2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

forever newda kuzum fiyatıda 90 lira bu çantanın maviside var 50 lira

ben eti form kemiriyorum çaya şeker atmıyorum :)

evet sende bi yerden başla o zaman kuzum yani 3 günde zayıfladım diyemem ama ekmek yememenin bi rahatlığı var midemde :)
Bende çayı şekersiz içiyorum. Ama eti form tutmaz beni:)

Merhaba canım :)

Canm aaa söyle ne olacak güzel motive ederim seni :-) bende vakti zamanında 64tüm şimdi 52 kiloyum :cool: çok gizli bilgiler var bende :p
ayyy kuzum şaka bi yanada bilmiyorum kilomu yani en son 57 kiloydum şu an kesinlikle 57 değilim hemen söyle bilgileri :)

Ayyy beni de motive et ben 63 kiloyum:)

Tamam tatlım hemen motive ediyorum senide :-) hayalseverrr hayalseverrr ile takip edin beni :)

ayyy kuzum şaka bi yanada bilmiyorum kilomu yani en son 57 kiloydum şu an kesinlikle 57 değilim hemen söyle bilgileri :)

Canm pirinç pilavı ve makarnayı bıraktım. Kızartmanın her türlüsünden kaçtım. Asitli içecekleri ve meyvesularını bıraktım. Şekeri bıraktım. 8den sonra hiç birşey yemedim meyve bile. Sadece ekmeği sabahları yedim. Sabah kahvaltımı güzel yapınca diğer öğünlere çok birşey kalmadı. Hee birde sporla bunları destekledim hep. Birden kilo vermedim zaten 1sene içinde vücut rutine oturdu ve sonuç 52 :)

Tamam tatlım hemen motive ediyorum senide :-) hayalseverrr hayalseverrr ile takip edin beni :)

Canm pirinç pilavı ve makarnayı bıraktım. Kızartmanın her türlüsünden kaçtım. Asitli içecekleri ve meyvesularını bıraktım. Şekeri bıraktım. 8den sonra hiç birşey yemedim meyve bile. Sadece ekmeği sabahları yedim. Sabah kahvaltımı güzel yapınca diğer öğünlere çok birşey kalmadı. Hee birde sporla bunları destekledim hep. Birden kilo vermedim zaten 1sene içinde vücut rutine oturdu ve sonuç 52 :)
ayyy bende byle yapıyorum :)
köfteyi bile yagsız kızarttım teflonda 3 tanecik :)
cola meyvesuyu hamur işi yok hayatımda :)
akşam 5 ten sonra bişey yemiyorum bol su içmeye çalışıyorum :)
mekik çekiyorum her yemekten sonra :)

7saat dersim bide üstüne nöbetim vardı. Sonra çarşıya gitcem eve geri dönmem 5 buçuk 6yı bulacak :KK43: sonrada kıpırdamaya halim kalmıyo:KK43:
Canım daha az dersinin olduğu günler spor yap haftasonlaruı falan da.. Uzmanlar her gün spor yapın demiyorlar zaten haftada en az 3 kez diyorlar zaten senin pek fazlan yoktu diye hatırlıyorum (nişan kıyafetinden)

evet sende bi yerden başla o zaman kuzum yani 3 günde zayıfladım diyemem ama ekmek yememenin bi rahatlığı var midemde :)[/QUOTE]

Ben 70kılodan 55e düşmüştüm üstelik yiyerek ve kendı azmımle ama suan resmen yıye yıye kılolarımı aldm 65im:( kılom oturmustu busene tatılde ve nısandan sonra bana bşi oldu montof ıneklerı gıbı ye ye doymuyorum:KK51:

:KK57:Kızlar bend dıyete gırıyorum:KK57: Kac kılo almısım demek ıstemıyorum bıleeee :KK57: Boyum 1.58 kılom 56idi ama suan:KK57: Resmen şişmanım ben:KK57: Bildiğiniz lıp lıp et pıt pıt yag olmusum:KK57: Soka gırdım
Hepimiz öyleyiz yavrum baktık evleniyoruz daha yeni farkına vardık :KK20:
forever newda kuzum fiyatıda 90 lira bu çantanın maviside var 50 lira

ben eti form kemiriyorum çaya şeker atmıyorum :)

evet sende bi yerden başla o zaman kuzum yani 3 günde zayıfladım diyemem ama ekmek yememenin bi rahatlığı var midemde :)
Canım kahvaltılarda ekmek yerine de eti form mu yiyorsun? Ben zaten çocukluğumdan beri ekmek sevmiyorum sadece kahvaltıda yerim ama onu da mı bıraksam o_O

Ben 70kılodan 55e düşmüştüm üstelik yiyerek ve kendı azmımle ama suan resmen yıye yıye kılolarımı aldm 65im:KK43: kılom oturmustu busene tatılde ve nısandan sonra bana bşi oldu montof ıneklerı gıbı ye ye doymuyorum:KK51:[/QUOTE]
Canım sen nasıl düşmüştün o kiloya?

Ben 70kılodan 55e düşmüştüm üstelik yiyerek ve kendı azmımle ama suan resmen yıye yıye kılolarımı aldm 65im:KK43: kılom oturmustu busene tatılde ve nısandan sonra bana bşi oldu montof ıneklerı gıbı ye ye doymuyorum:KK51:

nasıl zayıflamıştın canım :)

Back
X