2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yok ya o parayı konuşmuyo. biz çok emek verdiik ailemi ikna etmek için. o zaman el üstünde tutan adamda bi ilgisizlik başladı. sorun bu. sürekli memnuniyetsizlik var.
Sen de ona ilgisiz ol, belki anlar biraz. Genelde yaşanıyor bu galiba ya, şu yüzükler takıldı mı ya da aileyle tanışma oldu mu erkekler bi rahatlıyolar, rahatlamasınlar. Sen zaten çözmüşsün, her istediğini yapma artık canım ya

Aynı şeyi bende düşünüyorum kendi paketimizi kendimiz oluşturabiliyor muyuz diye soruyorum firmalara. Bende aynı karşılama ekibi, kaftan ve taht istiyorum o kadar kaftan aşırı pahalı normalde fatihte soruşturdum bir kaftan kiralama fiyatı komple kına organizasyon paketline eş değer o yüzden tahtları da hoşuma gidiyor :KK68:
benim bildiğim kaftan değilde bindallı tarzı bişey veriyolar canım...
bu şekilde bütünlüğü sağlayabilirsel mekanada aynı renkte bi kaç hareket katarsak bence tamamdır bu iş
minik poşetlere kuruyemiş kına küçük bi hediye çok şık olur :)
1005299_646894238655967_2083491066_n.jpg

10349083_921851067826948_7016247296089266616_n.jpg
10485793_913242835354438_1101724771168131497_n.jpg

Karşılama ekibi ne?
yöresel kıyafetler giymiş bi kaç kız salona gireken sana eşlik ediyor ve kınanı yakıyor canım :)

benim bildiğim kaftan değilde bindallı tarzı bişey veriyolar canım...
bu şekilde bütünlüğü sağlayabilirsel mekanada aynı renkte bi kaç hareket katarsak bence tamamdır bu iş
minik poşetlere kuruyemiş kına küçük bi hediye çok şık olur :)

10349083_921851067826948_7016247296089266616_n.jpg
10485793_913242835354438_1101724771168131497_n.jpg

yöresel kıyafetler giymiş bi kaç kız salona gireken sana eşlik ediyor ve kınanı yakıyor canım :)
şunların ne olduğu hakkında en ufak bi fikrim yok :) nasıl evlencem ben :KK16:

kına kasesi gösterişli olsun diye bi yastık tasarlamışlar mumları etrafında dönerken kullanıyolar sepette hediyeleri dağıtmak için:KK70:
Sen evlenebilirsin :)))
Valla hiçbi şey bilmiyorum, karşılama diyosunuz kaftan diyosunuz en sonunda bu fotoğraflar. bi dakika ya ben de evlenicem dedim kendi kendime :)
bi çarşıda görmüştüm kına koyulacak kutular falan şeker şeker, dedim neler çıkmış ben bunları öğrenmeye kalkarsam yandım :)

Sen evlenebilirsin :)))
Valla hiçbi şey bilmiyorum, karşılama diyosunuz kaftan diyosunuz en sonunda bu fotoğraflar. bi dakika ya ben de evlenicem dedim kendi kendime :)
bi çarşıda görmüştüm kına koyulacak kutular falan şeker şeker, dedim neler çıkmış ben bunları öğrenmeye kalkarsam yandım :)
6 ayda profesör oldum resmen onun öncesinde öyle yabancıydım ki şinmdi herşey benden sorulur havasında dolanıyorum ortalıkta:KK70:

kız şunları koyup durma kafamı karıştırma :)
ama çarşıda gördüğüm kadarıyla gayet uygundu fiyatları, yani bikaç lira için o kadar emeğe değmez bence. Millet sanki kıymet biliyo da :KK43:
bugünlerde yapılanları ben millet için görmüyorum aslında canım benim günüm diye düşünüyorum kimse aa mutlunun kınasında şuda vardı şöyle güzeldi demez belki ama ben hafızamda herşeyin mükemmel kalmasını istiyorum :KK70:

Aslında ben de organizasyon istiyorum ama kınamı yakınlardan biri, muhtemelen teyzem yakar :)

canım bindallı giyiliyor normalde ama ben tesettürlüyüm şal nasıl olacak onu düşünüyorum
Kınada erkekler de mi olacak?

şunların ne olduğu hakkında en ufak bi fikrim yok :) nasıl evlencem ben :KK16:

kına kasesi gösterişli olsun diye bi yastık tasarlamışlar mumları etrafında dönerken kullanıyolar sepette hediyeleri dağıtmak için:KK70:

Allah sizi netmesin ya koptum :KK70:

Ben hanımlara özel yapıcam o yüzden straplez kıyafet giyecem inşallah en kabarığından :D
Ay ben de öyle yapcam canım, erkeklerin ne işi var kınada? Giycem dekolteleri, giycem straplezleri, bu ameliyatı boşa mı oldum ben? :KK70:

6 ayda profesör oldum resmen onun öncesinde öyle yabancıydım ki şinmdi herşey benden sorulur havasında dolanıyorum ortalıkta:KK70:

Kız sen biraz alçaktan uç, nişanı hallettin de kınaya mı başladın? Çıtayı yükseltme sen otur bakiim bi.. :KK11:

bugünlerde yapılanları ben millet için görmüyorum aslında canım benim günüm diye düşünüyorum kimse aa mutlunun kınasında şuda vardı şöyle güzeldi demez belki ama ben hafızamda herşeyin mükemmel kalmasını istiyorum :KK70:
yani aslında o da doğru. Ben üşengeç insanım hayatta uğraşmam :) gider alırım çarşıdan. zaten kaç insan gelcek ki :/ ne kadar mutsuz mutsuz konuştum ya :/ bi an önce bitsin şu tantana da evlenelim istiyorum, balayından döndüğümde rahata ercem ben :))

Ben set aldırmıycam ya, onun yerine ne aldırcam onu bilmiyorum ama :p

Hani bakiim jartiyerine :D
indir (1).webp

Bunu begendım canım sütyen cupları falan harıkaydı yumusak sevmıyorum ben taş gibiydi valla yarın alırm sanırım bugün yağmurluydu burası eve yetsmemız gerektı bıde bakamadım cok ama baksamda bu olur muhtemelen :) Nasıl?

Back
X