- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Bizim bir hafta ara olucak,ben kendi evimde kalıcam![]()
Ama onlar otelde kalıcaklarmış canım ayarlanmış sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim bir hafta ara olucak,ben kendi evimde kalıcam![]()
var canım renleri 150 lira şu an elbiseler bence tam zamanı sezon sonu ndirimi :) normalde ilk paylaştığım elbise 500 2. elbise 600 :)model olarak guzel ama renk varmı![]()
evet kuzum :)Çok güzel forever new dimi?
Hoşbuldum kızçeler, inşallah düğüne kadar bırakmam sizi ama düğünden sonra bilemicem..Tabi önce sizi evercez daha..
kuzu 28ine kına 29una bizim memlekette düğün 30 u fotoğraf çekimi 31i nişanlımın memlketinde düğün 1aralık balayı düşün halimi benim :)Bizim bir hafta ara olucak,ben kendi evimde kalıcam![]()
Ayyy çok özel olacak ama bende ilki kendi evimde yaşamak istiyorumbide benimki ilk düğnden sonra otele gidriz diyo bende ikinciden önce yapmam diyorumm :)
bide benden öncce evlenirmişin 1ayda oldu bitti:)Hoşbuldum kızçeler, inşallah düğüne kadar bırakmam sizi ama düğünden sonra bilemicem..Tabi önce sizi evercez daha..
Kısmet tabi ama benim 2016 dan önce olması mümkün değil işte.. Biz tubb la kalırız bu topicte gibi geliyor bana.. :)Kısmet bu işler canım ne olucağı belli olmaz belki benden önce sen gidersin![]()
![]()
Ayyy çok özel olacak ama bende ilki kendi evimde yaşamak istiyorum![]()
benim öyle yapmam için 2hafta beklemem lazım onuda benimki beklemez:)Ayyy çok özel olacak ama bende ilki kendi evimde yaşamak istiyorum![]()
Yok artıkıııınbide benden öncce evlenirmişin 1ayda oldu bitti:)
Kısmet tabi ama benim 2016 dan önce olması mümkün değil işte.. Biz tubb la kalırız bu topicte gibi geliyor bana.. :)
Kuzu biz konuştuk o konuyu dayanabilirsek balayı dönüşü olacak ayyyyyy valla feci özel oldu bubenim öyle yapmam için 2hafta beklemem lazım onuda benimki beklemez:)
yok canım o ayarlanır da benim evime anccak 2ay sonra gelecem ben :)
canım baska model ne varsa gondervar canım renleri 150 lira şu an elbiseler bence tam zamanı sezon sonu ndirimi :) normalde ilk paylaştığım elbise 500 2. elbise 600 :)
evet kuzum :)
Hayırlısı o zaman kuzu, yoldaşım benim..Kızz benimde 2016 olucak sanırsam dün sevdiceğim geldi güzel güzel konuştuk hem 2016 (16 bursaaa )![]()
Ayyy çok özel olacak ama bende ilki kendi evimde yaşamak istiyorum![]()
Aynen canım bende evimde yaşamak isterim
Dimi otel köşelerinde hiç hoş gelmiyor gözün önüneAynen canım bende evimde yaşamak isterim
Kuzu biz konuştuk o konuyu dayanabilirsek balayı dönüşü olacak ayyyyyy valla feci özel oldu budüğün gecesi otelde kalıcaz ertesi sabah balayına çıkıcaz balayı da 10 gün dayanmamız biraz zor ama ateşle barut yani ama işte elimizden geldiğince
![]()
canım baska model ne varsa gonder...
ayyyyy ben buna bayıldımmmmmmmmmmmmm D:bide bunu çok sevdim :)![]()
Bana da öle geliyor şu an bile birbirimize dokunmamak için zorlanıyoruz ama hayal işte bari bikaç gün sabretsek o bile yeterOhoo çok zor canım o, yani ne bileyim yok mümkün değil.![]()