2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu arada günaydın kızlar:) dün akşam 6da uyudum. 10 da uyandım :) geri 12de uyudum 9da uyandım. Sürekli uyku hali var ya :(
 
Tamam canım :) bu arada geçmiş olsun tatlım.

Teşekkür ederim canım, :KK25:
tesettur-gelin-basi-modelleri-2014-9.webp


Canım bak buna benziyordu, ama taç daha sadeydi daha güzel duruyordu öyle, duvakta bu şekilde taş falan yoktu..o_O Ay anlatamadım sanırsam, ama benim fikrim sade daha şık ve asil duruyo :)
 
canım ben kuaförüme makyaj konusunda güvenemiyorum.bide gaziantepte hiç bi yer bilmiyorum orası nasıl olacak bilmiyorum :KK43:
Oyuzden iyi bir makyözle anlaşılması lazım aslında çok onemli ve ozel bi gun . Benım kuaforumde cok guzel makyaj yapılıyor ama daha iyisi neden olmasın ki
 
Günaydın kuzu nasılsın? Regli ağrısı canım ya, ömrümü yedi vallahi

Canım benim yaa geçmiş olsun :( Kontrol içinde dr izinliyse başka doktora git zaten içime sinmedi demişsin ya da bekle izinden gelmesini birdahaki hastalığında git canım ;)
günaydın bebişim :KK68:

Günaydııınnn :D

İyiyim çok şükür bende canımmm iş yerimdeyim çalışıyorumm

Aynen bende canım benimm :) Elemanların biri gidiyo biri geliyo :) eleman arıyoruzda

Günaydınnnnn :)

Günaydın canımm :)

Bu arada günaydın kızlar:) dün akşam 6da uyudum. 10 da uyandım :) geri 12de uyudum 9da uyandım. Sürekli uyku hali var ya :KK43:

Allah allah havalardan mı acaba canımm yada tam dinlenemiyosun ondan sürekli uyumak geliyo içinden bir de canın falan sıkılıyosa yatmak ve kalkmamak istiyorsundur

@tubbb Günaydın canımm :)
 
cnm emin ol bu konuda yalnız deilsin.ben hafta sonu çalısmıyorum,bzn eve Cuma giriyorum Pazartesiye kdr hiç evden çıkmadığım oluyor.yeri geliyor tüm gün bende bi kelime etmiyor,yataktan cıkmıyorum.geçen Cuma doğumgünümdü mesela,iş çıkışı direk geri eve geldim kendimi o kdr yalnız hissettim ki:KK61: yani seni çok ama çok iyi anlıyorum ve elbet çok ama çok zor.ama elden de birşey gelmiyor,üzüleceksin biliyorum ama mümkün oldugunca az yıprat kendini :( sizin yok mu peki ufukta söz ya da nişan?



cnm kızmakta haklısın ama emin ol tek senin annen değil böyle olan :) bende anneme nişan için aynı şeyi söylediğimde,ben koca kadınım sen benim işime karışma,istediğimi çağırırım dedi :P düşün kendi nişanımda benim söz hakkım yok :KK53: haa tabi ki çok sinir bozucu bi durum,sen mutsuz oluyorsun sırf elalem laf etmesin,ayıp olmasın die.ayıp olursa olsun banane yani yedi kat yabancı insanlar diyosun ama işte anne olunca da konu elden bişi gelmiyor.boşver o gün senin gün ve mutlu olmaya tadını cıkarmaya bak.o sevmediğin kişileri görmezden gel,kimsenin keyfini kacırmasına izin verme,1 kere olan zamanlar bunlar.
Bunu yaşamayan asla anlayamaz bizi, o kadar bozuyor ki insanın moralini.. En güzel zamanlarım olması gerekirken ben burda yalnız başıma yaşamaya çalışıyorum. Güya yaza söz nişan olsun istiyorum ama karşı taraftan herhangi bir ışık yok, kendi kendime kuruyorum işte kafamda ama artık kesin tavrımı koycam, bu yaza bir şeyler olsun artık..

Tikkabilla Tikkabilla canim kendini uzme lutfen. Sen anlatirken ben bile burda daraliyorum kendimi senin yerine koyunca. Sevgilin gelmiyorsa sen bi haftasonu git. Havaalani yok mu yakinlarda ucak kullansan?

@CHRKSSNGHN anadolu yakasinda nerde oturucaksin bakim:)
Uçak için Kayseriye gitmem lazım, burda ulaşım çok sıkıntı, dönüşüm de çok sıkıntılı olur kız başıma..
 
Günaydın gelinciklerrr:KK49:

Kızlaaar günaydınnn nasılsınızz.

günaydın bebişim :KK68:

Gunaydin kizlaar
greenandblue greenandblue Gecmis olsun canim. İlla hu sefer mi gitmen lazim? Onumuzdeki ay gidebilirsin sorun olmazsa

Bu arada günaydın kızlar:) dün akşam 6da uyudum. 10 da uyandım :) geri 12de uyudum 9da uyandım. Sürekli uyku hali var ya :KK43:

herkese günaydınnn musmutlu bi gün olsun :)

dün akşam sevgilim gelmişti kızlar:)
geçen gün konuştuk en çok ne yapmayı özlediğimi filan sormuştu
güneşin doğuşunu izlemeyi çok özledim demiştim
bu sabah doğan güneşi gördük kızlar ayyy herşey çok güzeldi :)
 
herkese günaydın kızlar.

Kızlar günaydın,şimdi benim söz ve nişan ayrı olacak aralarında 3 ay gibi bir süre var,nişanda evlilik alyansları takılacak tamam ama sözde tek taş dışında bir yüzük takılması gerekiyor mu yani söz ve nişan için ayrı ayrı yüzük gerekir mi?

benimde söz ve nişan arası 4,5 ay.biz sözde sadece bana tektaş taktık.bence sözde altın alyansa gerek yok,çünkü nişanda ztn takıosun.ama istersen gümüş alyans takabilirsin sözde.çoğu kişi öyle yapıyormuş,bende sözden önce araştırırken öğrendim :D ve gümüş alyansları sarı da yapabiliyorlar gayet altın gbii duruyor.

Bunu yaşamayan asla anlayamaz bizi, o kadar bozuyor ki insanın moralini.. En güzel zamanlarım olması gerekirken ben burda yalnız başıma yaşamaya çalışıyorum. Güya yaza söz nişan olsun istiyorum ama karşı taraftan herhangi bir ışık yok, kendi kendime kuruyorum işte kafamda ama artık kesin tavrımı koycam, bu yaza bir şeyler olsun artık..
..

evet kesinlikle yaşamayan o yalnızlık ve çaresizlik duygusunu anlayamaz.geçen gün bende çok kötüydüm,dedim evime hırsız girdi tek basımayım,hasta oluyorum tek basımayım,dogum gunum tek basımayım hep yoksun yanımda :( bırak işi gücü gel dedim o kızgınlıkla :( ilişkiniz ne kdr süredir var peki? uzun mu baya? eger uzunsa bence de yaza artık bişi olması konusunda diret,bende artık önümü görmek istiyorum de.bakalım tepkisi ne olacak.
 
Back
X