2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Anladım canım beni kabul etmedi pis diyetisyen:KK62:
beni de etmedi canım. sınav eylülün sonundaydı c.tesi. pazartesi hemen diyetisyene koştum. kadın bana baktı hiç ölçmedi bile. ben sana bakmam hatta seni piskologa yönlendirirm dedi. :KK62: ben de olmaz kilom var filan dedim klasik şeyler söuyledi bol bol su iç filkan ve ben zaten günde 3 lt su içerim:KK11:

Onu beceremiyorum canım yaa sana kolay gelsin inşallah içersin sen :KK43:
33_org.png

bundan aldım canım bi tanede içtim işe yarar mı ki bu

içelim içelim kilo verme yolunda herşeyi yapalım :)
mutluluğun bi nedeni var mı peki:)

Canim valla öyle bir aşk bulmusum ki her gordugumde bidaha asik oluyorum. Ben uzulunce bana soyledikleri konusmamiz o kadar guzeldi ki. Hic bir zaman aramiza kotu sozler saygisizliklar girmedi ilk gunku gibi hersey yipranmadik eskimedik. Bunu bu konuda bir kez daha farkettim ve aslolan da bu. Tarihmis erkenmis gecmis bunlar teferruat. Her zorlugu askla astik, aşigim:KK60:

Orya Orya canim annesinin mevlutu nedeniyle ocakta olacak:KK51:

beni de etmedi canım. sınav eylülün sonundaydı c.tesi. pazartesi hemen diyetisyene koştum. kadın bana baktı hiç ölçmedi bile. ben sana bakmam hatta seni piskologa yönlendirirm dedi. :KK62: ben de olmaz kilom var filan dedim klasik şeyler söuyledi bol bol su iç filkan ve ben zaten günde 3 lt su içerim:KK11:
Aynen canım ya zaten su içiyorum ki ayaktayım da sürekli

33_org.png

bundan aldım canım bi tanede içtim işe yarar mı ki bu

ben yesil cayi cok uzun sure icen biri olarak soyluyorum bimden almistim:KK53: Bi farki yok. Tad olarak ona alismistim lipton aci geliyordu. poset cayi koyunca bardagin ustune bi cay tabagi kapat 4-5dk bekle demlensin. Sonra ic. Misss:KK50:

ben yesil cayi cok uzun sure icen biri olarak soyluyorum bimden almistim:KK53: Bi farki yok. Tad olarak ona alismistim lipton aci geliyordu. poset cayi koyunca bardagin ustune bi cay tabagi kapat 4-5dk bekle demlensin. Sonra ic. Misss:KK50:
o zamam ne yapyoruz bugun den sonra spor ama oncelikle ilk kilonuzu yazın simdi not yazın sonra bu ay duzenli cay yemek spor yapalım kızlar ve kendimizede baklım ona gore yani =)

kızlar öyle bi uyumuşum ki resmen kanepede sızmışım:) ama hala heryerim ağrıyo sanırım hasta olcam:(((((((

Back
X