2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Nerde yaptırdığını öğrenebilir miyim :) Eğer öyleyse çok ucuz :) Kavanozlarda çok iyi fiyat olarak :)
demetin sabunları canım facede sayfası var...
evet kavanozların fiyatıda çok iyi kendim yapıcaktım ama böyle olunca fiyatı uğraşmama değmiyor canım gerçekten :)

Hımm anladım canım aslında mukavva üstünü karton yerine saten kumaşlada kaplanabilir çok şık olur daha puf da durur :D yapınca resim at valla merak ettim
evet canım öylede olabilir aslında bide bu var buda hoşuma gidiyor aslında ama o çiçekler yerine ne kullanılabilir bilmiyorum :)
76879889090.webp

evet canım öylede olabilir aslında bide bu var buda hoşuma gidiyor aslında ama o çiçekler yerine ne kullanılabilir bilmiyorum :)
Eki Görüntüle 1350209
Çiçekler kaba biraz evet belki yine mukavvadadan kesip harfleri üzerlerini kumas yapıp yne ufak süsler yapılır üstüne hoş olur kuzum :D Ay ben hiç böyle bişey yapamadım yaa bizimkiler çok değişik de

Çiçekler kaba biraz evet belki yine mukavvadadan kesip harfleri üzerlerini kumas yapıp yne ufak süsler yapılır üstüne hoş olur kuzum :D Ay ben hiç böyle bişey yapamadım yaa bizimkiler çok değişik de
düz mukavvayı kumaşla kaplayabilirim ama harf şeklinde kesince kaplayamam sanırım :) ama böyle simli kartonlar olur belki :)
images

Canimmm iyiym sen nasilsinn ?

Gozumden kacmis galiba canimm ne demistin ki ?

Ben kir dugunu isterim canim. Ama riski ve coookk onceden ayarlaman gerekiyor

İyiyim canım..kır düğününde risk var maalesef bende o yüzden çekiniyorum , İnşallah istediğimiz gibi olur

Canım sen zaten nişanı dışarda yapıcaksın, o stresin içine birde hediyeliklerle uğraşmamak emin ol en mantıklısı ki zaten o kadar kişiye nişanda dağıtmak sıkıntı ve masraflı olur.Ben evde yapıcam diye yapayım diyorum, ama belli olmaz belki ben bile beceremeyip rezil olabilirim :)
evet canım işte yinede insan heves ediyor arkadaşlarda galan o günden bir hatıra kalsın die

Selam kızlar ben geldim. Bugün A101 e uğradım servis kaşığı takımı vardı 2li cupcakeli, onlardan aldım, pasta bıçağı ve spatulası bitmişti ama alamadım. Bir de tupperware siparişime şunu da ekledim. Mikser kullanırken çok rahat oluyor bu, etrafa sıçramıyor. Yoğurt da güzel oluyor bunda, e tabi beni en çok etkileyen rengi oldu.

hkjh.webp

Back
X