- 18 Mart 2013
- 1.901
- 571
- 448
zevklerimiz benziyor demekki canım sevindimAryıldız da begendıklerımı almazsam benim alcağım yemek takımını almışssın canım güle güle kullan çok beğenmiştim bende :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zevklerimiz benziyor demekki canım sevindimAryıldız da begendıklerımı almazsam benim alcağım yemek takımını almışssın canım güle güle kullan çok beğenmiştim bende :)
Evet benziyor bencede Aryızda beğendiğim yemek takımıda hemen hemen buna benzıyor parca olarak coktu sadece bıde kalıte olarak karacadn daha cok memnunıyetı varmıs dıye duydum çeliklerine 50 yıl garantı verıyomus bakalm daha almadım ama bu tarz bısey alıcagm kesın :)zevklerimiz benziyor demekki canım sevindim![]()
tencerelerin granit mi canım. sanırım bende granit alacam:)zevklerimiz benziyor demekki canım sevindim![]()
doğrdur canım bilecikte en iyi seçenek buyduEvet benziyor bencede Aryızda beğendiğim yemek takımıda hemen hemen buna benzıyor parca olarak coktu sadece bıde kalıte olarak karacadn daha cok memnunıyetı varmıs dıye duydum çeliklerine 50 yıl garantı verıyomus bakalm daha almadım ama bu tarz bısey alıcagm kesın :)
canım venus serisi hem fırına giriyor seramik benim kahvaltı takımım vardı onn yerine seçtimtencerelerin granit mi canım. sanırım bende granit alacam:)
çekinme kız nolcak o çekinsin sendenKayınvalidemle telefonda konuştum kızlar ayyy bi heyecanlandım Allahımmmm 100 yaşına geldim hala çok çekingenim yaa![]()
Hemen utanıyorum hemennnnn tuhafım yaaaçekinme kız nolcak o çekinsin senden![]()
Gayet güzel bi seçim yapmışsın canım iyi günlerde kullanmak n asip olsun :) Yakınmışız seninle gelseydin ya kız eskişehiredoğrdur canım bilecikte en iyi seçenek buydu![]()
canım normalde çok yakın da fiyatlar hemen hemen aynı diye gelmedm ama gezmeye geleyim bigünGayet güzel bi seçim yapmışsın canım iyi günlerde kullanmak n asip olsun :) Yakınmışız seninle gelseydin ya kız eskişehire![]()
Gel valla gezdirrim ben seni @mutluhatunuda gezircem merak ediyomuş burayıcanım normalde çok yakın da fiyatlar hemen hemen aynı diye gelmedm ama gezmeye geleyim bigünsahi orda ne kadar fiyatlar canım
ben atlar gelirim ya 1 saat zatenGel valla gezdirrim ben seni @mutluhatunuda gezircem merak ediyomuş burayı
Valla değişiyo canım markalar genelde sabit oluyo ama ben indirimleri yakalamaya çalısıyorum yakınmıssın nasılsa denk geldıkce soylerm sanada..
Yok kuzum yarın gidecem bakmaya çekerim inşallah hatta beğenirsem kınayı da orda yaparım hem daha samimi ortam hemde açılıp saçılıcaz daha rahat olur bizim için
Kızlaarrr bugün ufak rendelerden aldııımmmm şunun tatlılığına bakar mısınız ablaları
Eki Görüntüle 1345264 Eki Görüntüle 1345265
Hmm bende ona bakim bende granit düşünüyorum seramik yerine de bakalım bi kullananlardan :)canım venus serisi hem fırına giriyor seramik benim kahvaltı takımım vardı onn yerine seçtim
Kuzum bundan ben de aldim. Annem denedi gecen gun hic begenmedi cok uzuldumsen kullandin mi hic ya da kullananlardan duydun mu
![]()
Anneminde vardı öyle yıllıkları biz tek tek attık kardeşlerimle anneme çaktırmadan:)Annemin yıllarca dolaptan çıkarmamasının nedeni buymuş demek![]()
Aslında benim annem de asla tutmaz, hatta biz artık atma lazım olacak deriz ama o birilerine verir ya da atar. Bu dediğimin hatırası vardı da ondan sakladı onca yıl.. :)Anneminde vardı öyle yıllıkları biz tek tek attık kardeşlerimle anneme çaktırmadan:)
canım bu fırınada giriyor gveç gibi diye aldımHmm bende ona bakim bende granit düşünüyorum seramik yerine de bakalım bi kullananlardan :)