2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar aklımdayken söyleyeyim, hani @ işareti ile mention atıyorsunuz ya onlar bildirim olaraktan gelmiyor, o yüzden bazen cevap veremiyor olabilirim o mesajlarınıza, şimdiden özür.. :)
Onu nasıl yapıyorsunuz beni bilgilendirirmisin bi beceremedim :)

Kızlar burası çok sessiz, ben de sağlık ocağına gidiyorum şimdik, boğazlarım fena, yine antibiyotik verecek, bu kaçıncı valla..

Valla ben bilmem hazır ol sen :) heeeheh ye ye sonra da ben nasıl gelin olcam açıım de :D :D

Uhhh uzun sürmüş tahmin ettiğim gibi :) Herşey çok güzel olsun inşallah canım :KK66:

Ne gibi şeyler geliyo bize de söyle :KK53::KK53:

Heheheh ne aç gelinlersiniz siz yaa :D :D
Bak math27 math27 hazırlıklı ol demiş aynı şeyi düşünüyoruz greenandblue greenandblue :D :D

Kuzu sen yazdıktan sonra gördüm bende aynı şeyi yazmışız..Kalp kalbe karşıymış :)

Evlenince bile alıyosun :-):-)

Valla ben bilmem hazır ol sen :) heeeheh ye ye sonra da ben nasıl gelin olcam açıım de :D :D

Uhhh uzun sürmüş tahmin ettiğim gibi :) Herşey çok güzel olsun inşallah canım :KK66:

Ne gibi şeyler geliyo bize de söyle :KK53::KK53:

Heheheh ne aç gelinlersiniz siz yaa :D :D
Bak math27 math27 hazırlıklı ol demiş aynı şeyi düşünüyoruz greenandblue greenandblue :D :D

Evlenince bile alıyosun :-):-)
Ama yaaaa yazın aldım :( oda sevdicek askere gitcekti düğün yoktu ki yaza kadar :( o gitmeyince oldu bunlar:(

Doğum kontrol hapını birakali 1 ay oldu ama özlemeye başladım kızlar :KK43: Adetim gecikti ve pek de olacak gibi değil bu aralar, önceden ne güzel zamanını biliyordum. Buna ek olarak sivilceler sardı dört bir yanımı, oysa cildim pürüzsüzdü. Her an tekrardan dönebilirim hapa..

Canım burda görünce söylemek istedim. bende adet düzensizliği var ve bu hiçbir şekilde geçmiyordu. Hatt bir keresinde 1 yıl boyunca olmadım. aslında benim isgüzarlığımdan doktora gitmek istemediğim için böyle oldu nyse, ultrasonda kist çıktı. doğum kontrol hapı verdiler. ama ben kullanmadım. cünkü zararlı olduğunu düşünüyorum. ben şuan bu sorunuma en güzel çözümü İbrahim Saraçoğlunun verdiği soğan kürüyle buldum. Bunu reklam olsun diye demiyorum. adam 15 gün günde iki kez yapın diyo ama ben 2 gün yaptığımda hemen oluveriyorum. Bu aralar yapmamama da gerek kalmadı. yine olursa yapıyorum. Ve gerçekten normal griptir, nezledir eskisi gibi de olmuyorum :KK49:

Kizlar benim nisan olayim da ayni @CHRKSSNGHN gibi olmaya basladi. Evde 50kisi cok zor olacak diye ufak şık bi yer tutalim dedik. Bu sefer annem dedi ki, o zaman cagirmadiklarimizi da cagiririz. E ben ne anladim o isten. Normal nisana donuyor resmen. E ben taki falan istemiyorum. Kalabalik da istemiyorum. Bu sefer oynama ziplama girecek isin icine. Bi kac yer baktim 1000tl fiyat verdiler icinde sadece mekan ve icecek servisi var.

oturduğum mevkide hastanede sekreter olarak çalısıyorum.
26.06.2014 te sözüm oldu nişan için kararsız kaldık ve yapmamaya karar verdik direk düğün tarihi aldk nasip olursa 2015te evlenicem :)

Sizin fikriniz tabii hayırlısı olsun inşallah ;) ;)

Ne güzell İstanbul'a yani buraya geliyorsun demek Hoppa Çok güzel hayırlısı olsun inşallah acele etme herşey zamanında güzel...
Tabii , ben Orya :KK28: 24 yaşındayım evlilik yarışmasına İstanbul'dan katılıyorum 2 aylık taze sözlüyüm Hoppa 2015 ilkbaharında nişan düşünüyoruz 2016 da ise düğün.Bende Bursa'ya gelin gidicem hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Evet canım İStanbul ama ben pek sevmiyorum orayı. keşmekeşliği gözümü korkutuyor :KK57: Ayy ne güzel yeni gelinsin :KK73: Bursa güzel memleket, İstanbul'a da yakın sık sık gider gelirsin babaocağına. Amin balım herşeyin hayırlısı nişan hazırlıkların başladı mı??

colcicegigulbeseker colcicegigulbeseker , merhaba hoşgeldin aramıza :) merak etme bu topikte herkesle kolay kaynaşabilirsin, Gelinciklerimiz pek misafir sever :)

Hoşbuldukk, maşallah bu topik pek bi şen şakrat bir saatte neler neler olmuş bir sürü şey kaçırmışım. Hızlısınız maşallah :)

Back
X