• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben bu duyguya yabancı değilim canım daha önce tatile gittik beraber kaldık beraber uyuduk ama benim mekanla ilgili sorunum oluyo :)
Bavulunun en altına kendi yastığını koy, gözüne de uyku gözlüğü tak ve sanki kendi odanda uyuyorsun tek farkı sevdiceğinde gelmiş senin yatağında uyuyormuşsunuz gibi düşün Hoppa

Allahımmmmmmm nasıl özlettin sevgilimi bana :KK61: oyyyy ne tatlı olur onun koynunda uyanmak yaa sıcacıkkk kuşum benim yaaaaaaaaaa :KK68: Allahımmmmm ne olur bi aksilik kötü bişey çıkmasında evlenelim hayırlısıyla afiyetle hepimiz :KK8:
ben bu duyguya yabancı değilim canım daha önce tatile gittik beraber kaldık beraber uyuduk ama benim mekanla ilgili sorunum oluyo :)
Sıcacıkkkk misss gibi aşk kokulu dimi kızlar:KK51: hiç bi yerde hissetmediğiniz kdr güvende hîssediyosunuzz.. Yaaaa ben aşkımı çoooooooook özlediiiiiiimmmmm ona sımsıkı sarılabilmek istiyoruuuuuuM:mad:

Bavulunun en altına kendi yastığını koy, gözüne de uyku gözlüğü tak ve sanki kendi odanda uyuyorsun tek farkı sevdiceğinde gelmiş senin yatağında uyuyormuşsunuz gibi düşün Hoppa
anneme diyorum zaten çeyizim en önemli parçası yastığım onlarca yastık arasından kendi yastığımı gözüm kapalı bulurum:KK70:

Sıcacıkkkk misss gibi aşk kokulu dimi kızlar:KK51: hiç bi yerde hissetmediğiniz kdr güvende hîssediyosunuzz.. Yaaaa ben aşkımı çoooooooook özlediiiiiiimmmmm ona sımsıkı sarılabilmek istiyoruuuuuuM:mad:
ayyy çok başka bi duygu o tatil bizim ön balayımız oldu daha çok güzel günler yaşarız inşallah :)

bende uzaklardayım sevdiceğinden yılbaşına kadar göremiycem yılbaşından sonrada nisana kadar yine koca bi ara var çok zorr inşallah hayırlı bir şekilde hepimiz bu zorlu yolu atlatırız

Canım üzülmen için söylemedim kusura bakma bende ayda 1 kez görüyorum sözlümü farklı şehirlerde olduğumuz için çok özlüyorum dün beraberdik bizde kısmet bakalım bir daha ne zaman beraber olucaz
Kuzum beniiim.. Rabbimin izniyle zaman su gibi akıp gitsin sevdiceğine kavuş inşaAllah:KK51:
bende uzaklardayım sevdiceğinden yılbaşına kadar göremiycem yılbaşından sonrada nisana kadar yine koca bi ara var çok zorr inşallah hayırlı bir şekilde hepimiz bu zorlu yolu atlatırız
Canıııııım sende bendensiiin:KK43: Benim aşkım askerde şuanda ocak 10da görüşebilicz allah izin verirse ondan snra tamamem meçhul:KK43: Ama bugünlerde geçicek inşallah..bir gün tamamen kavuşucaz aşklarımıza :KK36:

Ay cümlenin geri kalanı nerde :KK53: tekrar yazayım: Peki bişey sorucam kızlar ben bu yüzden ilk gece saten gecelik değilde daha uzun ve penye pijama takımı giymeyi düşünüyorum sırf saldırma ihtimali azalsın diye :KK70: neyse szin kafanızda var mı ne giyeceksiniz ilk gece yani o işi ilk geceden yapmak istemeyenleriniz? :KK15:
Ben beyaz tülden mini bir gecelik ya da babydoll giycem.
Canım üzülmen için söylemedim kusura bakma bende ayda 1 kez görüyorum sözlümü farklı şehirlerde olduğumuz için çok özlüyorum dün beraberdik bizde kısmet bakalım bir daha ne zaman beraber olucaz
Ben en son bayramda gördüm. O da bir iki saat, çok hastaydım çünkü.. :(

Back
X