- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Hahaaa :) yok kız taytan jartiyere terfi ettim ben :)alttaki resimde şalvar tarzı bişey görünüyo ya sende tayt giycem diyodun ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaaa :) yok kız taytan jartiyere terfi ettim ben :)alttaki resimde şalvar tarzı bişey görünüyo ya sende tayt giycem diyodun ya![]()
Hmm olsun haftasonu bile gelrim:)) nişanlım ne der acaba :)Duruma göre değişir canım 1 aylık zamanımız var şuan @greenandblue içinn![]()
Hahaaa :) yok kız taytan jartiyere terfi ettim ben :)Orya nın uzun çabaları sonucunda:)
Hmm olsun haftasonu bile gelrim:)) nişanlım ne der acaba :)
Haha :) bak @CHRKSSNGHN in o kadar düşme senaryolarını bile dinlemedim![]()
Canımsıııınnn tabii ki benim dediğim olcak az uğraşmadım
![]()
Yok kız gelemem ki:) bakkala bile gidemiyorum tek başıma:) okul olmasa yürümeyi unutcam o derece yani:)Enişteden izin almadan gelme ama sonra aranız açılmasın![]()
![]()
Haha :) bak @CHRKSSNGHN in o kadar düşme senaryolarını bile dinlemedim![]()
Yok kız gelemem ki:) bakkala bile gidemiyorum tek başıma:) okul olmasa yürümeyi unutcam o derece yani:)
Dua edim sana öbürünü düşünemiyorum:))Düğünden sonra ya bana dua etcen ya da ..... bilemiyorummm![]()
Bana online yayın yapın:))Ayyy canım benimm olsun sen bizim yanımızdaymışsın gibi gezeriz bizde![]()
Eminönünü demiştir canımLove01 Orada öyle çünkü :) 2 bilemedim 3.mağazada bohça işi tamamdırr
Ama sen izin alamam diyorsan mecburen avmlere gidiceksiniz. İnternetten nasıl bakıyorsun bohçayı anlamadım yani sonuçta hep beraber gidip bakılması gereken şeyler bunlar...
Aynennnn.. Bende gelirimmmKambersiz nişan alışverişi olur muu
![]()
Dua edim sana öbürünü düşünemiyorum:))
Kızlar bu arada nişanlıma dedim yıl başı için ne istiyosun diye adam dedi ki bana arabama koltuk kılıfı dedi yaa![]()
Bana online yayın yapın:))
kalabalık belki ama 1 kere olacak şey sonuçta,bende netten görmeden alamazdım böyle bişiyi :) hemende takıldın peşimize Orya yaaaa![]()
Netten beğencek parasını ben ödicem:)) sen olmasan hiç olur mu ki bi kere en önce senin olman gerek topiğimizin daimi üyesi olarak:)Sağol canımcım :)
Hehehehehheh sen kaşınmışsınbul şimdi kılıf al
Ben gidersem yaparız beni istemiyolar baksanaLove01
Gelmiyorum hhhııh![]()
Netten beğencek parasını ben ödicem:)) sen olmasan hiç olur mu ki bi kere en önce senin olman gerek topiğimizin daimi üyesi olarak:)
Ama doğru olan bu:) seni istemiyolarsa sen gel kız benim düğünüme :) kurtlarımızı dökerizAyyy canım benim çok teşekkür ediyorum utandırdın beni![]()
![]()
Ama doğru olan bu:) seni istemiyolarsa sen gel kız benim düğünüme :) kurtlarımızı dökeriz![]()
ayy keşke ya :) ne güzel olurdu kk ya aittir diye bi masa ayırırdım :)Canım benimm :) uzak olmasak gelirdim oynardık var ya ben bayılırımm![]()
![]()
ayy keşke ya :) ne güzel olurdu kk ya aittir diye bi masa ayırırdım :)