- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Birazdan misafirde gelecek :)çok saol tatlım bugün bende yoktum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birazdan misafirde gelecek :)çok saol tatlım bugün bende yoktum :)
![]()
![]()
bu ikisini aldım kızlar ufak tefek şeylerde var slikon tutacaklar spatula filan
aslında düdüklü tencere kullanmam yani ben çok korkuyorum bu tencerelerden annemin zoruyla aldım![]()
rahatlık diyosun ama bi kere patlamıştıDüdüklü candır kuzu baya rahatlık korkma çok sevimli hepsi
Çok güzeller canm güle güle eksit![]()
rahatlık diyosun ama bi kere patlamıştı![]()
Düdüklü rahatlık canım kesinlikle :)![]()
![]()
bu ikisini aldım kızlar ufak tefek şeylerde var slikon tutacaklar spatula filan
aslında düdüklü tencere kullanmam yani ben çok korkuyorum bu tencerelerden annemin zoruyla aldım![]()
Kızlaar evliliğin sorumluluğu sizi korkutuyo mumesela ben şimdi ne yesem ne yapsam evim dağınık olsa çokta önemli değil ama evlenince iş değişiyo. Bu sorumluluk beni korkutuyo
![]()
Beni biraz korkutuyor cunku sevgilim gerekirse calisma ama evdeki isleri yap mantiginda mesela bizim evde utuleri babam yapar ama benimki hayatta yapmam diyor. Bilmiyorm gerci evdeyken hemen yardim eder filan ama bilemiyorum tabi ayni eve girmeden bilemicem. Bir de simdi anne evinde elimi sicak sudan sogk suya koymadim filan. Mesela sen daha sanslisin zaten evde kaliyorsn ben yemek yapmayi filn bilmiorm mesela.Kızlaar evliliğin sorumluluğu sizi korkutuyo mumesela ben şimdi ne yesem ne yapsam evim dağınık olsa çokta önemli değil ama evlenince iş değişiyo. Bu sorumluluk beni korkutuyo
![]()
canım sakin ol niye kavga ettinizS.a kızlar moralim bozuk sevgilimle kavga ettik çok sinirliyim
Canım basit bişey diyeceksiniz belki ama nişan alışverişine çıkmıştık ben kabinde bişeyler deniyordum eline çantamla telefonumu vermiştim telefonumu kurcalamış. İçinde başımın açık olduğu fotolarım vardı, daha önce resimlerime bakma dediğim halde bakmış yine saçlarımı falan gördü. Ben uyardığım halde niye bakıyor ben telefonumu güvenip veremeyeceksem ona kiminle evleniyorum ki ben? Daha önce de yapma dediğim şeyleri yapmıştı, resimerimde çok daha açık olduğum fotolar olabilirdi niye bakıyor.. Benim yııllardır hayalim kına gecesinden önce nikah yapıp kına gecesinde beni ilk açık olarak görmesiydi içine etti bütün hayallerimin.. Fotolarda da iğrenç çıkmıştım bu da cabası..canım sakin ol niye kavga ettiniz![]()
Canım basit bişey diyeceksiniz belki ama nişan alışverişine çıkmıştık ben kabinde bişeyler deniyordum eline çantamla telefonumu vermiştim telefonumu kurcalamış. İçinde başımın açık olduğu fotolarım vardı, daha önce resimlerime bakma dediğim halde bakmış yine saçlarımı falan gördü. Ben uyardığım halde niye bakıyor ben telefonumu güvenip veremeyeceksem ona kiminle evleniyorum ki ben? Daha önce de yapma dediğim şeyleri yapmıştı, resimerimde çok daha açık olduğum fotolar olabilirdi niye bakıyor.. Benim yııllardır hayalim kına gecesinden önce nikah yapıp kına gecesinde beni ilk açık olarak görmesiydi içine etti bütün hayallerimin.. Fotolarda da iğrenç çıkmıştım bu da cabası..
Merak etmesi normalde tabi ki haram olduğu için istemiyorum bakmasını yoksa evliliği beklemez bende gösterirdim saçlarımı zaten. Ayrıca neden isteklerime saygı duymuyor? Özellikle uyarmışım uyarmasam neyse telefonumu karıştırmasına zaten izin veriyorum sadece fotolara bakma dedim baktı ve en iğrenç halimle gördü beni dediğim gibi çok daha açık fotolarım da olabilirdi güvenim kalmadı ona artıkCanım merak ediyordur normak bisey. Kapalı haliyle insanin acik acik hali bazen farkedebiliyor ısinamayabiliyor. Ama tabi burada sen eger haram oldugu icin rahatsız oluyosan buna saygi gostermesi lazim gunaha sokuyo cunku ama baska turluyse ozmn merak etmesi normal bence
Merakına yenılmıstır hemen guvenını zedeleme ınsanlar neler neler yapıyo duyuyoruz olur arada boyle durumlar hem tepkını verıp uyardıysan bıdahada yapmaz emınımMerak etmesi normalde tabi ki haram olduğu için istemiyorum bakmasını yoksa evliliği beklemez bende gösterirdim saçlarımı zaten. Ayrıca neden isteklerime saygı duymuyor? Özellikle uyarmışım uyarmasam neyse telefonumu karıştırmasına zaten izin veriyorum sadece fotolara bakma dedim baktı ve en iğrenç halimle gördü beni dediğim gibi çok daha açık fotolarım da olabilirdi güvenim kalmadı ona artık
Canım ufak tefek derken bir sürü şey yaptı böyle yapma dediğim ne hali varsa görsün bende salak gibi maddi açıdan zorlanmasın diye daha uyguna bişeyler aldırmaya çalışıyordum değmez o kadar onu düşünmeyeMerakına yenılmıstır hemen guvenını zedeleme ınsanlar neler neler yapıyo duyuyoruz olur arada boyle durumlar hem tepkını verıp uyardıysan bıdahada yapmaz emınım
Canım basit bişey diyeceksiniz belki ama nişan alışverişine çıkmıştık ben kabinde bişeyler deniyordum eline çantamla telefonumu vermiştim telefonumu kurcalamış. İçinde başımın açık olduğu fotolarım vardı, daha önce resimlerime bakma dediğim halde bakmış yine saçlarımı falan gördü. Ben uyardığım halde niye bakıyor ben telefonumu güvenip veremeyeceksem ona kiminle evleniyorum ki ben? Daha önce de yapma dediğim şeyleri yapmıştı, resimerimde çok daha açık olduğum fotolar olabilirdi niye bakıyor.. Benim yııllardır hayalim kına gecesinden önce nikah yapıp kına gecesinde beni ilk açık olarak görmesiydi içine etti bütün hayallerimin.. Fotolarda da iğrenç çıkmıştım bu da cabası..
@tikabella ingilizce öğretmeniydi canım ynlış hatırlamıyorsamKızlar aranızda ingilizce öğretmeni var mı???