Avrupa :) nişanlım Eyüp de oturuyor , bu arada yeni nisanlandim, 29 kasimdaeee yabancısı değilsin o zaman ne güzel hangi yakaya geliyosun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avrupa :) nişanlım Eyüp de oturuyor , bu arada yeni nisanlandim, 29 kasimdaeee yabancısı değilsin o zaman ne güzel hangi yakaya geliyosun :)
www.birmax.com diye bir site var mesela bilirmisiniz bilmiyorum. Süsleme malzemelerini buradan sipariş verebilirsiniz. Aklına ne gelirse buradan bulabilirsiniz. Ben bohça alışverişinde liste çıkardım bazılarını büyük marketlerden çamaşır sandık falan onlarıda eminönünden yaptım. ama dediğim gibi her şey artık heryerde var. 40 gün herşeyi yapmak için gayet yeterli bir sürü telaş yapma :) bende çok telaş yaptım ama planlı şekilde listeler yapıp ilerlersen herşeyin altından kalkarsın. Devam edeyim anlatmaya mesela nişan pankartları hazır almadım hepsini kendim yaptım. Her öğle arası tasarladım çıktı aldım. Akşam çubuklara yapıştırdım. Hediyelik olarak kurabiye yaptım. Onlara güzel etiketler hazırladım. Sonra tuhafiyeden falan sepet malzemeleri aldım. Sepetimide kendim süsledim kurabiyeleri onda servis ettim. size örnek olması açısından işte fotoğraflar
baya becerikli hatunsun :)Ahanda bunlarda pankartlarım :) Hem bana özel oldu hemde sıradan olmadılar :)
evett daha yeniymiş sıra bizde artık :)Avrupa :) nişanlım Eyüp de oturuyor , bu arada yeni nisanlandim, 29 kasimda
günaydın tatlım :)Günaydın mutlu günler güzellikler :)
ne güzel olmuş ya, bende kendi emeğim olsun istiyorum, bu beceriksizlikle nasıl olacaksa orası ayrıBende bu gidişle netten sipariş vericem sanırım, başka yolu yokki.
Naabersiniz bakalım ):günaydın tatlım :)
Günaydın mutlu günler güzellikler :)
Beceriksiz diye düşünme yaparsın yeterki iste![]()
Naabersiniz bakalım ):
bende ugraşıcam vakit gelsinde :) hediyeliklerim filan hazırda :)Seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı :)hayalseverrr
iyiyiz kuzum yine dolanıyoruz burda sen nasılsın :)Naabersiniz bakalım ):
Hasta oluyo gibi vaziyetteyim canım yaBol stresli, telaşlı :) sen nasılsın ?
Gündüz cadısı siz gece cadısı benbende ugraşıcam vakit gelsinde :) hediyeliklerim filan hazırda :)
iyiyiz kuzum yine dolanıyoruz burda sen nasılsın :)
Kızım marifet meselesi istersen her programla yaparsın :)O pankartları hangi programda yaptın ki..ayy ya vallahi kendime sinir oldum
o saate kadar naptın kız ben kim bilir kaçıncı rüyamı görüyodum o satteGündüz cadısı siz gece cadısı ben4 müydü neydi çıktım gece
![]()
sesli güldümm yaa nasıl yaptın