- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
Gittim degıstım adam bana trıp attı ürünü degısmek ıstedıgım ıcın saka gıbıselam kuzum nasılsın cnm ne yaptın nasılsın =)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim degıstım adam bana trıp attı ürünü degısmek ıstedıgım ıcın saka gıbıselam kuzum nasılsın cnm ne yaptın nasılsın =)
Hatuncum ben mesela mutfak onlugumu fırın tutacagımı posetliğimi ve mutfak havlumu fusyalı aldım onları gene fusyalı askılıklara takacagım uyumlu olacak sonracıma tezgah üstü için ne renk düşünüyosan o renk baharat takımı ,mutfak deterjan seti, masa üstü için gene ıstedıgın renk pecetelik masa ustunde tutarsan aynı renk tonunda tuzljk bıberlık:) sürahi bu gıbı masa yada tezgahta tutcagın seyleri kesın hayal ettıgın renk alrenge karar verip küçük aksesuarlar alıyım diyorum kokoş bi mutfagım olcak sanırım ince detaylar olmalı off offf bu eksikler hiç bitmiyo![]()
Tesekkur ederim tatlim. Yilbasi hediyesi icin fikir olabilir diye paylastmtasarimcibayan Günaydııınnnn takvimler çok güzelmiş canım
DefnElif Merhaba canım günaydın hoşgeldin tarih için teşekkürler
@Günaydın canımmmmm![]()
Tesekkur ederim tatlim. Yilbasi hediyesi icin fikir olabilir diye paylastm![]()
tasarimcibayan Günaydııınnnn takvimler çok güzelmiş canım
DefnElif Merhaba canım günaydın hoşgeldin tarih için teşekkürler
@Günaydın canımmmmm![]()
Ayy evet senin sòzlünde grafikerdi dimi :)Güzel düşünmüşsün çok güzel bencede bize de sözlüm saat yapmıştı![]()
Günaydın kuzu nasılsın![]()
Ayy evet senin sòzlünde grafikerdi dimi :)
O da çok mantikli. Hatta kupa bardak altligi mouse pad vs bisuru sey yapilabilir. Ben erkek arkadasima yapmiyorm hic. Hepsini goruyor cunku
Ama ilerde evimdeki tablolarin hepsini kendim yapicam tasarimlari.![]()
Canım benim iyiyim sağol sen nasılsın?
Bende bi fikirler var ki sorma. Sanirim her seyde bi el emegim olsun istiyorumEvet canım öyle :) Saatimde var kupa da yaptı bana sevdiceğimm
Bizde ileride evimize birşeyler yapmayı düşünüyoruz ikimize özel tasarımlar![]()
Bizde 15.05.15 istiyoduk :) Ama bizimde ağustosa kaldı canımarkadaşlar ben 05-05-2015 tarihinde evlenmeyi planlıyordum fakat istediğimiz gibi gitmedi ağustosa erteledik eğer güzel bir tarih olsun isterseniz benden bi tavsiye :)
Bende bi fikirler var ki sorma. Sanirim her seyde bi el emegim olsun istiyorum![]()