• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy ne güldümm :KK70::KK70: Kızı korkutmasana canım neden düşsün düşmez :) :) math27 math27 Giy sen giyy :KK31:
Valla korkarım ben hatta diyorum ki tayt falan mı giysem gelinliğin altına :KK70: şaka tabi o kadar da değil ama ben göze alamam heralde math27 math27 kuzu valla sen bilirsin gelinlikçi önemli değil belki ama düğünde cesaret edemem ben :oops:

Valla korkarım ben hatta diyorum ki tayt falan mı giysem gelinliğin altına :KK70: şaka tabi o kadar da değil ama ben göze alamam heralde math27 math27 kuzu valla sen bilirsin gelinlikçi önemli değil belki ama düğünde cesaret edemem ben :oops:

Umarım grip olmadan atlatırsın canımm ;) Kız tayt mayt deme zor vazgeçirdim zaten math27 math27 i yoksa tayt giyicekti :-) Kıız ne olucak düğünde ne olabilir ki gelinlik açılsından çamaşırın gözüksün anlamadım :KK51:

Ayy canım benim aferim sana sakın salma tekrar benim verecek çok kilom var ama sende yok galiba bikaç kilodur enn fazla dediğin doğru tatlı tatlı yemenin acı acı çıkartması bu oluyor işte :p Ben spor yapmıyorum ama o kadar az yiyorum ki inşallah düğüne kadar 7 kilo veririm en az :KK14:

İnşallah canım mümkünse tam olarak gribe yakalanmadan atlatmayı düşünüyorum inşallah sabaha göre daha iyiym bakalım :KK17:
canım öncelikle geçmiş olsun :) işte 57ye düşmeyi planlıyorum:) inşallah hfatada 1kilo verirsem olur bu iş:)

Hhaahahhaha koptuuummmm yaaaa :KK70::KK70: kıyamam sana canım benim giyme zaten olur mu öyle şey jartiyer takımına uyacak ayrı bi kilot al onu giy hem gelinlikçi de hemde düğünde Allah göstermesin herşey bizim için gelinliğinin kalktığını düşünsene
Bende 6:30 da uyanıyorum 7:15te çıkıyorum 8:30 işbaşı 7 çıkış haftasonu 5 e kadar :rolleyes::rolleyes:

Ayyy tanga mıymışş :-)iyi ya daha güzelll hehehehhheh .. Giyersin giyersiiiiinnn :KK66:

Güle güle kullan canım çok güzelmişş :KK66:

Bilmem kii bana görede çok yoğun geçiyo valla buraya bile girmeye fırsatım olmuyo :KK43:

Canımm geçmiş olsun c vitamini al , bol bol meyve ye ayriyetten tyholt iç çok iyi geliyo (benim gribim hemen geçiyordu yani) Üzülme geçer inşallah 10 güne kadar tabi sen kendini daha iyi bilirsin umarım uzun sürmüyodur canım
Diğer takımımda buna benziyo sanırım onun çamaşırını giycem :))

Umarım grip olmadan atlatırsın canımm :KK66: Kız tayt mayt deme zor vazgeçirdim zaten math27 math27 i yoksa tayt giyicekti :-) Kıız ne olucak düğünde ne olabilir ki gelinlik açılsından çamaşırın gözüksün anlamadım :KK51:
Zaten geçen nişanlıma dedim ya heyecandan düşersem diye :) olur mu olur :) bem sadece o gelinliği bana giydirrilerken ne düşünceklerini düşünmüştüm:) hala benim için en iyisi tayt hatta termal olanlardan :):KK58:

Umarım grip olmadan atlatırsın canımm :KK66: Kız tayt mayt deme zor vazgeçirdim zaten math27 math27 i yoksa tayt giyicekti :-) Kıız ne olucak düğünde ne olabilir ki gelinlik açılsından çamaşırın gözüksün anlamadım :KK51:
Ya pek farkı yokmuş gibi ama tuhaf tuhaf sahneler geliyor gözümün önüne gelinlikleyim böyle düşüyorum tarlatan bi açılıyor bende tanga :KK70: psikoloğa ihtiyacım var Hoppa

canım öncelikle geçmiş olsun :) işte 57ye düşmeyi planlıyorum:) inşallah hfatada 1kilo verirsem olur bu iş:)
Amin canım nişanda grip olmayım da :KK17: 1 aylık işin var süpersin o da ağır ağır verirsen 1 ay bi bakmışsın 1 haftada 2 kilo vermişsin Hoppa ben 7 kilo verirsem yeter bana daha fazlası lüks :KK14:

Diğer takımımda buna benziyo sanırım onun çamaşırını giycem :))
En güzeli :KK5:

Ben senide yerriimm tribini de yerim :kk77:

Yeme istememm :63::63:

Kiz Allah iyiliginizi versin, evde adami hayal kirikligina ugratacak bunlar @orya:KK70:

Bi bakicak tayt hemde termal:KK70::KK70::KK70:

Kabuss:KK53:

Sormaa canım bende onlar için söylüyorum ama bu kızlar yok düşerim,yok gelinliğim açılırr.. Valla büyük konuşmıyım o gün gelsin gelinliğimin altında en seksi iç çamaşırını giycemm :D Kim görürse görsün giyinirken neden utanıyım ki.Utanmaklada ilgisi yok ben etraftakiler görsün aaa baksana şuna bak ne giymiş demelerine bakmam kendim ve eşim için güzel olanını seçer giyerim Hoppa Haksız mıyım ama?

math27 math27 ValentinusNF ValentinusNF Yanlış anlamayın kızlar takılıyorum size :KK60:
:KK60:

Sormaa canım bende onlar için söylüyorum ama bu kızlar yok düşerim,yok gelinliğim açılırr.. Valla büyük konuşmıyım o gün gelsin gelinliğimin altında en seksi iç çamaşırını giycemm :D Kim görürse görsün giyinirken neden utanıyım ki.Utanmaklada ilgisi yok ben etraftakiler görsün aaa baksana şuna bak ne giymiş demelerine bakmam kendim ve eşim için güzel olanını seçer giyerim Hoppa Haksız mıyım ama?

math27 math27 ValentinusNF ValentinusNF Yanlış anlamayın kızlar takılıyorum size :KK60:
Sen benim kardeşim olacaktın yoğururdum seni :KK19: kuzu bende şaka yapıyorum bende çok sexy bi jartiyer takımı alıcam gelinlik altına inşallah ama tanga fazla geldi bana bilmiyorum tabi ne zaman şunu yapmam desem yapmışımdır belli olmaz yani :p

Ayni fikirdeyim canim:KK50:

Benim kuzenim evlendi eve gitmisler oturmuslar damat demis ki ya gelinligin altina ne giydin sabahtan beri merak ediyorum bi bakabilir miyim:KK48::KK48:

Bu da olasi bisey :KK53:

kafamda 40 tilki hadi hayırlısı:KK70:

Eyvaaahh yandi yine eniste:KK70:

Sen benim kardeşim olacaktın yoğururdum seni :KK19: kuzu bende şaka yapıyorum bende çok sexy bi jartiyer takımı alıcam gelinlik altına inşallah ama tanga fazla geldi bana bilmiyorum tabi ne zaman şunu yapmam desem yapmışımdır belli olmaz yani :p

Ablamda o günkü heyecandan delii normal iç çamaşırı var altında bende o zamanlar böyle bi kaç çamaşır var yurttta arkdaşım almıştı kırmızı tanga yılbaşında yurttaki teyze vardı hizmetli o da beyazını almış bende giymedim hiç ablamlarla eve geldik kuaförden arkdşı meraktan dedi ne giydin altına görelim falan filan ablam demesin mi aaa ben normal çamaşırla duruyorum :D ee tabi bütün çamaşırları eşyaları da yeni evinde hepsi gitti benim 2 çamaşırı çıkardım al seç bunlardan birini sanaa düğün hediyem dedim :KK70::KK70: Aldı beyazını giydi neysekii yoksa normal siyah çamaşırla gidiyodu kız :KK6::KK6:

[ QUOTE="Precious, post: 38393946, member: 203210"]Ayni fikirdeyim canim:KK50:

Benim kuzenim evlendi eve gitmisler oturmuslar damat demis ki ya gelinligin altina ne giydin sabahtan beri merak ediyorum bi bakabilir miyim:KK48::KK48:

Bu da olasi bisey :KK53:[/QUOTE]

:D :D :KK70:

Back
X