- 23 Şubat 2012
- 1.761
- 678
- 448
Konuştum da pek bir şey olmadı kayda değer canım..
Şemsiye mi? Aklıma kötü kötü şeyler geliyor..![]()
hadi ya üzüldüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuştum da pek bir şey olmadı kayda değer canım..
Şemsiye mi? Aklıma kötü kötü şeyler geliyor..![]()
Özelden yazdım canım..hadi ya üzüldümbi sonuç çıkmadı mı şimdi?
neyse hakkında hayırlısı olur umarım cnm herşeyin.
Onu nasıl yapıyorsunuz beni bilgilendirirmisin bi beceremedim :)Kızlar aklımdayken söyleyeyim, hani @ işareti ile mention atıyorsunuz ya onlar bildirim olaraktan gelmiyor, o yüzden bazen cevap veremiyor olabilirim o mesajlarınıza, şimdiden özür.. :)
Onu nasıl yapıyorsunuz beni bilgilendirirmisin bi beceremedim :)
Kızlar burası çok sessiz, ben de sağlık ocağına gidiyorum şimdik, boğazlarım fena, yine antibiyotik verecek, bu kaçıncı valla..
Annem istemiyo diye sevinmiştim yaaTeşekkür ederim canım, bende çok açım yaaa garip sesler geliyo midemden, ama sanki kilo aldım bende, göbişim var..
Bu arada allı, pullu yatak örtüsüne hazır ol![]()
Valla ben bilmem hazır ol sen :) heeeheh ye ye sonra da ben nasıl gelin olcam açıım de![]()
Uhhh uzun sürmüş tahmin ettiğim gibi :) Herşey çok güzel olsun inşallah canım
Ne gibi şeyler geliyo bize de söyle
Heheheh ne aç gelinlersiniz siz yaa![]()
Bakmath27 hazırlıklı ol demiş aynı şeyi düşünüyoruz
greenandblue
![]()
Kuzu sen yazdıktan sonra gördüm bende aynı şeyi yazmışız..Kalp kalbe karşıymış :)
Evlenince bile alıyosun![]()
Ama yaaaa yazın aldımValla ben bilmem hazır ol sen :) heeeheh ye ye sonra da ben nasıl gelin olcam açıım de![]()
Uhhh uzun sürmüş tahmin ettiğim gibi :) Herşey çok güzel olsun inşallah canım
Ne gibi şeyler geliyo bize de söyle
Heheheh ne aç gelinlersiniz siz yaa![]()
Bakmath27 hazırlıklı ol demiş aynı şeyi düşünüyoruz
greenandblue
![]()
Evlenince bile alıyosun![]()
Ama yaaaa yazın aldımoda sevdicek askere gitcekti düğün yoktu ki yaza kadar
o gitmeyince oldu bunlar
![]()
merabalar bende 2015 gelniyim :) 8 agustos 2015te düğünüm var :)
Doğum kontrol hapını birakali 1 ay oldu ama özlemeye başladım kızlarAdetim gecikti ve pek de olacak gibi değil bu aralar, önceden ne güzel zamanını biliyordum. Buna ek olarak sivilceler sardı dört bir yanımı, oysa cildim pürüzsüzdü. Her an tekrardan dönebilirim hapa..
oturduğum mevkide hastanede sekreter olarak çalısıyorum.Merhaba hoşgeldin :) hayırlısı olsun inşallahkendini biraz tanıtır mısın? :)
oturduğum mevkide hastanede sekreter olarak çalısıyorum.
26.06.2014 te sözüm oldu nişan için kararsız kaldık ve yapmamaya karar verdik direk düğün tarihi aldk nasip olursa 2015te evlenicem :)
Ne güzell İstanbul'a yani buraya geliyorsun demekÇok güzel hayırlısı olsun inşallah acele etme herşey zamanında güzel...
Tabii , ben Orya24 yaşındayım evlilik yarışmasına İstanbul'dan katılıyorum 2 aylık taze sözlüyüm
2015 ilkbaharında nişan düşünüyoruz 2016 da ise düğün.Bende Bursa'ya gelin gidicem hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
teşekkürler :)Sizin fikriniz tabii hayırlısı olsun inşallah![]()
![]()
colcicegigulbeseker , merhaba hoşgeldin aramıza :) merak etme bu topikte herkesle kolay kaynaşabilirsin, Gelinciklerimiz pek misafir sever :)