- 23 Şubat 2012
- 1.761
- 678
- 448
Bence de bir sonuca varılması şart, inşallah hallolur.
hakkında hayırlısı olsun cnm.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende tuzlu kahve yapmıycam o gün içsin şekerli kahveyi :)Yalnız tepsiye ben de bayıldım, aşırı çok beğendim :)
Ama bu hikayeyi mi diyim artık geleneği mi bilmiyordum, ben sevgilime tuzlu kahve yapmadım, o kahveyi sade içer, ben de yine zor içeceği bir şey yaptım, bol şekerli, doldurdum şekeri bal oldu resmen :))) İçti![]()
cnm ben burdan almadım Adana'dan aldım ama burda da gitmiştim arkadaşım için bi zmn.evet Eminönünde de aynı sistem geçerli.gittiğinde sor nişan bohçaları için mağazalar ne tarafta diye,direk gösteriyorlar,sokak boyunca mağazalar yan yana.merak etme kolay halledersin bohça işini.gerekirse üzülme gelirim bende senle yahu nişanlın gelmiyorsa :)
Eminönünü demiştir canımLove01 Orada öyle çünkü :) 2 bilemedim 3.mağazada bohça işi tamamdırr
Ama sen izin alamam diyorsan mecburen avmlere gidiceksiniz. İnternetten nasıl bakıyorsun bohçayı anlamadım yani sonuçta hep beraber gidip bakılması gereken şeyler bunlar...
Canım 31 aralık dicektin herhalde. Ama yarım gün olmaz o gün. Çünkü hiç bi dayanağı yok onun. Olursa 2ocak cuma tatil olabilir onunda dayanağı eğer 2tatil arasında 1gün mesai varsa o tatil olabilirmiş :)Tüm umudum 31 ocak canım ya,eğer yarım gün olursa bugün gidebiliriz sadece. Hafta sonu kapalı olduğunu söylüyorlar çünkü..Cumarteside gidemiyorum çalıştığım için.. Bohça için avm lerde halladerim diye düşünüyorum..Ordan almak istediklerim hediyelik ve nişan tepsisi..Sen gel, hep beraber gideriz :)
Benimki de demişti ben senin annene don mu aldırcam demişti:)Ayyy deli ediyo beni napim, düzgün düzgün anlatıyorum sana bunları almam lazım bohça için diye 'Alma ne gerek var diyo'Şeytan diyo git tam zevkine uymayan şeyleri al giydir![]()
Ben iftira atmadım kii :) sadece seni istemezlerse sende benim düğünüme gel dedim:) doğru greenandblue hiç ses vermedi :) demek ki o bizi istemiyoo :)
Bende seni seviyorum yavru kuş , ahaaa uzun zamandır erkek arkadaşıma seni seviyorum bile demedim ya bennn![]()
valla yerinde olsam tekne kiralarım canım maliyetide çok değil :) hem bogaz turu olur hem farklılık tamamdır işte :)Ya ben niye bu kadar dertliyim? Sanırım kimse benim kadar dert etmiyor.. Nasıl evleneceğimi düşünmekten delircem, ne uyuyabiliyorum ne aklım bi şey alıyor..
Aileler düğün istiyor, biz sevgilimle istemiyoruz, oynamalı zıplamalı şeyler.. Bunun dışında da maliyetli. Bi ara kokteyl düşündük hatta burda da yazdım, ondan da vazgeçtik ailelerimize uymaz diye. Bıktım zaten bu akrabalardan.
Şimdi ilk fikrimizi düşünmeye başladık, nikahı yapalım herkesi de çağıralım gelen gelsin, yılda 1-2 defa göreceğimiz insanların gönlünü hoş etmek için bi ton para harcamayalım, nikahtan sonra da 6-7 kişi yemeğe gideriz.
Bilmiyorum nasıl olur
Sevgilime diyorum sen ne istiyorsun, " ben evlenmek istiyorum evlensek de kurtulsak artık" diyo :) deli oliciiiğğiiim
Ben 25, o 22..
Canım desteğe ihtiyaçları yok biliyorum, abisi yeni araba aldı peşinatı babası ödedi mesela, abisi de öğretmen bu arada.. Ben zaten sürekli söylüyorum ailem adının konulmasını istiyor artık diyorum ama o hep nasip nasip diyor sadece..
Benimki bide okul bitince hemen askere gitmek istiyor, e askerden gelecek de ne ara birikim yapacak ben bilmiyorum. Ne zannediyor evlenmeyi, 3-5 kuruşa hallolacak mı sanki..Erkeklik gururu mu bu anlamadım. Bu akşam konuşucam bu konuyu kesinlikle, ya batıcaz ya çıkıcaz..
Mickey & Minnie'yi beğeniyorum ben canım, hatta alsam mı diye de düşünüyorum.
Bu erkeklerrr..
Biz hep burdayız canıımmmAhhahhhh yalan vallahı yalan, hepinizi istiyorum bennnnn, sizin gibi insanlara ihtiyacım var benimmm![]()
Canım 31 aralık dicektin herhalde. Ama yarım gün olmaz o gün. Çünkü hiç bi dayanağı yok onun. Olursa 2ocak cuma tatil olabilir onunda dayanağı eğer 2tatil arasında 1gün mesai varsa o tatil olabilirmiş :)
İşte o ailesinin üstüne çok titriyor, toz kondurmuyor, biz bu konuda çok problem yaşayacağız sanırım ileride.. İyi kötü her şeyi açık açık konuşmak istiyorum, bu akşam konuştuktan sonra yazarım olanı biteni..Allah hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah canım, ne olursa olsun hep kızlar en ince ayrıntıya kadar düşünüyor..Sen kendi açından çok haklısın..Sonuçta 6 ay da olsa bir askerlik söz konusu..Ailesi seni biliyor, ona göre plan yapmalılar..Biraz özeline giricem affına sığınarak, Abisinin araba parasını baba ödüyorsa ki birde yeni araba diyorsun, sizin durumunuzu da görmeli , ona göre hareket etmeli..Elbette gurur yapar , ama başka yapacak birşey var mı?
Yok canım olmuyoahaaa kafa gitmiş 31 aralık dicektim :) Ama sanki yarım gün oluyo diye hatırlıyorum da.Umut fakirin ekmeği misalii :)
Yok canım olmuyokeşke olsa. Ama cuma tüm gün olsa senin için daha iyi değil mi ?
Olur mu canım çok maliyetlidir o, nerdeki tekne onlar :)valla yerinde olsam tekne kiralarım canım maliyetide çok değil :) hem bogaz turu olur hem farklılık tamamdır işte :)