2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aslında ben daha hç almamıştım canım burda bi yer 3 günlük %50 indirim yapmış orkide nbb pierre cardin herşey yarı yaarıyaydı jariyeri 20 sütyeni 12.5 falan bulmuşken aldım:oops:

Nolcak bu camasır manyaklıgımız :KK43:
Ben cidden manyakım :P

Hey maşallah ne çok şey almışsın canım, iyi günlerde kullan. Ben günlük kullanım için bişi almadım henüz :P

aslında ben daha hç almamıştım canım burda bi yer 3 günlük %50 indirim yapmış orkide nbb pierre cardin herşey yarı yaarıyaydı jariyeri 20 sütyeni 12.5 falan bulmuşken aldım:oops:

Bende geleyım oraya :D Şimdi farkettımde bi takım südyenım var baskada yok.. yalnız gecen alt camasırları saydım 30 kusur alt var :D Bıraz atlet boxer takımlara ve sutyene yonelmek lazım anca alırım... mesela 1 tane bıle jartıyerlı takımın yok daha gercı gıyermıyım kı bılemedm:D

Bende geleyım oraya Şimdi farkettımde bi takım südyenım var baskada yok.. yalnız gecen alt camasırları saydım 30 kusur alt var :D Bıraz atlet boxer takımlara ve sutyene yonelmek lazım anca alırım... mesela 1 tane bıle jartıyerlı takımın yok daha gercı gıyermıyım kı bılemedm:D
benim de yoktu canım ucuz ve kaliteli bulmuşken aldım bende mavi pembe kırmızı krem beyaz siyah :Dbedenini söyle alırım kız sana:KK28:

Bende geleyım oraya :D Şimdi farkettımde bi takım südyenım var baskada yok.. yalnız gecen alt camasırları saydım 30 kusur alt var :D Bıraz atlet boxer takımlara ve sutyene yonelmek lazım anca alırım... mesela 1 tane bıle jartıyerlı takımın yok daha gercı gıyermıyım kı bılemedm:D

Benim 2 takım var jartiyerli, alcam ama daha :P

Bunları da şimdi giyerim diye almıştım ama ufak geldi cupları, çeyize koydum :P

8680768934438_0_304x424.webp B_8356874-13032014140603.webp

Back
X