- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Valla korkarım ben hatta diyorum ki tayt falan mı giysem gelinliğin altına

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla korkarım ben hatta diyorum ki tayt falan mı giysem gelinliğin altına
Valla korkarım ben hatta diyorum ki tayt falan mı giysem gelinliğin altınaşaka tabi o kadar da değil ama ben göze alamam heralde
math27 kuzu valla sen bilirsin gelinlikçi önemli değil belki ama düğünde cesaret edemem ben
![]()
canım öncelikle geçmiş olsun :) işte 57ye düşmeyi planlıyorum:) inşallah hfatada 1kilo verirsem olur bu iş:)Ayy canım benim aferim sana sakın salma tekrar benim verecek çok kilom var ama sende yok galiba bikaç kilodur enn fazla dediğin doğru tatlı tatlı yemenin acı acı çıkartması bu oluyor işteBen spor yapmıyorum ama o kadar az yiyorum ki inşallah düğüne kadar 7 kilo veririm en az
İnşallah canım mümkünse tam olarak gribe yakalanmadan atlatmayı düşünüyorum inşallah sabaha göre daha iyiym bakalım![]()
Hhaahahhaha koptuuummmm yaaaakıyamam sana canım benim giyme zaten olur mu öyle şey jartiyer takımına uyacak ayrı bi kilot al onu giy hem gelinlikçi de hemde düğünde Allah göstermesin herşey bizim için gelinliğinin kalktığını düşünsene
Diğer takımımda buna benziyo sanırım onun çamaşırını giycem :))Bende 6:30 da uyanıyorum 7:15te çıkıyorum 8:30 işbaşı 7 çıkış haftasonu 5 e kadar
Ayyy tanga mıymışşiyi ya daha güzelll hehehehhheh .. Giyersin giyersiiiiinnn
Güle güle kullan canım çok güzelmişş
Bilmem kii bana görede çok yoğun geçiyo valla buraya bile girmeye fırsatım olmuyo
Canımm geçmiş olsun c vitamini al , bol bol meyve ye ayriyetten tyholt iç çok iyi geliyo (benim gribim hemen geçiyordu yani) Üzülme geçer inşallah 10 güne kadar tabi sen kendini daha iyi bilirsin umarım uzun sürmüyodur canım
Umarım grip olmadan atlatırsın canımmKız tayt mayt deme zor vazgeçirdim zaten
math27 i yoksa tayt giyicekti
Kıız ne olucak düğünde ne olabilir ki gelinlik açılsından çamaşırın gözüksün anlamadım
![]()
Zaten geçen nişanlıma dedim ya heyecandan düşersem diye :) olur mu olur :) bem sadece o gelinliği bana giydirrilerken ne düşünceklerini düşünmüştüm:) hala benim için en iyisi tayt hatta termal olanlardan :)Valla korkarım ben hatta diyorum ki tayt falan mı giysem gelinliğin altınaşaka tabi o kadar da değil ama ben göze alamam heralde
math27 kuzu valla sen bilirsin gelinlikçi önemli değil belki ama düğünde cesaret edemem ben
![]()
Ya pek farkı yokmuş gibi ama tuhaf tuhaf sahneler geliyor gözümün önüne gelinlikleyim böyle düşüyorum tarlatan bi açılıyor bende tangaUmarım grip olmadan atlatırsın canımmKız tayt mayt deme zor vazgeçirdim zaten
math27 i yoksa tayt giyicekti
Kıız ne olucak düğünde ne olabilir ki gelinlik açılsından çamaşırın gözüksün anlamadım
![]()
Amin canım nişanda grip olmayım dacanım öncelikle geçmiş olsun :) işte 57ye düşmeyi planlıyorum:) inşallah hfatada 1kilo verirsem olur bu iş:)
En güzeliDiğer takımımda buna benziyo sanırım onun çamaşırını giycem :))
Ben senide yerriimm tribini de yerim
Ama
Ben senide yerriimm tribini de yerim![]()
Kiz Allah iyiliginizi versin, evde adami hayal kirikligina ugratacak bunlar @orya
Bi bakicak tayt hemde termal
Kabuss![]()
Altımızda da paçalı donKiz Allah iyiliginizi versin, evde adami hayal kirikligina ugratacak bunlar @orya
Bi bakicak tayt hemde termal
Kabuss![]()
Hey Allahım yaaa siyah hem de kızın kafası güzelmiş ama ne güzel sıcacık tutmuştur onuAmaValentinusNF taytla düşünce çok daha komik bi sahne olur :))) ben hatırlıyorum 10 11 yaşında bi düğüne gitmiştik. Gelin bi oturdu tarlatan havaya kalktı biraz ve altında siyah bi tayt
![]()
Sen benim kardeşim olacaktın yoğururdum seniYeme istememm
Sormaa canım bende onlar için söylüyorum ama bu kızlar yok düşerim,yok gelinliğim açılırr.. Valla büyük konuşmıyım o gün gelsin gelinliğimin altında en seksi iç çamaşırını giycemmKim görürse görsün giyinirken neden utanıyım ki.Utanmaklada ilgisi yok ben etraftakiler görsün aaa baksana şuna bak ne giymiş demelerine bakmam kendim ve eşim için güzel olanını seçer giyerim
Haksız mıyım ama?
math27
ValentinusNF Yanlış anlamayın kızlar takılıyorum size
![]()
Hangi konularda? Kuzu finallerde nişan menüsünü sıralayacaksın haberin olsunkafamda 40 tilki hadi hayırlısı![]()
Yeme istememm
Sormaa canım bende onlar için söylüyorum ama bu kızlar yok düşerim,yok gelinliğim açılırr.. Valla büyük konuşmıyım o gün gelsin gelinliğimin altında en seksi iç çamaşırını giycemmKim görürse görsün giyinirken neden utanıyım ki.Utanmaklada ilgisi yok ben etraftakiler görsün aaa baksana şuna bak ne giymiş demelerine bakmam kendim ve eşim için güzel olanını seçer giyerim
Haksız mıyım ama?
math27
ValentinusNF Yanlış anlamayın kızlar takılıyorum size
![]()
kafamda 40 tilki hadi hayırlısı![]()
Sen benim kardeşim olacaktın yoğururdum senikuzu bende şaka yapıyorum bende çok sexy bi jartiyer takımı alıcam gelinlik altına inşallah ama tanga fazla geldi bana bilmiyorum tabi ne zaman şunu yapmam desem yapmışımdır belli olmaz yani
![]()