- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım saydığın şeylerin hepsi mi 3550 tuttuKızlaaar cok sukur gelımBugüün yemek takımı su takımı kahvaltı takımı catal bıcak takımı baharat takımı süpürge utu masası epılasyon aletı düzleştirici pembiş bi demlik aldımm he birde yatak örtümü aldım güpürlü inclii ama bayıldımm
Toplamda 3.550 tl tuttu cok gezdım pıyasıyı takıp ederım cok karlı aldım herseyı ama su takımım bıraz fazla geldı. Sadece siz su takımı kaca aldınız benı bı rahatlatın
![]()
Canim su takimi dedigin seyin ne oldugunu ben bilmiyormTesekkür ederimm canlarım ama henüz aldıgım seyler gelmedı bı ıkı gune gelecekler bıtek bunların resmını cektım akıl edıp ayrıca su takımımı 700e aldım napsaaaam annem pimpirikli olma dio gercı para kısmına ben karısmıyorum ama göz göre görede kazıklanmak istemıyrum bi fikir verin bağaa![]()
Canım dıyorum ya cok karlı cıktım ve ustelık tencere takımımı onceden aldıgım ıcın bu dörtlü kampanyalardan da yararlanamadım hepsınıde tam istedıgım sekılde aldım yemek takımıyla su takımı gelmedı eve getırırler bı ıkı gune ozaman resım atarım ıns:) ve dedıgım gbı aldıgım markadan zıyade cok iyi müşteri kazanmasını bılen ceyızcımden aldım adam bılerek ındııyo musterı cekmek ıcın ve gelen urunu hemen bıtıyo ole bı magazaCanım saydığın şeylerin hepsi mi 3550 tuttusadece yemek takımı bile 2000tlden başlıyor vay be hepsi çok uygun olmuş nerelerden aldın resimleri var mı canım?
Tesekkur ederım kuzumm ya ınan bende su takımı ne bee gereksız seyler dıyodum sanırım buyuk konustum:) bu su takımı klasık yemek takımının yanında bulunduracagın şık bardaklar baska bişi degl :) yanı klasık bı tabagın yanınada sade gunluk bardak konulmaz bnm fıkrımce :)Canim su takimi dedigin seyin ne oldugunu ben bilmiyormo yuzden yardimci olamicam. Ama bu aldiklarin cok guzelmis gule gule eskit :)
Tesekkür ederimm cnmevet bende resim istiyorum bu arada güle güle kullan![]()
Kız sen hangi şehirdesin nerdeymiş o çeyiz mağazası???Canım dıyorum ya cok karlı cıktım ve ustelık tencere takımımı onceden aldıgım ıcın bu dörtlü kampanyalardan da yararlanamadım hepsınıde tam istedıgım sekılde aldım yemek takımıyla su takımı gelmedı eve getırırler bı ıkı gune ozaman resım atarım ıns:) ve dedıgım gbı aldıgım markadan zıyade cok iyi müşteri kazanmasını bılen ceyızcımden aldım adam bılerek ındııyo musterı cekmek ıcın ve gelen urunu hemen bıtıyo ole bı magaza
hepsii çok güzel :) kahvaltı takımını bende beğenmiştim o marka alsam bende onu alacaktım :)Tesekkur ederım kuzumm ya ınan bende su takımı ne bee gereksız seyler dıyodum sanırım buyuk konustum:) bu su takımı klasık yemek takımının yanında bulunduracagın şık bardaklar baska bişi degl :) yanı klasık bı tabagın yanınada sade gunluk bardak konulmaz bnm fıkrımce :)
Istanbul bahcelıevler canım sen nerdesın yamacımdamısın yoksaaKız sen hangi şehirdesin nerdeymiş o çeyiz mağazası???![]()
Tesekkur ederım bende ıkı renk arasında kalmıstım son anda karar verdımhepsii çok güzel :) kahvaltı takımını bende beğenmiştim o marka alsam bende onu alacaktım :)
Eveeetttt küçükçekmecedeyim sefaköy sayılırrrIstanbul bahcelıevler canım sen nerdesın yamacımdamısın yoksaa![]()
bence dogru dusunmussun canim hepsi cok guzel gule gule kullan :) ferforje peceteliklere ayri bayildim :)Tesekkur ederım kuzumm ya ınan bende su takımı ne bee gereksız seyler dıyodum sanırım buyuk konustum:) bu su takımı klasık yemek takımının yanında bulunduracagın şık bardaklar baska bişi degl :) yanı klasık bı tabagın yanınada sade gunluk bardak konulmaz bnm fıkrımce :)
Eneee bi metrobusluk mesafemızzz vaarrEveeetttt küçükçekmecedeyim sefaköy sayılırrr![]()
Eveet pul koleksıyonu yerıne pecete koleksıyonu yapıyorum kocişe degısık sunumlar yapmak içinbence dogru dusunmussun canim hepsi cok guzel gule gule kullan :) ferforje peceteliklere ayri bayildim :)
700 fazla geldi bana da canim Baharat takimini kaca aldin bende uygun bulmak icin baya arastirmistim seninkine benziyo bu aradaTesekkür ederimm canlarım ama henüz aldıgım seyler gelmedı bı ıkı gune gelecekler bıtek bunların resmını cektım akıl edıp ayrıca su takımımı 700e aldım napsaaaam annem pimpirikli olma dio gercı para kısmına ben karısmıyorum ama göz göre görede kazıklanmak istemıyrum bi fikir verin bağaa![]()
Evet ya banada fazla geldı ve kendı sehrımızde olamayacagımız ıcın aman aman bi mısafırımızde olmaz kendim olusturm ayrıca bu baharat takımı heryerde aynı 125tl ben 100e aldım işte700 fazla geldi bana da canim Baharat takimini kaca aldin bende uygun bulmak icin baya arastirmistim seninkine benziyo bu arada
ikisinide beğenmiştim ben:)Tesekkur ederım bende ıkı renk arasında kalmıstım son anda karar verdım![]()