Kızlar çok geç oldu yarın erken kalkıp metrobüs yollarına düşücemİyi geceler bugünün bekarları yarının taze gelinleri
![]()
iyi geceler cnm tatlı rüyalar =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çok geç oldu yarın erken kalkıp metrobüs yollarına düşücemİyi geceler bugünün bekarları yarının taze gelinleri
![]()
iyi gecerler kuzu tatlı rüyalar =)bende yatıyım artık kızlar iyi geceler :)
Bende makyaj malzemelerimi tamamlıcam belki bi kaç kıyafet alırım :) bide seyehat boyu şampuan falan alcam:)voouu bir kaç tanesi eksik bende bu hafta tamamlarım artık =)
İyiyiz iş güç çalışıyoruzSen nasılsın canım..Günaydın bu arada
![]()
o kadarda abartma canım :) utanıyodur belki :)Gidiyom ben ağlıycam ya. Tam bir kütükle evleniyorum.
Dün dedim ya ilk gece korkusu falan, niye korkuyorum ki ben bi şey olmaz ki![]()
şu an 7 gecelik 3 şortlu takım oldu :)valla cnm cok pahalı ben pıyer kardin aldım 7 takım oldu 4 tanede gecelik var ama daha düğün için cikacam nişanlım ile kıyafet alısversine alır bir iki tane daha =)
en iyisini edersin cnm =)Bende makyaj malzemelerimi tamamlıcam belki bi kaç kıyafet alırım :) bide seyehat boyu şampuan falan alcam:)
o kadarda abartma canım :) utanıyodur belki :)
şu an 7 gecelik 3 şortlu takım oldu :)
sevgilimle konuştum pofuduk pijamalar şöyle güzel böyle güzel diye gelince alıcaz hemde yüzük bakıcaz :)
çok saol canım şu faslıda bi bitirsem :)hadi hayrlı olsun cnm benim =)
tabi tatlım anlatrım tatlım benim burda anlatmama la bir sey almazsın ama interneten izle bende oyle yaptım sonra da kursa gittim güzel bir sey ==)Canım hoşgeldin ... Bu kokulu sabun nasıl yapılıyo anlatabilirmisin bana bunu bi?
çok saol canım şu faslıda bi bitirsem :)
Ben sıkıntılıyım oyle bıseyle uzun sure ugrasamam ama ne bılym canımda yapmak ıstıyo bilemedim bunca işin arasnda ugrassammı ugrasmasammıtabi tatlım anlatrım tatlım benim burda anlatmama la bir sey almazsın ama interneten izle bende oyle yaptım sonra da kursa gittim güzel bir sey ==)
Gecelik başka, jartiyer başka yani.. Bence al aklın kalmasın :) Benim çamaşır bağımlılığım var birazcık da durmadan alıyorum![]()
Ben sıkıntılıyım oyle bıseyle uzun sure ugrasamam ama ne bılym canımda yapmak ıstıyo bilemedim bunca işin arasnda ugrassammı ugrasmasammı![]()
ay cnm allacam yarın ama pek bilgim yok ne nasıl alacam markası felan varmı =)
Canım ben markaya hiç bakmıyorum alırken, benim beğenmem önemli yani.. Mesela sırf Pierre Cardin diye bir çamaşır almam çünkü modellerini hiç beğenmiyorum, çok sıradan geliyor bana.. Tabi zevk meselesi.. Beğendiğini al bence.. Çok kaliteli olsa ne olur ki? Her gün giymeyeceğiz sonuçta..
valla çamaşır konusunda bende böyle düşünüyorum :)Canım ben markaya hiç bakmıyorum alırken, benim beğenmem önemli yani.. Mesela sırf Pierre Cardin diye bir çamaşır almam çünkü modellerini hiç beğenmiyorum, çok sıradan geliyor bana.. Tabi zevk meselesi.. Beğendiğini al bence.. Çok kaliteli olsa ne olur ki? Her gün giymeyeceğiz sonuçta..
Hem çeşit çeşit alıyoruz hem de zamanla sıkılıp yenilerini almak isteyeceğiz, onca para vermek bence anlamsız.. :)valla çamaşır konusunda bende böyle düşünüyorum :)
Yapmaya niyetlendiğimde sana bnu danışıcam canım :) bende yaptırmayı dusundum ceyızıme banyoma koymak ıcın istıyorum ama yengem bulms bırını 110 tl demıs benım begendıgme resımden gordgm ıcın bıde bılemedım fıyatları hakkndada bılgım olmadıgı ıcın yuksek geldı bana belkı normaldır ama..tatlım ben düğünde kokulu sabun yapcam nihka için o yuzden kendim yapacam evlenince ek gelir olarakta bunu yapmayı düşünüyorum güzel bir ugras tatlım
ayy tüm donlarımız marka olsun dersek işimiz zorHem çeşit çeşit alıyoruz hem de zamanla sıkılıp yenilerini almak isteyeceğiz, onca para vermek bence anlamsız.. :)