2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende yumusaklarla rahat edemıyrum canım deforme oluyo cabucak valla belkı 4 yıllık sutyenım hepsınden yenı duruyo hıc bısey olmuyo sertlere:D Annemde kullanıyo Le jardın ama onun cupları boş gıbı öyle sevmıyorum ama kalıtelı dıye ıstedm bende hep pıjama alıyom bıraz ıc gıyıme yogunlasmam lazım 30 kusur külodm var baskada hıc bıseym yok ıc gıyım adına he bıde sütyen külot takımım var kadar almak lazm bunlarıda jartıyer gymem gıbı gelıyo ama :)
Giyersin canım giyersin :) Ay boşver canım ya bir sütyeni 4 yıl kullanmam ben artık, sıkılırım, yıllarca dolgulu kazık gibi sütyenleri taktım düz göğüse, sütyen görmek bile istemiyor canım :)

@Orya dan haberı olan varmı bu arada merak ettım ben onu yahu?
Evet ya, ne oldu ona merak ettim ama konuşmak istemiyor sanırım şu aralar yoksa anlatırdı.

Giyersin canım giyersin :) Ay boşver canım ya bir sütyeni 4 yıl kullanmam ben artık, sıkılırım, yıllarca dolgulu kazık gibi sütyenleri taktım düz göğüse, sütyen görmek bile istemiyor canım :)

Evet ya, ne oldu ona merak ettim ama konuşmak istemiyor sanırım şu aralar yoksa anlatırdı.
Vazgecemıyorum ben dolgululardan canım :) Ama bende takamıyorm hep aynı sutyenı cupları cok kalıtelı ama beden kısımları dayanmıyo zaten kıyaslamak amacyla syledm sertlerı ama tak cesıt cesıt bosver en guzelı bızım sonumz ıyı degıl zaten annemde kızıyo artık bıktm senın su camasır pıjama aramalarndan dıye:D

Aslında ben de organizasyon istiyorum ama kınamı yakınlardan biri, muhtemelen teyzem yakar :)

Kınada erkekler de mi olacak?

Allah sizi netmesin ya koptum :KK70:

Ay ben de öyle yapcam canım, erkeklerin ne işi var kınada? Giycem dekolteleri, giycem straplezleri, bu ameliyatı boşa mı oldum ben? :KK70:

Kız sen biraz alçaktan uç, nişanı hallettin de kınaya mı başladın? Çıtayı yükseltme sen otur bakiim bi.. :KK11:
canım erkekler de olacak malesef ya

Bunu sen istemiyorsan istemiyorum de ya da anlayış beklediğini anlat.
Gerçi her erkek öyle hakikaten, istedikleri an istedikleri şey olsun istiyorlar, hep ilgi bekliyor sonra bir anda sıkılıveriyorlar. Bi de kadınlar için anlaşılmaz derler :/
Canım kaç kere konuştum değişen bişe yok bu konuda ben değişmedim diyo. Ona gösterdiğim ilginin yüzde birini yapmıyo bile bana.

Canım kaç kere konuştum değişen bişe yok bu konuda ben değişmedim diyo. Ona gösterdiğim ilginin yüzde birini yapmıyo bile bana.
bundan emin misin? şu an kırgın ve öfkelisin, mutlu olduğun anları hatırlamakta zorluk çekersin. sana sen istediğin zamanlarda ilgi göstermiyor mu gerçekten? Öyle olsa bunca zaman dayanır mıydın, sever miydin, onun da seni sevdiğinden emin olur muydun?
en olmadı gözünü korkut, 1 ay kaldı diye ayrılmayız sanma falan de, hatta evlenince de ayrılmayız sanma de. korkutma yoluna git madem tatlı dilden anlamıyor

bundan emin misin? şu an kırgın ve öfkelisin, mutlu olduğun anları hatırlamakta zorluk çekersin. sana sen istediğin zamanlarda ilgi göstermiyor mu gerçekten? Öyle olsa bunca zaman dayanır mıydın, sever miydin, onun da seni sevdiğinden emin olur muydun?
en olmadı gözünü korkut, 1 ay kaldı diye ayrılmayız sanma falan de, hatta evlenince de ayrılmayız sanma de. korkutma yoluna git madem tatlı dilden anlamıyor
Canım diyorum mesela sen beni mutlu etcek ilgini göstercek bişe yapmıyosun diyorum. 2gün yapıyo 3.gün yine aynı. Benimle doğru düzgün oturmuyo bile ya oyun oynuyo yada gidip mutfakta nargile yapıp içiyo. Ama seviyorum dediği zaman da gözündeki aşkı görebiliyorum

Canım diyorum mesela sen beni mutlu etcek ilgini göstercek bişe yapmıyosun diyorum. 2gün yapıyo 3.gün yine aynı. Benimle doğru düzgün oturmuyo bile ya oyun oynuyo yada gidip mutfakta nargile yapıp içiyo. Ama seviyorum dediği zaman da gözündeki aşkı görebiliyorum
ilgini azalt da özlesin seni biraz, telefonlarını falan da açma. Ama kızma, çok da düşünme, bu şekilde düşünürsen olumsuzluklara olumsuzluk katarsın. Biz kadınlar hep kurtarıcı oluyoruz :KK39:

ilgini azalt da özlesin seni biraz, telefonlarını falan da açma. Ama kızma, çok da düşünme, bu şekilde düşünürsen olumsuzluklara olumsuzluk katarsın. Biz kadınlar hep kurtarıcı oluyoruz :KK39:
Bugün 2kere aradı zaten birini açmadım 2.sinde açtım. Kurtarıcı olmaktan yoruldum ve karşı taraftanda bişeyler bekliyorum. Ben ona hep dedim bunlar bizi yıpratır diye ama anlamadı. Cuma günüde izin alıp bi kaç gün kaçasım var ama çocuklarımı düşünüyorum ve gidemiyorum maalesef :(

Bugün 2kere aradı zaten birini açmadım 2.sinde açtım. Kurtarıcı olmaktan yoruldum ve karşı taraftanda bişeyler bekliyorum. Ben ona hep dedim bunlar bizi yıpratır diye ama anlamadı. Cuma günüde izin alıp bi kaç gün kaçasım var ama çocuklarımı düşünüyorum ve gidemiyorum maalesef :KK43:
cuma günü kaç pazar dön, hatta ben düşünüyorum biraz da sen düşün sence evlenince biz mutlu olucak mıyız de? bu beklenti bi tek sende olmamalı ki, onun da evlilikten bi beklentisi bi mutluluk algısı olmalı. Canı istediği zaman sen onunla ilgilen eee bu mu mutluluk. Onun beklentilerini öğrenmeye yönel biraz. 1 ay kaldı dimi düğüne, çok riskli dönemler. evlenince düzelir mi sence

günaydın canım:)
şu an kullandığım yüzüğüm altınbaştan ama 2 sıra halinde mecbur hatıra diye saklarım onu kullanamam :)
senin yüzüğünün taşsız olanını istiyorum bide benim parmaklarım biraz kısa sanki kalın alyans yakışmaz bna ince olması lazım daha hiç yüük denemedim :)

günaydın kızlar :)

Benim parmaklarim kisa degil birde tirnak seklim lale olana yakin, 11numara parmak kalinligim da. O yuzden elime yakistirdim :KK49:

Aslinda kalin istemiyordum ama inceler de benim istedigim etkiyi yapmadio_O

http://www.defacto.com.tr/desenli-pijama-alti-268001
bende bunu beğendim alsammı almasammı karar vermedimm canım senikiler gelsin bana da söyle bakalım nasıl geldi memnun kaldınmı diye mağazaya baktım burdaki hiç yok eşoffman falan olsa alcaktım mmadame mmadame

De facto magazasina hic adim bile atmazdim annemler bakalim deyince ben disarda beklerdim o kadar antipatik geliyordu. Ama gecenlere girdim, bi elbise begendim, bi de pijama takimi aldim cok begendim bayildim pijamaya ozellikle:KK51: daha alacaklarim olacak:KK53:

Hatunlar size birşey alyansları nasıl aldınız?
Yani bizim adetlere göre Gelin damadın yüzüğünü alır, Damatta gelinin..Sizde nasıl?

Bizde askim aldi, bende sana almam lazim dedim o ne oyle dedi. Sen elbiseni al o zaman dedi ben alicam onu da. Bizde erkek kiz tarafi olayi yok:KK51:

Precious Precious hayalseverrr hayalseverrr fid fid @Love01 Tikkabilla Tikkabilla kızlar ya bu öyle böyle bişe değil. Annesini her aramamda para lafı ediyolar. Ona ayrı bi sinir oldum. Nişanlımında zaten biliyosunuz tepkileri. Düşünüyorum evlenince nasıl olacak diye şimdiden değişen adam ilerde nasıl olur diyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık... onun beni sevdiğini biliyorum. Bende onu çok seviyorum ama sevgi her sorunu aşar mı ya da aşamazsa ne olur bilmiyorum..

Canim butun yazilanlari okudum, senin hissettiklerini anlamaya calistim. Kesinlikle haklisin ama bana bazi seyler cok yanlis geldi. Ilk sorunlar maddi oldu galiba. Aileden birsey beklenmemeli. Ikiniz de yetiskin insanlarsiniz krndi evinizi yuvanizi kurabilirsiniz. Aileleri hic karistirmadan davetiyeyi de bohcayi da yapmaliydiniz. Yanlis anlama seni yargilamak degil amacim. Farketmeni isterim, bu islerde para kimdeyse onun dedigi oluyor malesef.

Ilgi anlamindaysa erkekler boyledir demicem cunku oyle dusunmuyorum. Biz 2.5yildir birlikteyiz hala bir gozlem icindeyim. Sadece annesi hasta yatagindayken bana ilgisini veremedi. O donem anlayamadim kizdim ama suan cok pismanim, o hakliydi. Senin nisanlinin gerekcesi ne? Daha az seviyor degil bunu biliyoruz sevgisi ayni. Evlendikten sonraki duzenimiz de bu mu olacak, ben iki kisilik yalnizlik istemiyorum diyebilirsin. Ama gercekten karsi tarafin egosuna saldirmadan guzelce kendini anlatman sart. Hakkinizda hayirlisini diliyorum.

1513810_1513595975570064_3364250209265827464_n.jpg

Yarın ben..

benim kına kendi memleketimde,düğün sözlümün memleketinde olacağı için,ben kınamda gelinlik giyecem ama sonra onu çıkarıp abiye mi giyerim bindallı mı bilmiyorum :KK43: ablamlarda başka kıyefete ne gerek var,kınada da gelinlikle olursun diyor ama o zmn sanki bana hiç kına havası olurmuş gibi gelmiyor :KK43: bilmiyorum nasıl olacak :KK61:

bende gitmek istiyorum Eminönüne,bana da haber verin giderken yaaa :KK53:
Canım ilk defa senden duyuyorum kına da gelinlik giymeyi bence de hiç kına havası olmaz eş dosta gelinlikli halini göstermek içinse bunlar düğün de çekilen fotoğraflardan verirsiniz bence saçma kına da gelinlik giymek sen bilirsin tabi ki o_O

Back
X