• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım ben markaya hiç bakmıyorum alırken, benim beğenmem önemli yani.. Mesela sırf Pierre Cardin diye bir çamaşır almam çünkü modellerini hiç beğenmiyorum, çok sıradan geliyor bana.. Tabi zevk meselesi.. Beğendiğini al bence.. Çok kaliteli olsa ne olur ki? Her gün giymeyeceğiz sonuçta..
Aynen bende markasına para vermem çünkü pierre cardine üye olduk miorreden de ordanda aldık 5 para etmez.. 10 lırayada alırm 200 lırayada markası olmasın hıc onemlı degıl ben begenıyım yeter.. Mesela 10 lıralık saten gecelıgımın kuması pierre cardından kat kat kalıtelı cıktı :) Ayarsızım bıde fantazıde begenırım ama kuzu desenli gecelıklerde alırm gecelık olsn camasır olsun bana gerısı muhım degıl evlencem dıye degıl ben suandada cok sevıyorum pijamalarımı gecelıklerımi sabahlıklarımı:D

Yapmaya niyetlendiğimde sana bnu danışıcam canım :) bende yaptırmayı dusundum ceyızıme banyoma koymak ıcın istıyorum ama yengem bulms bırını 110 tl demıs benım begendıgme resımden gordgm ıcın bıde bılemedım fıyatları hakkndada bılgım olmadıgı ıcın yuksek geldı bana belkı normaldır ama..

tatlım ben banyo salona oturma odasına felan yaptım yengen ne bulus 110 tl ye tatlım

tatlım ben banyo salona oturma odasına felan yaptım yengen ne bulus 110 tl ye tatlım
Bunu begendım canım banyoya falan koymak ıcın yapttırmak ıstedım.. kı erken daha daha dugune yakın yaptırıcam muhafaza edemem cunku düşününcede eder yani emek var cunku :)

Eklentiler

• IMG-20141214-WA0017.webp
    IMG-20141214-WA0017.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 50
Balayı aışverişini sezonda kazıklanarak yapıcam ben bu gidişle.. bu sene belli olsaydı düğün kısa gırerken ındırımlerı yakalardım ne guzel smdı hıc bı yerde ne sort var ne elbise ne sandalet.. Dogru düzgün güneş koruyucu bile bulamadım :S

Balayı aışverişini sezonda kazıklanarak yapıcam ben bu gidişle.. bu sene belli olsaydı düğün kısa gırerken ındırımlerı yakalardım ne guzel smdı hıc bı yerde ne sort var ne elbise ne sandalet.. Dogru düzgün güneş koruyucu bile bulamadım :S

valla cnm benim allah izni ile nisanda nevseyire gittmeyi düsünüyorum ben =)

Back
X