• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gidiyom ben ağlıycam ya. Tam bir kütükle evleniyorum.
Dün dedim ya ilk gece korkusu falan, niye korkuyorum ki ben bi şey olmaz ki :KK43:
o kadarda abartma canım :) utanıyodur belki :)
valla cnm cok pahalı ben pıyer kardin aldım 7 takım oldu 4 tanede gecelik var ama daha düğün için cikacam nişanlım ile kıyafet alısversine alır bir iki tane daha =)
şu an 7 gecelik 3 şortlu takım oldu :)
sevgilimle konuştum pofuduk pijamalar şöyle güzel böyle güzel diye gelince alıcaz hemde yüzük bakıcaz :)

tabi tatlım anlatrım tatlım benim burda anlatmama la bir sey almazsın ama interneten izle bende oyle yaptım sonra da kursa gittim güzel bir sey ==)
Ben sıkıntılıyım oyle bıseyle uzun sure ugrasamam ama ne bılym canımda yapmak ıstıyo bilemedim bunca işin arasnda ugrassammı ugrasmasammı:D

Ben sıkıntılıyım oyle bıseyle uzun sure ugrasamam ama ne bılym canımda yapmak ıstıyo bilemedim bunca işin arasnda ugrassammı ugrasmasammı:D

tatlım ben düğünde kokulu sabun yapcam nihka için o yuzden kendim yapacam evlenince ek gelir olarakta bunu yapmayı düşünüyorum güzel bir ugras tatlım

ay cnm allacam yarın ama pek bilgim yok ne nasıl alacam markası felan varmı =)

Canım ben markaya hiç bakmıyorum alırken, benim beğenmem önemli yani.. Mesela sırf Pierre Cardin diye bir çamaşır almam çünkü modellerini hiç beğenmiyorum, çok sıradan geliyor bana.. Tabi zevk meselesi.. Beğendiğini al bence.. Çok kaliteli olsa ne olur ki? Her gün giymeyeceğiz sonuçta..

Canım ben markaya hiç bakmıyorum alırken, benim beğenmem önemli yani.. Mesela sırf Pierre Cardin diye bir çamaşır almam çünkü modellerini hiç beğenmiyorum, çok sıradan geliyor bana.. Tabi zevk meselesi.. Beğendiğini al bence.. Çok kaliteli olsa ne olur ki? Her gün giymeyeceğiz sonuçta..

evet cnm hakılısın tatlım =)dur yarın iç camasırı alacaktım

valla çamaşır konusunda bende böyle düşünüyorum :)

tatlım ben düğünde kokulu sabun yapcam nihka için o yuzden kendim yapacam evlenince ek gelir olarakta bunu yapmayı düşünüyorum güzel bir ugras tatlım
Yapmaya niyetlendiğimde sana bnu danışıcam canım :) bende yaptırmayı dusundum ceyızıme banyoma koymak ıcın istıyorum ama yengem bulms bırını 110 tl demıs benım begendıgme resımden gordgm ıcın bıde bılemedım fıyatları hakkndada bılgım olmadıgı ıcın yuksek geldı bana belkı normaldır ama..

Back
X