• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

www.birmax.com diye bir site var mesela bilirmisiniz bilmiyorum. Süsleme malzemelerini buradan sipariş verebilirsiniz. Aklına ne gelirse buradan bulabilirsiniz. Ben bohça alışverişinde liste çıkardım bazılarını büyük marketlerden çamaşır sandık falan onlarıda eminönünden yaptım. ama dediğim gibi her şey artık heryerde var. 40 gün herşeyi yapmak için gayet yeterli bir sürü telaş yapma :) bende çok telaş yaptım ama planlı şekilde listeler yapıp ilerlersen herşeyin altından kalkarsın. Devam edeyim anlatmaya mesela nişan pankartları hazır almadım hepsini kendim yaptım. Her öğle arası tasarladım çıktı aldım. Akşam çubuklara yapıştırdım. Hediyelik olarak kurabiye yaptım. Onlara güzel etiketler hazırladım. Sonra tuhafiyeden falan sepet malzemeleri aldım. Sepetimide kendim süsledim kurabiyeleri onda servis ettim. size örnek olması açısından işte fotoğraflar

ne güzel olmuş ya, bende kendi emeğim olsun istiyorum, bu beceriksizlikle nasıl olacaksa orası ayrı :KK57: Bende bu gidişle netten sipariş vericem sanırım, başka yolu yokki.

O pankartları hangi programda yaptın ki..ayy ya vallahi kendime sinir oldum
Kızım marifet meselesi istersen her programla yaparsın :)
Ben grafik tasarım mezunuyum ne bılıyosun ne hıc bısey:)
Arkadası tebrık edıyorum ben bölüm okumama ragmen yapmam bunları belkıde cabuk sıkıldıgım ıcın yapmam ama sevemedım saatlerce bıseyle ugrasmayı :)

Adsız.webp
Alın size konuşma balonu yada pankartı adı neyseee:KK53::KK53::KK53::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73:

Back
X