- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
çok fazla yemek seçmem ama içecekler konusunda takıntılıyım :)Oooo neyle besleniyon sen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok fazla yemek seçmem ama içecekler konusunda takıntılıyım :)Oooo neyle besleniyon sen![]()
hahaaa ne komık olur dogru soyluyosun canımanca resmi tatil olursa canım ya okul müdürüme pazara gitcem izin verir misin desem haklı olarak güler![]()
Kız süt içilmezmi buz gibi şekersiz ohh misSüt bende içmem![]()
Bende yemek ayırırım canım içeçeklern her türlüsünü tüketrm valla sıvı tüketimin cokturçok fazla yemek seçmem ama içecekler konusunda takıntılıyım :)
küçükken günde 4 kilo süt içiyomuşum 3 yaşına kadar sütten başka bişey yiyip içmemişimKız süt içilmezmi buz gibi şekersiz ohh misGerçi tikkabillada içmiyo mutluhatunda bende yemek ayırrım mesela cok
![]()
kuzucuklarım öğretmenimiz nerde diye sorardı pazarda deyince çok komikk derlerdihahaaa ne komık olur dogru soyluyosun canım![]()
bence hiç saçma olmaz hem beklemediği için şaşırır :)
Gelincikler size 100 puanlık uzman sorusu :)
Otelin kapalı salonunda mı düğün yapmak istersiniz?
Yada kır düğünü ve deniz kenarında mı?
Canım gitti gidiyorda da vardı ben ordan aldım :)
Görmedüm canım ne yazmıştın?
ben sütte içmem![]()
Gelincikler size 100 puanlık uzman sorusu :)
Otelin kapalı salonunda mı düğün yapmak istersiniz?
Yada kır düğünü ve deniz kenarında mı?
Demezsin demi hiç:)Yanlış yazmışımdır ben onuuu öyle dermiyim hiç aaa a a![]()
küçükken günde 4 kilo süt içiyomuşum 3 yaşına kadar sütten başka bişey yiyip içmemişim![]()
Kır düğünü çok güzell olurdu :) Kaç puan aldıııım![]()
Aaaaa içmeyin ben içerim sizin yerinişe kalsıyum deposu süt kalsıyumBende :)
Demem hiiiç :)![]()