2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hepimiz öyleyiz yavrum baktık evleniyoruz daha yeni farkına vardık :KK20:

Canım kahvaltılarda ekmek yerine de eti form mu yiyorsun? Ben zaten çocukluğumdan beri ekmek sevmiyorum sadece kahvaltıda yerim ama onu da mı bıraksam o_O

Ben 70kılodan 55e düşmüştüm üstelik yiyerek ve kendı azmımle ama suan resmen yıye yıye kılolarımı aldm 65im:KK43: kılom oturmustu busene tatılde ve nısandan sonra bana bşi oldu montof ıneklerı gıbı ye ye doymuyorum:KK51:
Canım sen nasıl düşmüştün o kiloya?[/QUOTE]
Canım ben öyle aman onu yemıyım aman bunu yemıyım yapmadım cunku o yanlıs bıse bence kahvaltımı yapıyodum ama ölcu koymuyodum kendıme tabı sınırsızda yapmıyodum.ara ögunlerımı asla atlamazdım aksam 8den sonrasında acıkırsam yogurt yada salata yıyodum.sekeri kesmemıstım ama bayaa bı azaltmıstım. Ekmek ve hamur ısını yemıyodum yersemde sporla telafı edıyodum hatta mantı bıle yemıslıgım var ama ben spora yuklenıyodum. Bir saat spor fıtness bir saat yuruyus hatta evde de mezdeke oynuyodum yada leslie yapıyodum.dısarda yuruyuse vaktı olmayanlar ıcın leslie öneririm. Kendınızı nekadar dıyet moduna sokar ve yasak koyarsanız okadar yersınız ve ben onkıloları kalıcı verdm gerı almamıstım.ayrıca sunuda soylıyım su yeterı kadar su icmeden kılo verılmez

ayyy onu içemiyorum işte yani kokuları beni rahatsız ediyor bitki çaylarının :KK43:
hangisini içmek işe yarar acaba
Canım yeşilçay çok işe yarıyor ama mümkün değil içemiyorum çok afedersin öğürüyorum içerken o derece ama eskiden içebiliyordum işte günde 3 fincan falan çok güzel ödem attırıyor ve tüm şişkinlikleri indirdiği için bikaç kilo vermişsin gibi görünüyor vücut.. Onun dışında rezene ve ıhlamurunda ödem attırdığını duydum

Canım sen nasıl düşmüştün o kiloya?
Canım ben öyle aman onu yemıyım aman bunu yemıyım yapmadım cunku o yanlıs bıse bence kahvaltımı yapıyodum ama ölcu koymuyodum kendıme tabı sınırsızda yapmıyodum.ara ögunlerımı asla atlamazdım aksam 8den sonrasında acıkırsam yogurt yada salata yıyodum.sekeri kesmemıstım ama bayaa bı azaltmıstım. Ekmek ve hamur ısını yemıyodum yersemde sporla telafı edıyodum hatta mantı bıle yemıslıgım var ama ben spora yuklenıyodum. Bir saat spor fıtness bir saat yuruyus hatta evde de mezdeke oynuyodum yada leslie yapıyodum.dısarda yuruyuse vaktı olmayanlar ıcın leslie öneririm. Kendınızı nekadar dıyet moduna sokar ve yasak koyarsanız okadar yersınız ve ben onkıloları kalıcı verdm gerı almamıstım.ayrıca sunuda soylıyım su yeterı kadar su icmeden kılo verılmez[/QUOTE]
Leslie çok güzel ama bikaç kez yaptım devamını getiremedim bu üşengeçlikle :KK43: bende yeme alışkanlıklarımı değiştirerek kilo vermek istiyorum aynı senin gibi ciddi rejime girmicem yavaş yavaş kilo vermek en sağlıklısı ama 3 haftaya nişanım var mayısta da düğünüm biraz da hızlı olsa iyi olur :KK43:

Canım ben öyle aman onu yemıyım aman bunu yemıyım yapmadım cunku o yanlıs bıse bence kahvaltımı yapıyodum ama ölcu koymuyodum kendıme tabı sınırsızda yapmıyodum.ara ögunlerımı asla atlamazdım aksam 8den sonrasında acıkırsam yogurt yada salata yıyodum.sekeri kesmemıstım ama bayaa bı azaltmıstım. Ekmek ve hamur ısını yemıyodum yersemde sporla telafı edıyodum hatta mantı bıle yemıslıgım var ama ben spora yuklenıyodum. Bir saat spor fıtness bir saat yuruyus hatta evde de mezdeke oynuyodum yada leslie yapıyodum.dısarda yuruyuse vaktı olmayanlar ıcın leslie öneririm. Kendınızı nekadar dıyet moduna sokar ve yasak koyarsanız okadar yersınız ve ben onkıloları kalıcı verdm gerı almamıstım.ayrıca sunuda soylıyım su yeterı kadar su icmeden kılo verılmez
Leslie çok güzel ama bikaç kez yaptım devamını getiremedim bu üşengeçlikle :KK43: bende yeme alışkanlıklarımı değiştirerek kilo vermek istiyorum aynı senin gibi ciddi rejime girmicem yavaş yavaş kilo vermek en sağlıklısı ama 3 haftaya nişanım var mayısta da düğünüm biraz da hızlı olsa iyi olur :KK43:[/QUOTE]
Ozaman şu üç hafta bıraz daha sıkı yap bak salata yap ye yogurt ye bunların sakıncası yok ben cok arastırdım dıyete gırmeden once sana bıde sunu soylıyım acıktıgın zman ayran iç ayranın hem tok tutma hemde metabolızmayı calıstırma özelligi var ;) yesıl cayda iç gunde ıkı kere helekı sabah ac karnına ıcersen daha etkılı eger aksam yemegınde kılo aldırıcı menu varsa yememzlık yapma ama cok az ye mesela ben tabagımı kucultmustum kucucuk tabak dolunca psıkolojık olarak doydugunu hıssedıyosun zaten

Sunuda soylıyım dıyete basladıgınız ılk hafta guzel kılo verırsınız daha dogrusu o kılo degıl ödemdir. Arastırdım sonrasında bazen kılo verecegımız yerde dıyet yaptıgımız halde bı ıkı kılo alıyosanız canınızı sıkmayın vucut sureklı odem yaparmıs o bırden bıre gelen bır ıkı kılonın nedenıde oymuş. Oda kolaylıkla verılır zaten motıvasyonunuzu bozmasın

Canım yeşilçay çok işe yarıyor ama mümkün değil içemiyorum çok afedersin öğürüyorum içerken o derece ama eskiden içebiliyordum işte günde 3 fincan falan çok güzel ödem attırıyor ve tüm şişkinlikleri indirdiği için bikaç kilo vermişsin gibi görünüyor vücut.. Onun dışında rezene ve ıhlamurunda ödem attırdığını duydum
yeşil çayı deniyim belki içebilirim :)

Leslie çok güzel ama bikaç kez yaptım devamını getiremedim bu üşengeçlikle :KK43: bende yeme alışkanlıklarımı değiştirerek kilo vermek istiyorum aynı senin gibi ciddi rejime girmicem yavaş yavaş kilo vermek en sağlıklısı ama 3 haftaya nişanım var mayısta da düğünüm biraz da hızlı olsa iyi olur :KK43:
Ozaman şu üç hafta bıraz daha sıkı yap bak salata yap ye yogurt ye bunların sakıncası yok ben cok arastırdım dıyete gırmeden once sana bıde sunu soylıyım acıktıgın zman ayran iç ayranın hem tok tutma hemde metabolızmayı calıstırma özelligi var :KK66: yesıl cayda iç gunde ıkı kere helekı sabah ac karnına ıcersen daha etkılı eger aksam yemegınde kılo aldırıcı menu varsa yememzlık yapma ama cok az ye mesela ben tabagımı kucultmustum kucucuk tabak dolunca psıkolojık olarak doydugunu hıssedıyosun zaten[/QUOTE]
Sunuda soylıyım dıyete basladıgınız ılk hafta guzel kılo verırsınız daha dogrusu o kılo degıl ödemdir. Arastırdım sonrasında bazen kılo verecegımız yerde dıyet yaptıgımız halde bı ıkı kılo alıyosanız canınızı sıkmayın vucut sureklı odem yaparmıs o bırden bıre gelen bır ıkı kılonın nedenıde oymuş. Oda kolaylıkla verılır zaten motıvasyonunuzu bozmasın
Haklısın canım söylediklerin çok doğru yeşilçayı mümkün değil içemiyorum ama diğer dediklerini elimden geldiğince yapıcam inşallah Hoppa

bizi çok yalnız bırakıyosun gelincik :)

marmarapark marmara forum starcity ve capacityde var diye biliyorum canım :)

ben günlük yatak örtüsünü ve fonları mobilyaları seçtikten sonra diktircem kuzum :)
ama sen yatak örtüsü krem yada pembe alsanda halı ve perdede uyum yakalarsın :)
öyle oldu azcıkk=))

tv-unitesi-arkasi-tas4.jpg

kızlarrrr tv köşesine bunu karar verdik sizce nasıl? böyle taş görünümlü olcak 2 ince sütun ve arkalarında led ışık :)
süpermişşş tatlımm:KK68:

Canım kına malzemesi olarak ne siparişverdin ve nereden? Bir de gelinçiçeğinin resmi var mı.?
var cnm benim gelinçikim ama ben bura resim koyamadım dedim olmadı arkadasım gosterecek sonra paylasacam resimleri.
cnm ben kına için melek aynalar var 20 tane yaptıryorum kız arkadaslarıma dagıtacam hediye tac yaptıryorum düğünüm içinde kokulu sabun var gelin damat sekli onuda ben kendim yapyorum bındalık daha almadım sonra alcam gelin ayakkabısıda ne alsam diye düşünüyorum cnm

süpermişşş tatlımm:KK68:
bende çok begendiğim inşallah olur :)
var cnm benim gelinçikim ama ben bura resim koyamadım dedim olmadı arkadasım gosterecek sonra paylasacam resimleri.
cnm ben kına için melek aynalar var 20 tane yaptıryorum kız arkadaslarıma dagıtacam hediye tac yaptıryorum düğünüm içinde kokulu sabun var gelin damat sekli onuda ben kendim yapyorum bındalık daha almadım sonra alcam gelin ayakkabısıda ne alsam diye düşünüyorum cnm
ooo içimizde marifetli bi hatun varmış :)

Back
X