- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
eskişehirde canım kuaförler odası baskanıymıs adam mstafa ceylanee çok iyi.. neresiymiş o sosyete kuaförü ?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eskişehirde canım kuaförler odası baskanıymıs adam mstafa ceylanee çok iyi.. neresiymiş o sosyete kuaförü ?![]()
Mail adresinden tatlimNerden biliyorsun kuzu![]()
Ben de pankart yapiyorumAhanda bunlarda pankartlarım :) Hem bana özel oldu hemde sıradan olmadılar :)
Ben de lisede grafik okudum universitede fotografKızım marifet meselesi istersen her programla yaparsın :)
Ben grafik tasarım mezunuyum ne bılıyosun ne hıc bısey:)
Arkadası tebrık edıyorum ben bölüm okumama ragmen yapmam bunları belkıde cabuk sıkıldıgım ıcın yapmam ama sevemedım saatlerce bıseyle ugrasmayı :)
Bende lisede okudum teknısyen dıploması aldım dukkan acma blgem falan var ama valla hıc bısey bılmıyorum desem yerı yanıMail adresinden tatlimchalkboardi hazirlarken maillestik ya
Ben de pankart yapiyorumsen sanirim pvc ile kaplamissin. Ben 350 grmj kagida baski aliyorum
Ben de lisede grafik okudum universitede fotografsimdi hepsini birden yapiyorum
gorsel iletisim uzmaniyim
![]()
dur bi evlenelimde o kadarını sonra düşünürüzEvlendikten sonra toipiğimiz yine böyle bol muhabbetli kalsın bırakmayalım burayı yada yeni topik açalım :)
Aaaaadur bi evlenelimde o kadarını sonra düşünürüz![]()
Mail adresinden tatlimchalkboardi hazirlarken maillestik ya
Ben de pankart yapiyorumsen sanirim pvc ile kaplamissin. Ben 350 grmj kagida baski aliyorum
Ben de lisede grafik okudum universitede fotografsimdi hepsini birden yapiyorum
gorsel iletisim uzmaniyim
![]()
Sektöre girmeden öğrenilmiyo. Ayrica sektördeki cogu basarili insan alayli. Yani okul pek bisey ogretmiyor. Ben ilk basldigimda program acmayi bilmiyordum. 3. Senem şimdi. Adobeun tum programlrinj kullaniyorumBende lisede okudum teknısyen dıploması aldım dukkan acma blgem falan var ama valla hıc bısey bılmıyorum desem yerı yanı![]()
Geçerli meslek ama canım tebrık ederım valla kulanabılıyosan ne guzel :)Sektöre girmeden öğrenilmiyo. Ayrica sektördeki cogu basarili insan alayli. Yani okul pek bisey ogretmiyor. Ben ilk basldigimda program acmayi bilmiyordum. 3. Senem şimdi. Adobeun tum programlrinj kullaniyorum![]()
yok kız burdan devam ederiz yeniler gelir tecrübelerimizi aktarırızAaaaakaçcan sen belliiiii
D:
Ankarada olsan alirdim yanima seni ogretirdimGeçerli meslek ama canım tebrık ederım valla kulanabılıyosan ne guzel :)
Yakınım hızlı trenleAnkarada olsan alirdim yanima seni ogretirdim![]()
Artık topik sohbet oldu kızım bütün gün goygoy yapıyozyok kız burdan devam ederiz yeniler gelir tecrübelerimizi aktarırız![]()
napalım minnoş rahatız telaşımız yok sakin günlerArtık topik sohbet oldu kızım bütün gün goygoy yapıyoz![]()
Pijama olayını bitirdin heraldenapalım minnoş rahatız telaşımız yok sakin günler![]()
Gercekten sabir isi bir deYakınım hızlı trenleben sıkılıyorum ugrasamıyorum öyle şeylerle ya
![]()
napalım minnoş rahatız telaşımız yok sakin günler![]()
Allah sabır versin canım reklam ajansında staj yaptım bılıyorum streslı bıde yetıstrmeye calısmak falan yaparsın begenmezler ıyyyGercekten sabir isi bir demesela ben bu hafta ya bilgisayari ya kendimi aticktim cmdan
yok kuzum yeni başladım nasıl bitiriyim :)Pijama olayını bitirdin heraldeya çeyiz topiği açmak istiyorum ama neyim var neyim yok bilmiyom :S
ayyy tamamam çok sakin olmayabiliriz :) kuzum kararını ver iznini al bu iş tamamdır :)he heee sana sakin günlerSen rahatsın tabi herşey hazır, ay ben ne edem yine dertlendim bakk
![]()
Herşeyi sardık sarmaladık kaldırdık canım annem hayatta kurcalatmaz ya :S neyse 8 ay sonra gıdıyom ınsallah eve tasınrken yaparım bendeyok kuzum yeni başladım nasıl bitiriyim :)
önce ne var ne yok bi ortaya koy canım hem liste yapmış olursun topikte açarsın ne var ne yok rahat görürsün hep gözünün önünde olur :)
ayyy tamamam çok sakin olmayabiliriz :) kuzum kararını ver iznini al bu iş tamamdır :)
benim hediyelikler hazır hediyelikleri poşete koycaktım ya vazgeçtim keseye koyucam :)
tepsilerim filanda var
kurabiye yaptırcam küçük hasır sepet alıcam 25 adet hediyelikleri kurabiyeleri sepete koyup tülle süsliycem :)
giderlerken vericem :)
süslü lokumlar olcak damat fincanına kurdele not olcak o zaten son iş:)
çerçeve konuşma balonları tüller yok şu anda![]()