2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar çok acıklı bi kına türküsü buldum:) kına türküm bu olursa depresyona girebilirim kınamda:)

Ne güzel yanındada yıyebiliyosun ama beeeen acıların kızı gurbetcilerin ablası hasretın halay basını cekıyorum resmen kociş 1200km uZagımda:KK51:
yok kuzum yanımda değil ben uzaktan hallediyorum işimi:KK70:
kız benim evim bile yok :) merak etmee olur herşey
şubata kadar bu kaba işler bitsin istiyorum canım ya :)

ayy ben bide başlayınca susmuyorum şimdi ikeaya bakıyorum adama aç bakmak demek yerine gördüğüm vazoyu uzun uzuuuunn anlatıyorum:KK70:
hahaa :) ben bizzat yanımdayken getiriyorum burnundn :)

az önce aradım 3dk ya gel dedim koştu geldi dans provası yapcaz dedim :)

ayy ben bide başlayınca susmuyorum şimdi ikeaya bakıyorum adama aç bakmak demek yerine gördüğüm vazoyu uzun uzuuuunn anlatıyorum:KK70:

kuzu aynı bensin ben de cok konusyor diyor atrk beni strs sokma bende yanlız benmi girecem strs ve bu ikimiz evi diyorum tatlım=)

hepsi çok güzell kuzum güle güle kullanın inşallah
set sormuşsun kuzum hiç kullanmadım fiyatlarını bilmiyorum benim çantalarım genelde forever new gucci mango zara canım fiyatlarıda 150den başlıyo portföy çantalar daha uygun oluyor ama günlük kullanım için biraz büyük olsun dersen fiyatları artabiliyo :)

bendede eksik çok kişisel ürünlerimi bende en sona bıraktım ve oyshoda ciddi anlamda gözüm var:KK70:
Teşekkür ederim canım amin.. Ben de hep mangodan almışım çantalarımı şimdi düşündüm de o_O Ama çanta kültürü yok bende her üründe marka biliyorum bi çanta ve güneş gözlüklerinden hiç haberim yok, büyük çanta seviyorum canım ben ama bu seferlik küçük ve şık olsun istiyorum sanırım armineden alacakmışım gibi geliyor bana belli olmaz tabi :p

Kızlarrr iyi akşamlar hepinizee sevdiceğimleydim bugün çanta ayakkabı alırız demiştik ama almadık sinemaya gitik kendimize zaman ayırdık daha çok bir de benim meşhur migrenim bugünde tuttu (regl dönemimdeyim hergün tutuyor zaten :KK43:) neyse önümüzde ki hafta kısmetse onu ve kıyafet falan alırız inşallah.. Siz ne yaptınız bugün nasıl geçti? greenandblue greenandblue kuzu yazmış mısın bugün bakmadım şimdi bakıyorum en çok senin durumunu merak ediyorum nasıl geçti dün? Hoppa

Teşekkür ederim canım amin.. Ben de hep mangodan almışım çantalarımı şimdi düşündüm de o_O Ama çanta kültürü yok bende her üründe marka biliyorum bi çanta ve güneş gözlüklerinden hiç haberim yok, büyük çanta seviyorum canım ben ama bu seferlik küçük ve şık olsun istiyorum sanırım armineden alacakmışım gibi geliyor bana belli olmaz tabi :p
forever newda minik çantalar çok tatlı oluyo kuzum mutlaka bak :)

Kızlarrr iyi akşamlar hepinizee sevdiceğimleydim bugün çanta ayakkabı alırız demiştik ama almadık sinemaya gitik kendimize zaman ayırdık daha çok bir de benim meşhur migrenim bugünde tuttu (regl dönemimdeyim hergün tutuyor zaten :KK43:) neyse önümüzde ki hafta kısmetse onu ve kıyafet falan alırız inşallah.. Siz ne yaptınız bugün nasıl geçti? greenandblue greenandblue kuzu yazmış mısın bugün bakmadım şimdi bakıyorum en çok senin durumunu merak ediyorum nasıl geçti dün? Hoppa

iyi aksamalar cnm bizde iyiyiz dikkat kendi gecmiş olsun cnm=)

Back
X