- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
İnternette bulabilirsiniz bu en kötü ihtimal:))
Evet nette gördüm ama mağazada bulamadım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternette bulabilirsiniz bu en kötü ihtimal:))
benim ki benden çok meraklı her renkten alalım diyo oldu canım dedim
o da oyshodan filan almamı istemiyo ne onlar öyle pijama sıradan dyo![]()
çok güzelll:)
Ben mağazada her modelini bulamamıştım..Güzel ve kaliteliler ama tek bildiğim o:)Evet nette gördüm ama mağazada bulamadım :)
aynen öyle yaptık..karşılıklı aldık.Hatunlar size birşey alyansları nasıl aldınız?
Yani bizim adetlere göre Gelin damadın yüzüğünü alır, Damatta gelinin..Sizde nasıl?
bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler canım vardır bunda da bi hayırHımmm şimdi anladım canım ya, Allah yardımcınız olsun, ne denir bilemedim ki![]()
Bizde de öyle canım..Hatunlar size birşey alyansları nasıl aldınız?
Yani bizim adetlere göre Gelin damadın yüzüğünü alır, Damatta gelinin..Sizde nasıl?
canım tabi ki en doğru kararı sen vereceksin benim de 7 yıllık bir ilişkim var memleketlimdi çok iyiydi ilk aşkım çok seviyordum sözledik ve adam bambaşka biri haline geldi ve ayrıldım çünkü biliyordum ki evlenince de beni evden dışarı çıkartmıcaktı büyük sorunlardı ağlaya ağlaya ayrıldım çünkü bizde sevgi yetmicek hale gelmiştiPrecious
hayalseverrr
fid
Love01
Tikkabilla kızlar ya bu öyle böyle bişe değil. Annesini her aramamda para lafı ediyolar. Ona ayrı bi sinir oldum. Nişanlımında zaten biliyosunuz tepkileri. Düşünüyorum evlenince nasıl olacak diye şimdiden değişen adam ilerde nasıl olur diyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık... onun beni sevdiğini biliyorum. Bende onu çok seviyorum ama sevgi her sorunu aşar mı ya da aşamazsa ne olur bilmiyorum...
Canım çok ta az kalmış ya annesinin dediklerine takılma sadece nişanlın böyle durumlarda yanındamı ona bak o yanındaysa ve aksini yapabiliyosa sorun yokPrecious
hayalseverrr
fid
Love01
Tikkabilla kızlar ya bu öyle böyle bişe değil. Annesini her aramamda para lafı ediyolar. Ona ayrı bi sinir oldum. Nişanlımında zaten biliyosunuz tepkileri. Düşünüyorum evlenince nasıl olacak diye şimdiden değişen adam ilerde nasıl olur diyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık... onun beni sevdiğini biliyorum. Bende onu çok seviyorum ama sevgi her sorunu aşar mı ya da aşamazsa ne olur bilmiyorum...
Benim misafir yemek takımım Karacadan canım, 500 lira.. Ben de 1000 lira vermezdim şahsen.. Ben yemek takımını ve bardak takımını beraber aldım işte 1000 küsür bişi tuttu.
Hatunlar size birşey alyansları nasıl aldınız?
Precious
hayalseverrr
fid
Love01
Teşekkür ederim canım keşke hepinize ikram etme şansım olsaydıDün iki adet pijama aldım :) Umarım beklediğim gibi gelirler.
http://www.defacto.com.tr/pijama-takimi-214795
http://www.defacto.com.tr/desenli-pijama-alti-268067
ValentinusNF her şeyin çok güzel olmuş valla bayıldım :) pasta da şahane, çok cesursun :)
Neden öyle olacak canım yani neden düğünden sonra belli olacak?canım düğün zaten memleketlerde olacak sıkıntı yok da ben bilecikte öğretmenim o istanbulda ve nereye yerleşicemiz belli olmayacak malesef düğünden sonra belli olacak![]()
Bizde de aynı o şekilde aldık canımHatunlar size birşey alyansları nasıl aldınız?
Merhaba. Ben yazmistim canimKızlar merhabaaaa :)
Bişey sorucam bu özdilekteki paşabahçe indirimiikim söylemişti bize bi arkadaşa mail gelmişti söylemişti ama bilemedim:S
Kızlar foto da yüklüyorum pazar pazar pek kimse yoktur ama akşam görürsünüz inşallah
Eki Görüntüle 1353585 Eki Görüntüle 1353586 Eki Görüntüle 1353587 Eki Görüntüle 1353588 Eki Görüntüle 1353589 Eki Görüntüle 1353590 Eki Görüntüle 1353591 Eki Görüntüle 1353592 Eki Görüntüle 1353593 Eki Görüntüle 1353598
utanıyorumooo koleksiyonunu bizle paylaşmalısınn![]()
evet birazcık ters :)Tam tersi bir durum var desene :)
normalde adetler öyle canım bende öyle yaparız diye düşündüm ama benim ki pek yanaşmadı o duruma nolcak bilmiyorum :)Hatunlar size birşey alyansları nasıl aldınız?