2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İstanbulda da olur bursada canım işte o farketmiyo ikinizden birinde olur

Kesin biliyor musun canım :) Yani oturacağım şehirde olması gerekiyor diye bir şey yok dimi?
Neden attın çantayııı :) :) Bende öyle erkenden toplanırdım ama biz sınıfça öyleydik :-)

Kesin biliyor musun canım :) Yani oturacağım şehirde olması gerekiyor diye bir şey yok dimi?
Neden attın çantayııı :) :) Bende öyle erkenden toplanırdım ama biz sınıfça öyleydik :-)
Biz istanbulda oturuyoruz haliyle ablamda öyleydı. Ama nısanlısı bayburtta oturuyodu gitti orda nıkahını kıydı rahat ol yanı:) farketmıyo

Biz istanbulda oturuyoruz haliyle ablamda öyleydı. Ama nısanlısı bayburtta oturuyodu gitti orda nıkahını kıydı rahat ol yanı:) farketmıyo

Orda kıydı :) ama ben burda kıyıcam :) Farketmiyorsa iyi çok şükür :) :)

canım nette okudum hatta bi kaç yerde okudum. senin ikametinin bulunduğu belediyeye de sor istersen :)

psikopat ya o çocukla her ders ayrı bi maceram var benim :)

canım nette okudum hatta bi kaç yerde okudum. senin ikametinin bulunduğu belediyeye de sor istersen :)

psikopat ya o çocukla her ders ayrı bi maceram var benim :)

Öyle yapıcam tabii de sizlere de sorayım bir dedim :) :)
Doğrudur öğretmenlik zor :)

Bende çok korkarım yaa Allah korusun bazen minibüste kimse olmaz benim gittiğim tarafa giden bindiğimde 5 kişiyiz bir gün benim ineceğim yere daha 10 dk var e herkes indi şoförde böyle it kopuk gibi biri bende sırf yanlız yolcu olarak kalmıyım diye indim yürüdüm eve kadar ayyy şimdi başka bi olay geldi aklıma :KK43: Bir gün akşam fırına gittim ekmek almaya dönüşte yokuşa çıkıcam evin bir tane tır adamda içinde iri yarı ama yüzünden sevimlilik akıyo böyle sonra bakarmısınız dedi ben tabi duymamazlığa verdim koştu geldi yanıma pardon dedi,dedim buyrun tem e nasıl çıkarım diye sordu bende yolu tarif ettim şurdan sağa dönün hemen tem e çıkarsınız dedim ne dese beğenirsiniz "yavrum sende bin de yanıma beraber çıkalım hem eğlenirizz :KK57::KK57::KK57:" ayy bişey daha dedi de onu diyemicem :KK43: arkama bile bakmadan koştum yokuşu valla gerizekalı adam
:KK57::KK57::KK57: şok oldumm

indir (1).webp
Bu tarz yatak odası istiyorum bennnn :KK31:

Back
X