2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

lisede turizm okudum mutfaktaydım az çok bişey biliyorum :) ama okul kurs seminer iş güç gez toz derken eve vakit kalmıyo ki annemde sagolsun aman kızım okuyo bide evde yorulmasın derdinde bana bişey bırakmıyo sagolsun ondan böyleyim teori tamamda pratik pek yok bende:KK70:
ilk resim küçük ya görmemişim :)
o beyaz detaylar var ya canım tam net belli olmuyo resimde... bence o kısımlarıda gülle kapat o şekilde çok daha zarif durur bence :)
IMG-20141228-WA0005.webp
Bunun gibi mi canım

kızlar çok kötüyüm ya nişanlım şubatta atamayla gelsin diye nikah yaptık uğraştık hayal kurduk şimdi askerde diye tayin isteyemiyor ve hangi şehirde yaşayacağımız düğünden sonra belli olacak :KK61:

Bende yükselti ve makas almadım henüz :) Tepsiye karar mı veremedin?

ya aslında annem bana sormadan bi tepsi almış,bende daha onu kırmak istemedim,tepsi olarak onu kullanırım dedim ama biraz büyük geldi bana :( baska bi tepsi var evde eskilerden,onun da bazı kısımlarında küçük pas var.yükseltiler üzerine konunca kapanır mı bilmem :( bakalım artık olmadı o büyük tepsiyi kullanıcam :(

ya aslında annem bana sormadan bi tepsi almış,bende daha onu kırmak istemedim,tepsi olarak onu kullanırım dedim ama biraz büyük geldi bana :KK43: baska bi tepsi var evde eskilerden,onun da bazı kısımlarında küçük pas var.yükseltiler üzerine konunca kapanır mı bilmem :KK43: bakalım artık olmadı o büyük tepsiyi kullanıcam :KK43:
yükseltiler aynalıysa aynalı tepsi kullan bence canım...

ya aslında annem bana sormadan bi tepsi almış,bende daha onu kırmak istemedim,tepsi olarak onu kullanırım dedim ama biraz büyük geldi bana :KK43: baska bi tepsi var evde eskilerden,onun da bazı kısımlarında küçük pas var.yükseltiler üzerine konunca kapanır mı bilmem :KK43: bakalım artık olmadı o büyük tepsiyi kullanıcam :KK43:

Yükseltiler kapatıyorsa bencede onu kullan..Diğeri çok mu büyük ?

yükseltiler aynalıysa aynalı tepsi kullan bence canım...

Yükseltiler kapatıyorsa bencede onu kullan..Diğeri çok mu büyük ?

büyük ya baya :( evet aynalı ama şimdi heves etmiş almış onu kırıp başka tepside almak istemiyorum yoksa ben yükselti aldığım yerden onu da alacaktım :( bakalım artık bi formül buluruz inş :( halledemezsekte en azından yükselti ile makas içime sindi,hatıra kalır derim napayım :(

büyük ya baya :KK43: evet aynalı ama şimdi heves etmiş almış onu kırıp başka tepside almak istemiyorum yoksa ben yükselti aldığım yerden onu da alacaktım :KK43: bakalım artık bi formül buluruz inş :KK43: halledemezsekte en azından yükselti ile makas içime sindi,hatıra kalır derim napayım :KK43:
sizin isteme olmuş muydu canım? olmadıysa o tepsiyle kahve sunsan yada kurabiye filan yapcaksan kurabiyeleri dizip sunabilirsin :)

sizin isteme olmuş muydu canım? olmadıysa o tepsiyle kahve sunsan yada kurabiye filan yapcaksan kurabiyeleri dizip sunabilirsin :)

evet bayramda söz oldu,1 ay kaldı nişana kısmetse.ilk 31 Ocak nişan tarihini açıklayan benim burda :) ayağımı sürümüşüm galiba sonrasında pek bi bereketli geldi :) bakalım artık bi formül düşüncez yapacak bişi yok :(

Back
X