2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Selam kızlar ben geldim. Bugün A101 e uğradım servis kaşığı takımı vardı 2li cupcakeli, onlardan aldım, pasta bıçağı ve spatulası bitmişti ama alamadım. Bir de tupperware siparişime şunu da ekledim. Mikser kullanırken çok rahat oluyor bu, etrafa sıçramıyor. Yoğurt da güzel oluyor bunda, e tabi beni en çok etkileyen rengi oldu.

Eki Görüntüle 1350337
güle güle kullan canım aldıklarını rengide çok tatlı :)

Selam kızlar ben geldim. Bugün A101 e uğradım servis kaşığı takımı vardı 2li cupcakeli, onlardan aldım, pasta bıçağı ve spatulası bitmişti ama alamadım. Bir de tupperware siparişime şunu da ekledim. Mikser kullanırken çok rahat oluyor bu, etrafa sıçramıyor. Yoğurt da güzel oluyor bunda, e tabi beni en çok etkileyen rengi oldu.

Eki Görüntüle 1350337
Güle güle kullan canım bende çıkınca gidicem hemen A101 e :)

Eki Görüntüle 1350337
Tupperware hastalık gibi,bende başladım durduramıyorum dikkat ;) Güle güle kullan canım :)
A 101 e gidemedim bugün,aklımdaydı valla unuttum.. Netten bakayım neler gelmiş,one göre çıkarım belki ne kaldıysa artık :)

Tupperware hastalık gibi,bende başladım durduramıyorum dikkat :KK66: Güle güle kullan canım :)
A 101 e gidemedim bugün,aklımdaydı valla unuttum.. Netten bakayım neler gelmiş,one göre çıkarım belki ne kaldıysa artık :)
Teşekkür ederim canımcım, aynen ya renkleri çok cezbediyor beni :confused: Bak bakalım beğenirsen tabanları yağlamayı unutma :KK70:

D%C3%BC%C4%9F%C3%BCn-A%C4%9Fac%C4%B1.jpg

primo225TD6E.jpg
ayy kızlar gidip gelip bunlar karşıma çıkıyo... bu parmak boyasıyla olur mu ki:KK58::KK64:

Back
X