Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi sürüüüü şey almak istiyorum ya :)ay evet tatlım ama ceyiz için alcaz ya makaj mahzemesi =)
niye çar çur oldu ki kuzumBende almak istiyorum ama biz toparlayamıcaz bi türlübide nişanlımon babası para istemiş sende varsa gönderelim dedi gönderdik geri nişanlıma verdi parayı oda çar çur oldu gitti sinir oldum
![]()
Yaa tam döndük memleketten ekders yatmamıştı ona gitti ıvır zıvıra yani.niye çar çur oldu ki kuzum
valla eksikler bitmiyo ki niye böyle oluyo anlamıyorum![]()
keşke gökten para yağsaYaa tam döndük memleketten ekders yatmamıştı ona gitti ıvır zıvıra yani.
Canımm benim telaş yapma kendine dediğin gibi bir de regl ilen git baksın dr. kendini sıkma sen Allahın izniyle birşey olmaz içini ferah tut![]()
cnm merak etme bir sey olmayacak kuşum düsünüp üzülme tatlım
kötü düşünüp ktüyü çağırma canım bi çok kadının başına gelmiştir mutlaka çok ciddi bişey olsa doktor aydınlatırdı bu konuda...
çok begendik bunu ama gözüm hala başka fikirlerde :)
bi sürüüüü şey almak istiyorum ya :)
Takmamaya çalışıyorum şimdilik..İnşallah
Düşünmemeye çalışıyorum işte ..inşallah dediğiniz gibi olur.![]()
keşke gökten para yağsa![]()
Bayıldıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
bu çanta favorim benim bende almak istiyorum :)
Gelinlik-kilolarım-abiye ve kaftan kiralama.. 7/24 bunları düşünüyorum daha önümde nişan varSelam canım :) hayırdır inşallah aklın fikrin gelinlik tabiii![]()
olsun kuzum ben hiç dert etmem öyle şeyleriBayıldıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmutlu yakında tüm eşyalarımız seninle aynı olacak haberin olsun
Allahtan izmitte yaşayacaksın yoksa pişti olmak var seninle
![]()
mekik sayısını 80e çıkardım benGelinlik-kilolarım-abiye ve kaftan kiralama.. 7/24 bunları düşünüyorum daha önümde nişan var![]()
Ayyy harıkaa gule gule kullannın ınsallah :)![]()
kızlarrrr tv köşesine bunu karar verdik sizce nasıl? böyle taş görünümlü olcak 2 ince sütun ve arkalarında led ışık :)
Keşke yaaa :))keşke gökten para yağsa![]()
Gelinlik-kilolarım-abiye ve kaftan kiralama.. 7/24 bunları düşünüyorum daha önümde nişan var![]()
inşallah bunu yaptırızda kullanırım canım :)Ayyy harıkaa gule gule kullannın ınsallah :)
Kuzum bende dert etmezdim ama küçükken bi arkadaşım vardı Allahımmmmm ortaokul lise boyunca benimle aynı giyinmeye çalışıyordu bugün ne giyeceksin diye sorardı söylerdim bende salak gibi aynı şeyleri giyerdi ikiz gibi olalım diye kabus gibiydi ondan kıl kaptım onun durumuna düşmek istemiyorumolsun kuzum ben hiç dert etmem öyle şeyleri![]()
Hallolurda nerde hareket orda bereket demişler hareket yok en başta bendeHerşey hallolur canım :)