2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu arada kızlar ben tüm nevresim takımlarımı çift kişilik yaptırdım :) annem 3tane kayınvalidemde 2tane yorgan yapacak onlarda çift kişilik. Babannem aramış demiş tek kişilik yaptır bi tane daha demiş hatta baya kızmış. Elinden de geliyo ama yapim de demiyo. Banada tek kişilik mantıksız geliyo.siz tek kişilik aldınız mı hiç
5 yorgan çok değil mi canım :)

Selaam kızlaaRr .. İlk dans müziği önerir misiniz ? kafayı yiyeceğim bir şey bulamadım oof off böyle değişik bir şey arıyorum herkesin çaldığı bir şey olmasın lütfeen akıl verinnn

Selaam kızlaaRr .. İlk dans müziği önerir misiniz ? kafayı yiyeceğim bir şey bulamadım oof off böyle değişik bir şey arıyorum herkesin çaldığı bir şey olmasın lütfeen akıl verinnn
ben selim gülgören aşıklar şehri
baha gülü susuz seni aşksız bırakmam
seferad seni ne çok sevdiğimi
bu üçünden birini düşünüyorum:)

Bu arada kızlar ben tüm nevresim takımlarımı çift kişilik yaptırdım :) annem 3tane kayınvalidemde 2tane yorgan yapacak onlarda çift kişilik. Babannem aramış demiş tek kişilik yaptır bi tane daha demiş hatta baya kızmış. Elinden de geliyo ama yapim de demiyo. Banada tek kişilik mantıksız geliyo.siz tek kişilik aldınız mı hiç

cnm ben de tek ve cift kişilik yaptın gerekli oluyor bazen tek kişilik=)

Çok canım ama annem 3tane yaptırıyodu kayınvalidem de bende yaptırcam diye tutturdu :) bende tamm dedim napim:)

kızlar tam 5 tane yetrli bende 5 tane yaptırdı annem herkez oyle 5 yaptıryor kızlar=)

ben selim gülgören aşıklar şehri
baha gülü susuz seni aşksız bırakmam
seferad seni ne çok sevdiğimi
bu üçünden birini düşünüyorum:)

bak güzel sarkılar bende düşünecem bunları sagol bende ne caldırsam diye düsünüyordum ya birde imre demmirci mi onun sarkısıda guzel mi ben bir sıra onu düşündüm kızlar

bak güzel sarkılar bende düşünecem bunları sagol bende ne caldırsam diye düsünüyordum ya birde imre demmirci mi onun sarkısıda guzel mi ben bir sıra onu düşündüm kızlar
şarkı güzel ama herkes kullanıyo çok sıradan oldu canım :) bide şahanın klibi geliyo aklımaa

Back
X