• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

En çokta kendini hazır hissetmelisin bence kasmamak lazım yani bir de karşındakinin anlayışlı olması gerek her iki taraf içinde özel tabii ki ama sonuçta bayanların ilk kez yaşayacağı birşey haliyle korku,merak ve gerginlik oluyor erkeklere çok iş düşüyor bu konuda bence
Ya ben o olaydan çok o akşam eve gidince neyi nasıl yapcaz onu düşünüyorum.

kızlarr benede korkulacak bişey yok en yakın arkadaşımdahil birçok kişiyle konuştumm hepside hiiiç korkulacak bişey yok diolar..valla benim içim heyecanla dolu.sevdiğinizle yaşıycağınz musmutlu bi hayatı düşünün bence devami gelir yani baa öyle geliyor :KK28:

Eve girdiğimiz andan itibaren hepsi.. :KK70: Ben hep planlı yaşarım, neyi önce neyi sonra yapacağım kafamda kuruludur, o yüzden o gece benim için koca bir bilinmeyen..

Bende bazen hayal ederim ne nasıl olucak diye ama o gün için plan yapsakta uyamayacağız buna eminim:cool: İkimizde akışına bırakırız :KK37:

Eve girdiğimiz andan itibaren hepsi.. :KK70: Ben hep planlı yaşarım, neyi önce neyi sonra yapacağım kafamda kuruludur, o yüzden o gece benim için koca bir bilinmeyen..
valla ben eve girince ilk yicek bişey ararım sonra gelinlikten kurtulurum makyajımı temizler duşumu alır vurur kafayı yatarım:rolleyes:

Kızlaaaar o değilde düğün gecesi tüm millet o işi yapıcağnızı biliceeeek:oops: Bide o insanlarla karşılıklı göbek atıcaanııııızzzz:KK70: Ayyy :KK70:

5 sene beklemişim tabii ki göbek atıp oynucam :) Sonuçta herkes düğünden sonra ne yapılacağını biliyor ben utanmam şahsen öyle zaten eve girdikten sonra ikimizde telefonları kapıcaz :-):-)

Kızlaaaar o değilde düğün gecesi tüm millet o işi yapıcağnızı biliceeeek:oops: Bide o insanlarla karşılıklı göbek atıcaanııııızzzz:KK70: Ayyy :KK70:
Hahahaha onu varya hep düşünüyorum herkesi geç babam bilecek babaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

Ya sorma valla.. Bide biz kapalıyız ya açınca o saç ne halde olacak acep..
benim saçlarım dümdüz naparsam yapıyım açınca dümdüz oluyo :KK70:
Yani eve gidince ne yapcaz ilk mesela, gelinliği o mu çıkaracak, çıkarırsa duramaz o :KK70: Ben duş almak isterim mesela.. O gerdek namazı falan nasıl olacak, ya saçma belki ama kafamda kuruyorum bazen.. :p
o gece için herşey bilinmeyenli denklem bizim için:KK70:

Back
X