- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
canım ben kuaförüme makyaj konusunda güvenemiyorum.bide gaziantepte hiç bi yer bilmiyorum orası nasıl olacak bilmiyorumAynen tatlım provada anlasılır. Ben de makyözle anlaştım. Gozum kapalı cildimi teslim edebilirim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben kuaförüme makyaj konusunda güvenemiyorum.bide gaziantepte hiç bi yer bilmiyorum orası nasıl olacak bilmiyorumAynen tatlım provada anlasılır. Ben de makyözle anlaştım. Gozum kapalı cildimi teslim edebilirim![]()
Tamam canım :) bu arada geçmiş olsun tatlım.Tül duvaklar oluyo ya canım daha sade olan, onun altına tacı takmışlardı..dur bulmaya çalışıcam o modeli :)
Tamam canım :) bu arada geçmiş olsun tatlım.
Oyuzden iyi bir makyözle anlaşılması lazım aslında çok onemli ve ozel bi gun . Benım kuaforumde cok guzel makyaj yapılıyor ama daha iyisi neden olmasın kicanım ben kuaförüme makyaj konusunda güvenemiyorum.bide gaziantepte hiç bi yer bilmiyorum orası nasıl olacak bilmiyorum![]()
Günaydın kuzu nasılsın? Regli ağrısı canım ya, ömrümü yedi vallahi
günaydın bebişim![]()
İyiyim çok şükür bende canımmm iş yerimdeyim çalışıyorumm
Günaydınnnnn :)
Bu arada günaydın kızlar:) dün akşam 6da uyudum. 10 da uyandım :) geri 12de uyudum 9da uyandım. Sürekli uyku hali var ya![]()
Bunu yaşamayan asla anlayamaz bizi, o kadar bozuyor ki insanın moralini.. En güzel zamanlarım olması gerekirken ben burda yalnız başıma yaşamaya çalışıyorum. Güya yaza söz nişan olsun istiyorum ama karşı taraftan herhangi bir ışık yok, kendi kendime kuruyorum işte kafamda ama artık kesin tavrımı koycam, bu yaza bir şeyler olsun artık..cnm emin ol bu konuda yalnız deilsin.ben hafta sonu çalısmıyorum,bzn eve Cuma giriyorum Pazartesiye kdr hiç evden çıkmadığım oluyor.yeri geliyor tüm gün bende bi kelime etmiyor,yataktan cıkmıyorum.geçen Cuma doğumgünümdü mesela,iş çıkışı direk geri eve geldim kendimi o kdr yalnız hissettim kiyani seni çok ama çok iyi anlıyorum ve elbet çok ama çok zor.ama elden de birşey gelmiyor,üzüleceksin biliyorum ama mümkün oldugunca az yıprat kendini
sizin yok mu peki ufukta söz ya da nişan?
cnm kızmakta haklısın ama emin ol tek senin annen değil böyle olan :) bende anneme nişan için aynı şeyi söylediğimde,ben koca kadınım sen benim işime karışma,istediğimi çağırırım dedidüşün kendi nişanımda benim söz hakkım yok
haa tabi ki çok sinir bozucu bi durum,sen mutsuz oluyorsun sırf elalem laf etmesin,ayıp olmasın die.ayıp olursa olsun banane yani yedi kat yabancı insanlar diyosun ama işte anne olunca da konu elden bişi gelmiyor.boşver o gün senin gün ve mutlu olmaya tadını cıkarmaya bak.o sevmediğin kişileri görmezden gel,kimsenin keyfini kacırmasına izin verme,1 kere olan zamanlar bunlar.
Uçak için Kayseriye gitmem lazım, burda ulaşım çok sıkıntı, dönüşüm de çok sıkıntılı olur kız başıma..Tikkabilla canim kendini uzme lutfen. Sen anlatirken ben bile burda daraliyorum kendimi senin yerine koyunca. Sevgilin gelmiyorsa sen bi haftasonu git. Havaalani yok mu yakinlarda ucak kullansan?
@CHRKSSNGHN anadolu yakasinda nerde oturucaksin bakim:)
Günaydın gelinciklerrr![]()
Kızlaaar günaydınnn nasılsınızz.
günaydın bebişim![]()
Gunaydin kizlaar
greenandblue Gecmis olsun canim. İlla hu sefer mi gitmen lazim? Onumuzdeki ay gidebilirsin sorun olmazsa
Bu arada günaydın kızlar:) dün akşam 6da uyudum. 10 da uyandım :) geri 12de uyudum 9da uyandım. Sürekli uyku hali var ya![]()
Evin her yeri puzzle doldu evin, artık bir meşgale bulamıyorum. Öyle olunca da sürekli düşünüp düşünüp duruyorum.canım nasıl oldun bende yanlız yaşıyorum seni anlıyorum puzzle filan yapıyorum vakit geçsin diye
Oda güzelmişDoktor kontrole çağırdığı hafta izine çıkmış![]()
Canım bende çok sevemedim çok kalabalık görünüyorKızlar böyle bişe istiyorum biraz daha sadesi:) gittiğimde gelinlikcimle konuşup aynı dantelden alacam. Tacımda o aşağıdaki resimdeki gibi olur mu sizce:)
Kızlar günaydın,şimdi benim söz ve nişan ayrı olacak aralarında 3 ay gibi bir süre var,nişanda evlilik alyansları takılacak tamam ama sözde tek taş dışında bir yüzük takılması gerekiyor mu yani söz ve nişan için ayrı ayrı yüzük gerekir mi?
Bunu yaşamayan asla anlayamaz bizi, o kadar bozuyor ki insanın moralini.. En güzel zamanlarım olması gerekirken ben burda yalnız başıma yaşamaya çalışıyorum. Güya yaza söz nişan olsun istiyorum ama karşı taraftan herhangi bir ışık yok, kendi kendime kuruyorum işte kafamda ama artık kesin tavrımı koycam, bu yaza bir şeyler olsun artık..
..
saat takılıyor canım ama bazende saati düğünde takıyolar :)Evde olan nişan için, damada ne alınıyo?
hayırlı olsun canım çok sevindim :)kızlar nasılsınız işe girdim hastahaneye tıbbi sekreter olarak![]()
Hayırlı olsun canm :)kızlar nasılsınız işe girdim hastahaneye tıbbi sekreter olarak![]()
saat takılıyor canım ama bazende saati düğünde takıyolar :)
nişianda damat ya boş kalıyor yada altın takıyorlar :)
bizim saat düğünde takılırmış :)