2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

@Precious hayalseverrr hayalseverrr @karanfilseven @Love01 Tikkabilla Tikkabilla kızlar ya bu öyle böyle bişe değil. Annesini her aramamda para lafı ediyolar. Ona ayrı bi sinir oldum. Nişanlımında zaten biliyosunuz tepkileri. Düşünüyorum evlenince nasıl olacak diye şimdiden değişen adam ilerde nasıl olur diyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık... onun beni sevdiğini biliyorum. Bende onu çok seviyorum ama sevgi her sorunu aşar mı ya da aşamazsa ne olur bilmiyorum...
canım inşallah hayırlısı olur...
sen bu adamı ne kadardır tanıyosun ne kadar sürede evlenme kararı aldın?
evlenince bu hal,nden daha iyi bi adamla karşılaşmıycaksın malesef...
nişanlınla iyi kötü geçinseniz bile kayınvalidenin eli hep üstünüzde olursa napcaksınız... nişanlın daha şimdiden onları düşünüyor... çekirdek aile kavramını kabullenmediğini kendin söylemiştin :(

Teşekkür ederim canım keşke hepinize ikram etme şansım olsaydı :KK69: he bide geçen kına gecesi muhabbeti olmuştu benimkine gelin falan diyordu herkes harbi gitsek yaa benimkine de gelseniz kurtlarımızı beraber dökerdik :KK6:
ben gelmeyi isterimde göbek atmay bilmiyorum:KK70:
utanma kıss merak ettikk:KK53:

Ne utanması yaaa kız kızayız şurda :KK19:
çok ısrar ettiniz resmini çekince atarım:KK75::confused:

canım tabi ki en doğru kararı sen vereceksin benim de 7 yıllık bir ilişkim var memleketlimdi çok iyiydi ilk aşkım çok seviyordum sözledik ve adam bambaşka biri haline geldi ve ayrıldım çünkü biliyordum ki evlenince de beni evden dışarı çıkartmıcaktı büyük sorunlardı ağlaya ağlaya ayrıldım çünkü bizde sevgi yetmicek hale gelmişti :KK43: ama şu da bi gerçek ki biçok çift evlenmeden önce senin dediğin problemleri yaşıyor tatlım konuşmak kolay ama herşeyi sen çekeceksin o yüzden iyi düşün derim yazık etme ilişkine ama evlensem de boşanırız diyorsan zorlama bunun ayrımını sadece sen yapabilirsin:KK51:
Canım bizim sorunlarımız kıskançlık falan değil. Nişanlımın kurduğu cümleler çok kırıyo beni. İlgisi çok değişti yani bunlar var. Bilmiyorum artık napacamı bilmiyorum

cnm ben kare istiyorum ve Karaca'da o fiyata hiç görmedim :KK43:

bizde de öyle cnm.

cnm seni üzmek istemem,evliliğe bu kdr az kalmışken etkilemekte istemem ama iyi düşün.hayır malesef sevgi her engeli aşmıyor.ve bu insanlar bu yaştan sonra asla değişmez.o yüzden kendine bunları bu şekilde kabul edebilecek misin onu sor.çok zor biliyorum ama bi ömür mutsuz olmaktansa,yol yakınken dönmek daha mantıklı.ve evlenince nasıl olsa artık imzalar atıldı diye daha rahatlaşan erkek örneğini burada bir derdim var topiğinde çok okudum.Allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin inşallah.
Canım benimde korkum bu yönde zaten. İşte bana onu göstermesini istedim daha önce. Şimdi de dedim düşünecem diye ama bilmiyorum işte. Herşeyi düşündüm ben.

math27 math27 canım daha önce de demiştim senin nişanlınıntacvırları sana olan sevgi saygısı ve anlayışı önemli ha bide ailesine karşı seni koruması kollaması yoksa aile bir yere kadar dert olur aranızda ki sınırı nişanlın koyabilirse aile zaten dert olmaz iş onda ve sende bitiyor o yüzden ne karar verirsen ver ailesinden dolayı verme sadece nişanlına odaklan değişmiş görünebilir ama herkes evlilk öncesi değişiyor diyorlar bu öyle bişey mi sence çünkü stres gerginlik hayatın tamamen değişmesi biz kızlar kadınlar daha açığız değişimlere daha çabuk uyum sağlayabiliyoruz ama erkekler için daha zor.. Yani dönemin etkisiyle değişiyorsa vazgeçme derim ama gayet bilinçli bir şekilde değişti asıl kişiliği şimdi ortaya çıktı diye düşünüyorsan ve eminsen bu duruma söylemek zor ama bence vazgeç derim ömrün boyunca mutsuzluk şu işin bozulmasından çok daha piğşmanlık verici olur. İnşallah en hayırlı olan ve sizi en mutlu edecek kararı verirsin. Allah yardımcınız olsun.
Canım o da diyo ki ben değişmedim sana öyle geliyo diyo. Hep ilgiyi benden bekliyo. Dün akşama kadar her istediğini yaptım. Akşam bişe istedi bende yoruldum dedin ve bana surat astı. Bende ipler koptu zaten. Kendide akşama kadar pc ve spor kanalından başka bişe yapmadı

Bende bilmiyorum baya bi video izlicem bu dönemde kınaya kadar öğrenicem azıcık :p kuzu kendi kınanda da atmayacak mısın göbek aaaaaaaaaaa çok ayıpppp bizimkilerle prova yap işte :KK20:
kuzu atmayacak mısın değil atamıyorum küçükken oynardım mesela oynamayı sağa sola saçlarımı savurmaktan ibaret bişey sanardım:KK70:

canım inşallah hayırlısı olur...
sen bu adamı ne kadardır tanıyosun ne kadar sürede evlenme kararı aldın?
evlenince bu hal,nden daha iyi bi adamla karşılaşmıycaksın malesef...
nişanlınla iyi kötü geçinseniz bile kayınvalidenin eli hep üstünüzde olursa napcaksınız... nişanlın daha şimdiden onları düşünüyor... çekirdek aile kavramını kabullenmediğini kendin söylemiştin :KK43:
Canım o günden itibaren annesine diyo. Bi kere olacak math ne isterse olsun diyo. Ve her telefonda diyo para lafını açma diye. Ben de dedim ki eğer babanlar sıkışcaksa biz evi 1sene erteleyelim dedim. Hayır babam abimlere ne yaptıysa bize de yapacak dedi. O günden beri de sen benim ailemsin diyo. Ama diyorum ya onda artık sen benimsin düşüncesi var

Ayy yok pierre cardini bende beğenmedim, dün benim bohça için alışveriş yapalım dedik , Loya 'dan aldım günlük iki tane :) Ama aklımda oysho bekliyorum elim tetikte :) Bohça için ben saten gecelik tarzı şeyleri giymem diye almıcam ya çok mu saçma olur ?

Yok canım ya giymem o yüzden almadım..Hem zaten dün baktım bizimkine, tepkisini ölçmek için o da hoşlanmadı :rolleyes:

Nasıl ya, nasıl ilgisini çekmez ki? Bana ters bunlar :KK12:

benim ki benden çok meraklı her renkten alalım diyo oldu canım dedim:KK70:
o da oyshodan filan almamı istemiyo ne onlar öyle pijama sıradan dyo:KK53:

O geçen aldığım taytlı askılı takımı falan beğenmedi benimki.. Diğerlerini gösterdim gözü açıldı tabi, şimdi bunları beğenmiyor :KK70:

Back
X