksama nişanlımı beklicem getiricek beni öpüyorum sizi akşama görüşürüz :)

Kızlaaarr dün nişanlığımın provasındaydımm. Çok güzel oluyorrr hatunlar çook beğendimmm :KK68:

Nasil nisanligin ki :) resim istesek olur mu:KK19:

greenandblue greenandblue Canımsıınnn yokluğu bir sen fark ettin :)

Herkese mutlu günler kızlar..Bu sabah işe giderken annem çok rahatsılaştı bende işten izin aldım gitmedim hemşirelik yapıyorum ona bugün biraz üşüttü sanırım dünde dua vardı diyordum ya çok yorulmuş kıyamam :KK43: Bende ev işlerini yapıyorum ancak pc yi açabildim şimdide markete çıkıcam yemeklik alışveriş yapıcam gelicem yemek yapıcam sizleri özledim konuşmalarınızı okudum herkesler çok iyi maşallah öptüm hepinizi özellikle greenandblue greenandblue ve @tubbb sizi :KK15:
Kendinize iyi bakın kızlar :KK54:

Gecmis olsun orya canim ;)
Özelden konustum Tikkabilla Tikkabilla yla en yakın zamand gelir inşallah yeniden :) ben üye olmadan önce daha canlıydı burası zaten

Bence hala canli canm cunku hic birinize yetisemiyorum:KK47::KK47::oops:

Kızlaaar ben geldiim topiğinizin sanırım hayalet gelınıı bi var bi yok :KK53: Ama telden giriyorum tabletın sarjı bozuldu pcde bızım ofıste telden zor oluyo:(

827ce8c51d.jpg

13154_buyuk_zoom.jpg

bu ikisini aldım kızlar ufak tefek şeylerde var slikon tutacaklar spatula filan
aslında düdüklü tencere kullanmam yani ben çok korkuyorum bu tencerelerden annemin zoruyla aldım:KK53:

827ce8c51d.jpg

13154_buyuk_zoom.jpg

bu ikisini aldım kızlar ufak tefek şeylerde var slikon tutacaklar spatula filan
aslında düdüklü tencere kullanmam yani ben çok korkuyorum bu tencerelerden annemin zoruyla aldım:KK53:
Güle güle kullan canım benim cook güzeller

Back
X