• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yanaklarım çöktü :)
hangi diyet :)
O kadar etkili yanaklarım çöktü diyosun

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

Bu arada sabahları genelde kahvaltı yapamazdım bu iyi bişey deilmiş çünkü sabahları kahvaltıyı böyle yaptıgımda metabolizma daha iyi çalışıyo :D

O kadar etkili yanaklarım çöktü diyosun

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

Bu arada sabahları genelde kahvaltı yapamazdım bu iyi bişey deilmiş çünkü sabahları kahvaltıyı böyle yaptıgımda metabolizma daha iyi çalışıyo :D
ben artık çok yiyemiyorum :) sabah kahvaltı yapıyorum ama bi kaç lokma :)

al tatlım al bulunsun bence kırmızı şart :KK66:
Tamam alacam bi tanede kırmızı olsun:))
math27 math27 Ne oldu davetiyede ki?
Canım açıklamalar için teşekkürler :KK66: Ablamda evlenmeden 1 ay önce ilaç kullanmaya başlamıştı korunma için.
Hem zaten dediğin spiral evli bayanlar için yani anca ilk geceden sonra istersen dr kontrolü altında takılıyor.Dediğin gibi haplarda çok iyi değil vücut için ama riski azaltıyo.. Bencede en iyisi erkeğin korunması 0 risk %100 korunma :-):-)
Erkeğin korunmasında risk var canım :(

Anladım canım ne biliyim bebek isteyince sorun oluyo diyolar korkuyorum ben :KK43: Çok istiyorum bi bebiş :)
Canım bi kaç aydan bişe olmaz bence. zaten ağustostan sonra bırakırım olursa bebek en azından evimi kurmuş olurum:)

Back
X