2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

2 düğün olcak demiştin dimi? E saç makyaj olcak çıkar giyin çıkar giyin olmaz ki canım
Canım perşembe akşm ilk düğünüm olacak sonraki gün foto çekimi sonraki gün yani cmartesi de ikinci dğün olacak canım. Mecbur giyip çıkarcam ki :)

Bu arada kızlar daha kimseye sormadım intten de araştırmak olmuyo. Siz biliyor musunuz bilmiyorum yine sorayım.Nikahın olacağı yer oturacığın yerde mi olmalı?Sonuçta nüfus cüzdanları değişcek ikametgah falan ben burda nikah bursada düğün yapmak istiyorumda...Burdakilerde beni gelinlikle görsünler diye çünkü kınamda giymek istemiyorum gelinliğimi siz biliyor musunuz?Bursada oturcam ama istanbulda nikahım kıyılıcak böyle birşey olabilir mi?
Canım senin yada sözlünün şuan ikametinim göründüğü yerde nikah kıyılabiliyo

Canım benim sıkma canını masraf olucak tabii napıcaksın masrafsız olmuyor bu işler neye sıkıldın bu kadar ki? :KK43:
Bianda para gidiyo neye gidiyo anlayamıyorum. Ayrıca sıkıntılı bir dönemden geçiyorum kızlar. Taciz gibi kötü bir olay yaşadım. Ve karakolluk oldu dava açıyoruz şuan olay hala savcıda ne karar vericek belli değil oda bni bunalttı
cnm nereye masraf yaptını bir yere yaz sonrada düşün gereklimi diye aldıkların felan doğru söylüyorsun her yere masraf dedin gibi yapacak bir sey :KK43:
evet aslında yazmak lazım dı hiçte yazmadım şimdiye kadar nereye ne kadar para harcadığmı aslında yazmak lazım budan sora düzenli yazayım

Bianda para gidiyo neye gidiyo anlayamıyorum. Ayrıca sıkıntılı bir dönemden geçiyorum kızlar. Taciz gibi kötü bir olay yaşadım. Ve karakolluk oldu dava açıyoruz şuan olay hala savcıda ne karar vericek belli değil oda bni bunalttı

evet aslında yazmak lazım dı hiçte yazmadım şimdiye kadar nereye ne kadar para harcadığmı aslında yazmak lazım budan sora düzenli yazayım

cnm iç üzülme böyle insan çok ben böyle insanlar insan demek istemiyorum ama ne yapcaksın sen üzülme cnm sıkma akısına bırak kafanı dağtıcak seyler yap seni mutlu edecek seyler tatlım=)

cnm iç üzülme böyle insan çok ben böyle insanlar insan demek istemiyorum ama ne yapcaksın sen üzülme cnm sıkma akısına bırak kafanı dağtıcak seyler yap seni mutlu edecek seyler tatlım=)
Allah kimseye yaşatmasın. Allaha çok şükür ki erkek arkadaşım çok destek oluyo bana

YEKTA61 YEKTA61 gecms olsun sakın davadan vazgecme üşenme uğraş ayrıca ne guzel sesını cıkarmıssın cogu kadın cekınıp sessiz kalıyo taktir ettim cnm:KK9:

Back
X