Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam vazgectım sen sömestrda gel en iyisi yazık kuzucklarakuzucuklarım öğretmenimiz nerde diye sorardı pazarda deyince çok komikk derlerdi![]()
aslında ben kır düğünü istiyorum ama ya çok sıcak olursa ya yağmur yağarsa bi aksilik olursa diye aklımda deli sorular..Gelincikler size 100 puanlık uzman sorusu :)
Otelin kapalı salonunda mı düğün yapmak istersiniz?
Yada kır düğünü ve deniz kenarında mı?
ben nişanda mantar tıpalı şişelerde gül suyu ve butik sabun dağıtcam canım bunlar hazır :)Doğru diyorsun, tül kullanıp , kurdela en sonda alınabilir..Ona göre uygun olabilir..Sen nişanda ne dağatacaksın ki?
:) Tabi ki 100 puan aldın kuzummmm
Ayy pekmez almıştım kırdım ben onu okuldaa(
YihuuuuNeden böyle bir soru sordun canım benimm :)
Yok canım ben severim sütü , soğuk ve şekerli içerim.. :)
Aaa tühhh ben çok severim tahin&pekmezi :)
Aaaaa içmeyin ben içerim sizin yerinişe kalsıyum deposu süt kalsıyumhamılelıkte görcem ben sizi
![]()
İçmelisiniz zaten..Doğrumu biliyorum bilmiyorum ama şöyle bişey duymuştum hamilelikte benım cevremdekılerın hep diş agrısı olmştu bellı aylarda bebek kalsıyumu dişten alıyomuş annenın vucudu yetersız kaldıgında sanırm byle bişey duymustum ben :)O zaman içerim diye düşünüyorum :)
YihuuuuNeden böyle bir soru sordun canım benimm :)
Canım ikisinden biri için seçim yapmam gerekecek çünkü ..
aslında ben kır düğünü istiyorum ama ya çok sıcak olursa ya yağmur yağarsa bi aksilik olursa diye aklımda deli sorular..
otel düğününüde sevgilim çok istiyor aradayız nolcak bilmiyorum :)
ben nişanda mantar tıpalı şişelerde gül suyu ve butik sabun dağıtcam canım bunlar hazır :)
isteme günüde bunlardan yaptırcam canım içinde ya kahve yada bonibon olucak... 2 lira taneside 25 tane filan yaptırsam isteme günü yeter diye düşünüyorum :)
![]()
İçmelisiniz zaten..Doğrumu biliyorum bilmiyorum ama şöyle bişey duymuştum hamilelikte benım cevremdekılerın hep diş agrısı olmştu bellı aylarda bebek kalsıyumu dişten alıyomuş annenın vucudu yetersız kaldıgında sanırm byle bişey duymustum ben :)
Uhuuu hızlı gidiyorsunuzz :) Sevdiceğin mi sordu böyle birşey canım
Yani ya otel ya da kır düğünü falan olucak öyle mi?
renkli renkli çok tatlı duruyolar ya :) ben 50 adet sabunu 75 e yaptırmıştım canım :)Çok hoşlar bak bu bonibon yada renkli drajeye daha sıcak baktm şimdi :) Ben butik sabun yaptırmıcam sanırım 3,5 tl diye biliyorum adedini :) Kişi sayısı da 60 olursa batarım :)
Kesin değil canım ama sordu çünkü birçok yer önceden rezervasyon yapmış..:)
Canimmm iyiym sen nasilsinn ?Canım hoşgeldin, naber nasılsın?
Gozumden kacmis galiba canimm ne demistin ki ?
Ben kir dugunu isterim canim. Ama riski ve coookk onceden ayarlaman gerekiyorGelincikler size 100 puanlık uzman sorusu :)
Otelin kapalı salonunda mı düğün yapmak istersiniz?
Yada kır düğünü ve deniz kenarında mı?
Çok güzelmiş bunlar denicem kesin :) nerde dagıtırım bilemedim amaaslında ben kır düğünü istiyorum ama ya çok sıcak olursa ya yağmur yağarsa bi aksilik olursa diye aklımda deli sorular..
otel düğününüde sevgilim çok istiyor aradayız nolcak bilmiyorum :)
ben nişanda mantar tıpalı şişelerde gül suyu ve butik sabun dağıtcam canım bunlar hazır :)
isteme günüde bunlardan yaptırcam canım içinde ya kahve yada bonibon olucak... 2 lira taneside 25 tane filan yaptırsam isteme günü yeter diye düşünüyorum :)
![]()
Bu harnup pekmeziydi ya. Kan tahlilimde kansızlık çıktı. Uyku halim ve baş dönmem ondanmış o yüzden almıştım ama kırıldı. Neyse odunum yontulmaya başladı da hadi gidip pekmez alalım dedi:))YihuuuuNeden böyle bir soru sordun canım benimm :)
Canım ben hazır satılan yoğurt ve sütü yiyemiyorum ama kayınvalidemin ineği var ondan alırsam o sütü kaynamış bi şekilde balla karıştırıp içebilirim:))İçmelisiniz zaten..Doğrumu biliyorum bilmiyorum ama şöyle bişey duymuştum hamilelikte benım cevremdekılerın hep diş agrısı olmştu bellı aylarda bebek kalsıyumu dişten alıyomuş annenın vucudu yetersız kaldıgında sanırm byle bişey duymustum ben :)
kınada nikahta olabilir canım :)Çok güzelmiş bunlar denicem kesin :) nerde dagıtırım bilemedim ama![]()
Bu harnup pekmeziydi ya. Kan tahlilimde kansızlık çıktı. Uyku halim ve baş dönmem ondanmış o yüzden almıştım ama kırıldı. Neyse odunum yontulmaya başladı da hadi gidip pekmez alalım dedi:))