• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Nerden biliyorsun kuzu :KK53:
Mail adresinden tatlim :KK49: chalkboardi hazirlarken maillestik ya:KK76:
Ahanda bunlarda pankartlarım :) Hem bana özel oldu hemde sıradan olmadılar :)
Ben de pankart yapiyorum :KK49: sen sanirim pvc ile kaplamissin. Ben 350 grmj kagida baski aliyorum :KK76:
Kızım marifet meselesi istersen her programla yaparsın :)
Ben grafik tasarım mezunuyum ne bılıyosun ne hıc bısey:)
Arkadası tebrık edıyorum ben bölüm okumama ragmen yapmam bunları belkıde cabuk sıkıldıgım ıcın yapmam ama sevemedım saatlerce bıseyle ugrasmayı :)
Ben de lisede grafik okudum universitede fotograf :KK53: simdi hepsini birden yapiyorum :eek: gorsel iletisim uzmaniyim:KK50:

Evlendikten sonra toipiğimiz yine böyle bol muhabbetli kalsın bırakmayalım burayı yada yeni topik açalım :)

Ben de pankart yapiyorum :KK49: sen sanirim pvc ile kaplamissin. Ben 350 grmj kagida baski aliyorum :KK76:

Ben de lisede grafik okudum universitede fotograf :KK53: simdi hepsini birden yapiyorum :eek: gorsel iletisim uzmaniyim:KK50:
Bende lisede okudum teknısyen dıploması aldım dukkan acma blgem falan var ama valla hıc bısey bılmıyorum desem yerı yanı :D

Hee evet doğru mail adresinden biliyorsun :)

Bende lisede okudum teknısyen dıploması aldım dukkan acma blgem falan var ama valla hıc bısey bılmıyorum desem yerı yanı :D
Sektöre girmeden öğrenilmiyo. Ayrica sektördeki cogu basarili insan alayli. Yani okul pek bisey ogretmiyor. Ben ilk basldigimda program acmayi bilmiyordum. 3. Senem şimdi. Adobeun tum programlrinj kullaniyorum :KK59:

Sektöre girmeden öğrenilmiyo. Ayrica sektördeki cogu basarili insan alayli. Yani okul pek bisey ogretmiyor. Ben ilk basldigimda program acmayi bilmiyordum. 3. Senem şimdi. Adobeun tum programlrinj kullaniyorum :KK59:
Geçerli meslek ama canım tebrık ederım valla kulanabılıyosan ne guzel :)

Gercekten sabir isi bir de :KK43: mesela ben bu hafta ya bilgisayari ya kendimi aticktim cmdan
Allah sabır versin canım reklam ajansında staj yaptım bılıyorum streslı bıde yetıstrmeye calısmak falan yaparsın begenmezler ıyyy:D

Pijama olayını bitirdin heralde :D ya çeyiz topiği açmak istiyorum ama neyim var neyim yok bilmiyom :S
yok kuzum yeni başladım nasıl bitiriyim :)
önce ne var ne yok bi ortaya koy canım hem liste yapmış olursun topikte açarsın ne var ne yok rahat görürsün hep gözünün önünde olur :)
he heee sana sakin günler :KK47::KK47: Sen rahatsın tabi herşey hazır, ay ben ne edem yine dertlendim bakk :KK69::KK69:
ayyy tamamam çok sakin olmayabiliriz :) kuzum kararını ver iznini al bu iş tamamdır :)
benim hediyelikler hazır hediyelikleri poşete koycaktım ya vazgeçtim keseye koyucam :)
tepsilerim filanda var
kurabiye yaptırcam küçük hasır sepet alıcam 25 adet hediyelikleri kurabiyeleri sepete koyup tülle süsliycem :)
giderlerken vericem :)
süslü lokumlar olcak damat fincanına kurdele not olcak o zaten son iş:)
çerçeve konuşma balonları tüller yok şu anda:KK57:

yok kuzum yeni başladım nasıl bitiriyim :)
önce ne var ne yok bi ortaya koy canım hem liste yapmış olursun topikte açarsın ne var ne yok rahat görürsün hep gözünün önünde olur :)

ayyy tamamam çok sakin olmayabiliriz :) kuzum kararını ver iznini al bu iş tamamdır :)
benim hediyelikler hazır hediyelikleri poşete koycaktım ya vazgeçtim keseye koyucam :)
tepsilerim filanda var
kurabiye yaptırcam küçük hasır sepet alıcam 25 adet hediyelikleri kurabiyeleri sepete koyup tülle süsliycem :)
giderlerken vericem :)
süslü lokumlar olcak damat fincanına kurdele not olcak o zaten son iş:)
çerçeve konuşma balonları tüller yok şu anda:KK57:
Herşeyi sardık sarmaladık kaldırdık canım annem hayatta kurcalatmaz ya :S neyse 8 ay sonra gıdıyom ınsallah eve tasınrken yaparım bende:D

Back
X