2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Düğünden sonra ya bana dua etcen ya da ..... bilemiyorummm :-):-)
Dua edim sana öbürünü düşünemiyorum:))

Kızlar bu arada nişanlıma dedim yıl başı için ne istiyosun diye adam dedi ki bana arabama koltuk kılıfı dedi yaa:KK64:

Eminönünü demiştir canım Love01 Love01 Orada öyle çünkü :) 2 bilemedim 3.mağazada bohça işi tamamdırr :D
Ama sen izin alamam diyorsan mecburen avmlere gidiceksiniz. İnternetten nasıl bakıyorsun bohçayı anlamadım yani sonuçta hep beraber gidip bakılması gereken şeyler bunlar...
Aynennnn.. Bende gelirimmm :KK71::KK71: Kambersiz nişan alışverişi olur muu :rolleyes:

kalabalık belki ama 1 kere olacak şey sonuçta,bende netten görmeden alamazdım böyle bişiyi :) hemende takıldın peşimize Orya yaaaa :KK53:

Dua edim sana öbürünü düşünemiyorum:))

Kızlar bu arada nişanlıma dedim yıl başı için ne istiyosun diye adam dedi ki bana arabama koltuk kılıfı dedi yaa:KK64:

Sağol canımcım :)
Hehehehehheh sen kaşınmışsın :KK70:bul şimdi kılıf al :D

Bana online yayın yapın:))

Ben gidersem yaparız beni istemiyolar baksana Love01 Love01 :(

kalabalık belki ama 1 kere olacak şey sonuçta,bende netten görmeden alamazdım böyle bişiyi :) hemende takıldın peşimize Orya yaaaa :KK53:

Gelmiyorum hhhııh :KK12::63:

valla ben netten aldım kızlar çokta rahat oldu marka bilindikten sonra sorun yok bence hadi olmadı iade edersin :KK70:
sadece bakım seti ve günlük kıyafeti ayakkabısı filan kaldı onlarıda avmden alıcaz :)

Sağol canımcım :)
Hehehehehheh sen kaşınmışsın :KK70:bul şimdi kılıf al :D

Ben gidersem yaparız beni istemiyolar baksana Love01 Love01 :KK43:

Gelmiyorum hhhııh :KK12::63:
Netten beğencek parasını ben ödicem:)) sen olmasan hiç olur mu ki bi kere en önce senin olman gerek topiğimizin daimi üyesi olarak:)

Netten beğencek parasını ben ödicem:)) sen olmasan hiç olur mu ki bi kere en önce senin olman gerek topiğimizin daimi üyesi olarak:)

Kıymetiimi bilmiyorlar işte canım benim çok teşekkür ediyorum utandırdın beni :KK23::KK23: :KK60:

Back
X